Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    KaŞIkÇI ELMaSı

    Cevap: KaŞIkÇI ELMaSı Çok güzel ve çok ilginç bilgiler. biz de bir tane bulsak olmaz mı bunun yarısı kadarı da yeter. gerçekten ilginçti. diğer ünlü elmaslarında resimlerini görsek ne güzel olurdu.
  2. MURATS44

    Yaş Kesenin Başını Keserim F.S.M. Han

    Cevap: Yaş Kesenin Başını Keserim F.S.M. Han emeğinize sağlık çok güzel bir konu. Allah ac razı olsun. zevkle okudum. Eyvallah......
  3. MURATS44

    güzel bir haç

    Cevap: güzel bir haç bozkurt kardeş. otomatik resim boyutlandırma eklentisi var mı sitede? rsimlerin açılmasını beklemek çok zaman alıyor. çok büyük resimler. bu konuyla ilgilenebilir misin sana zahmet. Teşekkür ederim.
  4. MURATS44

    Tüm üyelerimizin dikkatine

    Cevap: Tüm üyelerimizin dikkatine Konuyu merak ettim. video çalışmalarınıza örnekleri görmek için . resimler görünmüyor ama proshowla çok güzel videolar hazırlayabilirsiniz.
  5. MURATS44

    Münih'te basılmış Osmanlı Paraları

    Cevap: Münih'te basılmış Osmanlı Paraları Orta okul son sınıftan üniversiteye kadar dehşet bir merakım vardı. bu paralara verdiğim paraları hesaplayamam bile. Çok geniş bir koleksiyonum var ve yıllardır çantamda duruyor. nerdeyse 5 senedir açıp bakmadım bile , ne durumdalar diye? Şimdi ise bir...
  6. MURATS44

    dikkatli olun

    Cevap: dikkatli olun Sahtekarlık ve dolandırıcılık sınır tanımıyor. Hiç aklıma gelmezdi.
  7. MURATS44

    Ceza nedeni: aslan2624: Uygunsuz Dil

    Cevap: Ceza nedeni: aslan2624: Uygunsuz Dil Orjinal mesaj normal görünüyor. silindi mi acaba?
  8. MURATS44

    şelaledeki güzellik

    Cevap: şelaledeki güzellik buda bir bakış açısı. ben kırk yıl baksam 3 kayadaki şekilleri birleştiremezdim :)
  9. MURATS44

    google maps define haritası yaptı

    Cevap: google maps define haritası yaptı Millete iş çıkarıyorlar :) bu bölgelerde birşok insan bunların peşine düşecektir. Ayrıca google nerden biliyor definelerin yerlerini. canları sıkılmış heralde :)
  10. MURATS44

    Fabrikasyon Çivi 1786

    Cevap: Fabrikasyon Çivi 1786 Resim yok mu acaba?
  11. MURATS44

    anahtar ve kilit

    Cevap: anahtar ve kilit bu konuları okuya okuya resimlere baka baka bende defineci olacam az kaldı :) Yakında memleketteki bütün defineleri çıkarıp kaybolursam şaşırmayın :)
  12. MURATS44

    Izmir agorada sır yazı

    Cevap: Izmir agorada sır yazı Duvar yazıları her zaman devre göre yazılmıştır. şartlar ve ortam neyi gerektiriyorsa :)
  13. MURATS44

    Romada tuvalet...görsel

    Cevap: Romada tuvalet...görsel Çok ilginççççç. Kendileri gibi herşeyleri cins. Toplu wc :):):):):)
  14. MURATS44

    Hani Sizin Edepli Televizyon Kılavuzunuz?

    Cevap: Hani Sizin Edepli Televizyon Kılavuzunuz? Televizyon ilk icat edildiğinde " tüm zamanların en aptalca ve en gereksiz icadı" olarak tanımlanmıştı. Şimdi ise her evde neredeyse 2 tane . Nereden nereye gelmiş. Tv ile edep birbirini karşılamıyor denmek istenmiş yazıda ama çokta güzel bir...
  15. MURATS44

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar Esselamu aleyküm. Hayırlı cumalar. Cuma, müminlerin bayramıdır. Bugün yapılan ibadetlere en az, iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da, iki kat yazılır. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki: Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur. [Dare...
  16. MURATS44

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! bu resimdekine benzer bir şekil bende göröüştüm. üzerindeki yılan fgürünün gösterdiği yeri kazında 6 tane sikke çıkmıştı. O zamanlar acemiydik :) sonradan öğrendim ki , o kandırmacaymış. daha sonra yaklaşık 8 metre ilerde bizden çok sonra baya...
  17. MURATS44

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! bu çapta bir araştırma gerçekten ilginç. bişey çıksında biz de rahatlayalım :)
  18. MURATS44

    Anadolunun geçmişi

    Cevap: Anadolunun geçmişi eee anlayana. daha dün gelip buralar bizim diyenlere, kendi haritatalarında egeyi kendi toprakları gibi doğuyu kendi toprakları gibi gösterenlere de tekme atmış :) bunuda öğrnecekler.
  19. MURATS44

    görsel define2 ilk ve son hali

    Cevap: görsel define2 ilk ve son hali Gerçek mi bu yaaa. Gerçek olamayacak kadar güzel. işçilik şimdiki en iyi usalardan bile daha iyi. mükemmel görüntüler. kim buldu acaba bunu .?
  20. MURATS44

    ermeni define işaretleri

    Cevap: ermeni define işaretleri :) Yasal olmayan yolları yapsaydık imdi o emanetler yerinde duruyor olmazdı. biz yıllardır bekliyoruz. yeri müsait bizi bekliyor. kısmet olursa bi operasyon yapacaz yada devlete yaptıracaz ama herşeyini iyice öğrendikten sonra. bize düşen ne kadar önce öğrenelim...
Üst Alt