Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    Kahve kavanozlarından içinden altın çıktı

    Cevap: Kahve kavanozlarından içinden altın çıktı eline sağlık. çok ilginç. millet dışarı kaçırmak isterken onlar buraya getriyor:)
  2. MURATS44

    sitenin yeni hali

    Cevap: sitenin yeni hali Emeklere değmiş. uğraştırmış ama mükemmel olmuş.
  3. MURATS44

    türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi

    Cevap: türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi Tema gerçekten güzel olmuş. emeğinize sağlık. Şablonları düzemek gerçekten sabır işi. böyle bir tema da bu hale gelebilmek büyük bir sabır örneği. Çok az işi kalmış. göze çok hoş görünüyor. Tekrar hayırlı olsun. emeğinize sağlık.
  4. MURATS44

    süper ilahi benden siz kardeşerime hediye olsun

    Cevap: süper ilahi benden siz kardeşerime hediye olsun Valla süperdi gerçekten. İlk defa dinledim ve çok beğendim. emeğine sağlık kardeş. Allah razı olsun. Eyvallah.
  5. MURATS44

    HARİTA yazıyı tercüme edebilecek bir arkadaş aranıyor

    Cevap: HARİTA yazıyı tercüme edebilecek bir arkadaş aranıyor aynı mekanı değişik simgelerle işaretlemişler. ama rsimde karalanmış 3 yer var. biri uçurumun hemen başlangıcı diğerleri de içerde.
  6. MURATS44

    acılmış örnek mezarlar

    Cevap: acılmış örnek mezarlar kimbilir ne çıktı içinden:) aliveli44 bilir belki. eskimalatya da yıllardır ziyaret edilen iki kardeşin mezarından dünyanın altınını çıkardılar.Millet yıllarca ziyaret etti , yatır diye. tabi alan gitti. o mezarı sürekli ziyarete gidip dualar edenlerde öğrenince...
  7. MURATS44

    yeni nesil araç plakaları

    Cevap: yeni nesil araç plakaları :) plakadan mı sıkıldın? Bas tuşa değişsin . Her gün yeni bir plaka. Güzel olurdu. Hergün 099 görmekten bıktım.değişiklik şart :):):):):)
  8. MURATS44

    sitemize özel tema

    Cevap: sitemize özel tema bu temayı bile bu kadar güzel ve hoş yaptığına göre hazırlanan yeni temanında çok güzel olacağını biliyorum. eminimde. Bende merakla bekliyorum.
  9. MURATS44

    Ortam Sanal Ceza Gerçek

    Cevap: Ortam Sanal Ceza Gerçek Denetimli serbestlik :) Nasıl denetleyecekler. Valla hakaret etmeyi kafasına koyan insanı durduramazlar bile. Net ortamında herşey mümkün. İsteyen yine hakaret eder. Ama ,,, en azından bir örnek olmuş.
  10. MURATS44

    sitemize özel tema

    Cevap: sitemize özel tema Kardeş , Çok yakındaaaa ,,,, az sonraaaaaa,,, reklamlardan sonraaaaa,,, diye diye milleti meraklandırma. en azından küçük bir resim koysaydın. üzeri buzlu cam gibi falan. biraz fantastik olurdu daha çok merak oluşurdu :)
  11. MURATS44

    dikkatimi çeken başka bir yer

    Cevap: dikkatimi çeken başka bir yer Taş üzerindeki anlamları nasıl çıkarıyorsunuz acaba? Tecrübe olsa gerek. Ben normal bir taştan başka birşey göremiyorum.:)
  12. MURATS44

    Temizlenmemiş Sikke Örnekleri

    Cevap: Temizlenmemiş Sikke Örnekleri Rakamların sonundaki küsüratların b,r standartımı acaba?
  13. MURATS44

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! bu konu içinde kaç değişik konu var? :) 300 milyarı harcayan insan , sonuna yklaştıkça bir 300 milyar daha harcar. Sonunda bulamzsa nasıl bir hisse kapılır bilinmez. ya elindekini komple kybedecek yada sihirli çubuğu ona kazandıracak. herşey mümkün. bence bu...
  14. MURATS44

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! bide çıkmazsa gitti 300 milyar .
  15. MURATS44

    makro deephunter

    Cevap: makro deephunter cihazın resmi ok mu?
  16. MURATS44

    Hindistan, Vasu Deva III Sikke

    Cevap: Hindistan, Vasu Deva III Sikke O zamanların şartlarına göre işlemeler oldukça güzel.
  17. MURATS44

    lahit acılışı görsel define

    Cevap: lahit acılışı görsel define lahitin içindeki su ne acaba? kimyasal bir karışım heralde. o zaman ki teknoloji ile neler yapmışlar. oldukça iyi korunmuş. iyi de lahitin içindde hazine mi bulacaklar. lahit açmaya ne kadar meraklılarmış. balyoozla girişmişler. :)
  18. MURATS44

    OMCKA bu nedir?

    Cevap: OMCKA bu nedir? Bu sonradan yapılmışa benziyor. aşınmamış fazla.
  19. MURATS44

    Önünü Görenlerin Arkasında Dururlar

    Cevap: Önünü Görenlerin Arkasında Dururlar bu nasıl bir yer böyleeeee :)
  20. MURATS44

    harika bir görsel

    Cevap: harika bir görsel Resmin üzerindeki çizgiler bir arabayı gösteriyor.
Üst Alt