Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    Kesme kaya, dümdüz traşlanmış.

    Cevap: Kesme kaya, dümdüz traşlanmış. bu kesme kayada dikine hiç çizik yok. Ama bu işaret sandığım çizikde bu kayada. Kaya özenle kesilmiş gibi dümdüz şekilde işarete kadar geliyor. Peki bu işaret bize yukarıda eskiden bulunan kliseyi ve papazın mahsenini mi anlatmak istiyor. benmi öyle...
  2. impossibleman

    Görsel, bilgi amaçlıdır.

    Cevap: Görsel, bilgi amaçlıdır. Teşekkürler Fakir (gönlü zengin) baba. Bizim bilgimizde senin dediğin yönde zaten. ileride kalkarsak eğer bir resmiyet düşünüyoruz bu bölgede. Hayırlısı Allahtan.
  3. impossibleman

    Görsel, bilgi amaçlıdır.

    Cevap: Görsel, bilgi amaçlıdır. Bu işaret arkadaş dan geldi bize. Yer manastır kalıntılarının olduğu bir yer. Çevreden başka işaretlerde geldi ama neresine düşüyor bu işaretler onu bilemiyorum. fikir vermesi açısından atayım. Ustamın dediği gibi mahseni duruyor! evet ama ben bir kaza geçirdim...
  4. impossibleman

    Görsel, bilgi amaçlıdır.

    Cevap: Görsel, bilgi amaçlıdır. Manastır çevresinde rastlanmış olan bir işaretin kasası işte bu kadar basit bence:)
  5. impossibleman

    kare oyma - kanal - ve diğer oymalar

    Cevap: kare oyma - kanal - ve diğer oymalar Bozkurt usta yarım mı kaldı bura. Bence hilti ile denilmiş dediğiniz yer hilti deliği değil. oraya hilti jenaratör getiren adam tek delik delip gitmez. etrafı yoklar. Yani o delikde işaret bence. orada kol koyma yeri olmayan koltuğa rasladınızmı...
  6. impossibleman

    Görsel, bilgi amaçlıdır.

    Bu işaret açılmış ve sonuca ulaşılmış bir işarettir. Ne yazıkki biz açmadık. Malı nerde bir tahmin edin bakalım kaç kişi yaklaşacak. 20 dk sonra malın olduğu resmi atacam. Arkadaşlar eğlence olsun bakalım kim bilecek. :d
  7. impossibleman

    buyrun oturalım ayakta kalmayın :)

    Cevap: buyrun oturalım ayakta kalmayın :) Bence karşısındaki tepe yerleri incelesek daha iyi olacak. Oralarında resimleri varmı. güzel yer gibi. hakim tepeye benziyor.
  8. impossibleman

    Kaplumbağa..görsel

    Cevap: Kaplumbağa..görsel 15 mt içinde, önünde ne vardı ustam
  9. impossibleman

    Kesme kaya, dümdüz traşlanmış.

    Acaba burası nedir. burdan patika yol tepeye çıkıyor. eskiden sanırım klise varmış. toprak arazide kesme kayalık. kayalığın baş tarafında burası kayalığın en başında haca benzeyen işaret işaretin 2 mt önünde taş yığını, taşların aralarına çakal in yapmış gibi.
  10. impossibleman

    bu işaret nal olabilirmi?

    Cevap: bu işaret nal olabilirmi? Bana işaretin olduğu kaya gibi geldi. işarettin rengi kayanın renginden farklı. sanki horosan gibi.
Üst Alt