Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. aydin-28

    selamlar

    Cevap: selamlar hoş geldiniz serin kardeşim.
  2. aydin-28

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar zararın neresinden dönülürse kardır derlerya.sen kardasın kardeşim yeterki bundan sonraki yaşamında samimi ol yeter.
  3. aydin-28

    görsel amaçlıdır

    Cevap: görsel amaçlıdır tabikki gelecek.
  4. aydin-28

    Ramazan’ın Fazileti

    Cevap: Ramazan’ın Fazileti ..::: ORUÇ İLE İLGİLİ HADİSLER :::.. 1) Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri,orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbine kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku (halüf), Allah indinde misk kokusundan daha hoştur. 2) Oruç perdedir. Biriniz...
  5. aydin-28

    Ramazan’ın Fazileti

    Cevap: Ramazan’ın Fazileti Oruç tutmak, Ramazan ayında gerçekleştirilen farz bir ibadettir. Oruç tutmayı, oruç tutmanın sağlığa faydaları, ya da oruç zayıflatır mı, Ramazan ayında kilo nasıl verilir gibi sadece sağlık konularına indirgemek pek doğru değil aslında. Orucun sağlığa sayısız...
  6. aydin-28

    Ramazan’ın Fazileti

    Cevap: Ramazan’ın Fazileti ORUCUN ÖNEMİ VE ORUÇ İBADETİ Oruç İbadeti, namaz, zekât ve hac gibi Cenab-ı Hakk’ın yapmakla mükellef tuttuğu ibadetlerden biridir. O, Allahu Teâlâ’nın mükâfatını kendi üzerine aldığı, kalemlerin ve defterlerin hesabını tutamayacağı, mü’minin içten içe Rabbiyle...
  7. aydin-28

    Selamun Aleyküm..

    Cevap: Selamun Aleyküm.. hoş geldin serhat kardeşim.sefalar getirdin. fotoların güzel başka sitedede bu resimleri paylaşmıştırsın sanırım.herkes son nokta alarak bariz bir şekilde görülen renk ayrımıda olan 1x1 mt o yuvarlak olan yeri giriş olarak yorumlamışlardır sanırım.benim fikrim orası...
  8. aydin-28

    selamun aleyküm

    Cevap: selamun aleyküm hoş geldin sefalar getirdin kardeşim.
  9. aydin-28

    görsel amaçlıdır

    ŞİMDİ BU RESİMLERDE VARDIR SENDE METİNİMMMMimageimage BENİM PC DENMİ ARAKLADIN BUNLARI:D:D
  10. aydin-28

    Sarımsak ve limonun faydaları

    Limon suyu ve Sarımsak mucizesi 2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım. Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurunuz, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine...
  11. aydin-28

    işlamda arkadaşlık

    İslamda Arkadaşlık İYİ ARKADAŞIN ÖZELLİKLERİ Hz. Ali (a.s) şöyle buyuruyor: "Bütün dostlar (bilahare bu dostluklardan ötürü) pişman olurlar; muttakiler hariç." (Nur-üs Sekaleyn, c.4, s.612) Yani takva ve Allah rızası üzere kurulan dostluklarda hiçbir zaman pişmanlık olmaz. Hz. Ali (a.s)...
  12. aydin-28

    nereden geldik nereye gidiyoruz

    nerden geldik nereye gidiyoruz...??? Nereden Geldik Nereye Gidiyoruz..? Elbetteki ALLAH dan geldik ve dönüsümüz ancak ALLAH`a dir, Bizleri yaratan herseyin tek sahibi olan Rabbimiz ALLAH hepimizin yardimcisi olsun. Neden Geldik Neden Gidiyoruz..? Kisa olarak ve mantiksal olarak hepimizin...
  13. aydin-28

    Samsunda bulunan hazine

    Samsun'da bir inşaat sırasında paha biçilemeyen Amisos hazinelerine eşdeğer çok sayıda altın tarihi eser bulundu. Kalkancı Mahallesi'nde arsa üzerinde inşaat çalışması sırasında kepçeyle temel kazılırken yerde çukur oluştu. Çalışanlar ve kepçe operatörü açılan delikten içeri bakınca büyük...
  14. aydin-28

    Kabagın sahibi

    Kabağın Sahibi Irak başta olmak üzere, birçok coğrafyada insan tâkatinin üstünde bir hakaret ve zulme muhâtap olan bütün kardeşlerimizi duâ ve muhabbetle anıyoruz. Kendilerine bir tesellî ve sabır tavsiyesi bâbında aşağıdaki kıssayı hatırlatıyoruz: Vaktiyle bir derviş, nefis terbiyesinin...
  15. aydin-28

    Ipin hesabı

    İpin Hesabı Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş. "Öldüğüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş. Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış...
  16. aydin-28

    hayırlara vesile olur inşallah

    Cevap: Re: Cevap: hayırlara vesile olur inşallah http://2.bp.blogspot.com/_XPiNDeXsfNI/TJFxl4ljlQI/AAAAAAAADT0/Km2Ge7LcdC0/s1600/000216rescued_hen.jpg BİRAN ÖNCE İLAÇLANMANDA FAYDA VAR TAVUKCU KARDEŞİM BU HALİNLE METİN GÖRMESİN SENİİ:p:p:p
  17. aydin-28

    Yaratılışımızın gayesi

    Yaratılışın Gayesi Yaratılışın Gayesi: Allah’ı bilmek ve O’nu ibadetlerle birlemektir. Bu hususta Allah-u Teâlâ şöyle buyurmaktadır: “Allah’tan gayrı ilah olmadığını bil...” Muhammed 19 “Ben cinleri ve insanları sadece bana kulluk etsinler diye yarattım.” Zâriyât 56 “Biz...
  18. aydin-28

    Guzel dostlarima selam

    Cevap: Guzel dostlarima selam hoş geldin f.s.m kardeşim.
  19. aydin-28

    hayırlara vesile olur inşallah

    Cevap: hayırlara vesile olur inşallah a.selam huteme kardeşim.sagol.
Üst Alt