Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. ertug

    görsel vatikandan

    Cevap: görsel vatikandan emeğine sağlık güzel paylaşım
  2. ertug

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi öğretici paylaşım teşekkürler
  3. ertug

    kilise kaynağı

    Cevap: kilise kaynağı mameki kardeşim kaynağın çevresini gezmedim ustaların yorumuna göre istenilen fotalarını çekerim saygılar
  4. ertug

    kilise kaynağı

    Cevap: kilise kaynağı kaynağın sağ tarafı açılmış yerler
  5. ertug

    kilise kaynağı

    Cevap: kilise kaynağı kaynağın sol tarafı meşe ağacının önündeki taşlar kaynağın önündeki taşlar dere kenarı
  6. ertug

    kilise kaynağı

    arkadaşlar kaynan konumu kilisenin önünden geçen derenin yalaşık 700m batısında bulunmaktadır yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum saygılar
  7. ertug

    dere kenarında V işareti

    Cevap: dere kenarında V işareti ne varsa taşta var son nokta saygılar
  8. ertug

    kaya çeşmesi

    Cevap: kaya çeşmesi alfa romeo ustam yorumuna çok çok teşekkürler
  9. ertug

    kaya çeşmesi

    Cevap: kaya çeşmesi alfa romeo ustam eline diline sağlık sayenizde bilgi sahibi oluyoruz kare içine almış olduğun yerin elimde olan fotosunu yüklüyorum saygılar
  10. ertug

    kaya çeşmesi

    Cevap: kaya çeşmesi tatlarlı ustam üçgen bahçenin resimlerini yükledim başka neresini çekmemi istersin bu resimleri yazın çekmiştim ha deyince köye gidemiyorum havalar ısınınca söylediğiniz yerlere bakacağım ustam bende sizi davet edeyim taş pınarın başında size mangal yapayım misafirim...
Üst Alt