Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. cassabalee

    metodor

    Cevap: metodor iyi forumlar dileğimle ... h.geldiniz..
  2. cassabalee

    stonehenge

    Cevap: stonehenge emeğine sağlık güzel çalışma... saygılar
  3. cassabalee

    Lahit Mezarlar

    Cevap: Lahit Mezarlar emeğin için için tşkler.. saygılar
  4. cassabalee

    Tastikli türk tamgaları defineyle karıştırmayalım

    Cevap: Tastikli türk tamgaları defineyle karıştırmayalım verdiğiniz bilgiler için tşkler ustam ellerinize sağlık..
  5. cassabalee

    Bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim

    Cevap: Bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim ?????
  6. cassabalee

    Ayak işareti

    Cevap: Ayak işareti okunan son işaret olmadığı bu işaret devamında başka bir çift ayak işareti aranır.. çift ayak birleştiğinde son işaret olduğunu ve 25-26 adım gelecek şekilde ayağın önünde emaneti aranır. diye biliyorum ustam ... saygılar
  7. cassabalee

    s.a mubarekler.buyuk bir kayada çözemedğim şekiller.

    Cevap: s.a mubarekler.buyuk bir kayada çözemedğim şekiller. ustam benim gördüğüm kadarıyla burada kesme kayalar mevcut pek işaret göremedim kesmeden oluşan figürler var gibi ama ben senin yerinde olsam bu yere gittiğinde yığma araştırırdım.. bu tip kaya kesimlerini yığmalara konulduğunu...
  8. cassabalee

    Rölyefli figürlerin kaya mezar odasını ele veren bulgusu

    Cevap: Rölyefli figürlerin kaya mezar odasını ele veren bulgusu ustam affına sığınarak tekrar konuna döndüm.. rölyefli figür olan bir yere nasipse önümüzde ki ay gideceğim. yazınızı tekrar gözden geçirdim evet bu rölyefin karşısında tepe olup olmadığını sordum.. var olduğunu ve açılmamış...
  9. cassabalee

    taş yığma;

    Cevap: taş yığma; asi ustam bu civarda inanılmaz şekilde bu tip yığmalardan mevcut.. sizin göstermiş olduğunuz yönlere gitmedik.. nedeni biz bu kısımlarda yoğunlaştık bu 2 yer biri ufak diğeri büyük olan yığma çok farklı ufak olan yığmanın üzerinde ot dahi bitmiş değil.. buranın yabancısıyız...
  10. cassabalee

    taş yığma;

    Cevap: taş yığma; yüklenmemiş resim..
  11. cassabalee

    taş yığma;

    arazide dolaşırken taş yığmalar dikkatimizi çekti incelemeler hakkında detaylı bilgi vereceğim.. gelen yorumlara göre cevaplandırılacaktır..
  12. cassabalee

    tevfik ustanın yerinde incelemeler..

    işaretli olan kaya... güney doğu kısmında kalıyor.. burası geniş fotosu. burası tam güney kısmı fakat boşluk alamadık.. ikinci boşluk aldığımız yer... aynı yer kuzey doğusuna düşüyor büyük pinar ağacı deriz burada ağacın dibi
  13. cassabalee

    Regâib gecesi

    Cevap: Regâib gecesi hayırlı kandiller...
  14. cassabalee

    Toplantı

    Cevap: Toplantı ustam,müsait yer ve zaman olursa bende gelmeye çalışırım.. MANİSA 45
  15. cassabalee

    Regaip kandili;

    Tüm arkadaşların ve tüm islam alem'inin regaip kandilleri mübarek olsun.. allah c.c bu gece yapacağınız tüm duları kabul eylesin...
  16. cassabalee

    Selamunaleyküm

    Cevap: Selamunaleyküm a.selam h.geldiniz iyi paylaşımlar..
  17. cassabalee

    makas;

    Cevap: makas; kanas ustam işte bu 20 ihtimalide göz önünde bulundurarak işleyelim,görsellik varsa daha keyifli olacağını tahmin ediyorum tüm arkadaşlar dan ve ustalardan destek bekliyorum.. farklı farklı dini kültürel olasılıklarda bunların iyisi.. değişik yorumlar çıkar bende bunu istiyorum...
  18. cassabalee

    makas;

    Cevap: makas; ustam affına sığınarak azda olsa yanındaki işaretlerin veya türlerin değişik şekilde karşımıza çıkacağından eminim.. benim anlatmak istediğim genelleme olaraktan bahsetmiştim.. örnek 1 : (bir arkadaştan yorum geldi varsayalım) karşıma tek makas açık halde (veya kırık halde)...
  19. cassabalee

    makas;

    Cevap: makas; değerli ustam karşıma çıkmadı ender bulunan işaretleri burada konu açarak bilgilendirilmek istedim.. bunun yanı sıra çift ayak,el işaretleri vb.. birçok konuları sırasıyla işlemek iyi olur düşüncesindeydim.. bilmediklerimiz olabilir, öğrenmek bilgi edinmek siz değerli...
Üst Alt