Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. gurbetci

    Bir Mujde Yeri

    ersan-sans eseri Youtube siteye koydugun cibiklarina baktim,yanliz biryerlere cekiyodada mesele onu makinayla noktalamak,bilmiyom anlata bildimmi.
  2. gurbetci

    Duvme Kil

    sende kendini fazla aciga verme ERSAN duydun beni."
  3. gurbetci

    Tarlada Cikan Islemeli Tas.

    banada mezar sitili gibi geldi,yanliz böyle bir tas ordan ciktiysa yer cok güzel .güzel bir arastirma yap,yer bos degil
  4. gurbetci

    Acaba Define Veya Gömü Ile Bir Alakası Varmı

    ne kadar kesik yani cizgi varsa o kadar mezar var demektir
  5. gurbetci

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan resim me bakinca i$ bitmis.öyle gözüküyor.
  6. gurbetci

    Kılıçlı mağara

    Cevap: Kılıçlı mağara sende amcadan ögren sana daha genis bilgi versin.madem icindeki resimleri görmüs sana da göstersin.ölmü$se muhakkak bir arkadasinla gitmistir.onu bul .sana birde tafsiye sen yeri biliyosan iceri kamera sarkit
  7. gurbetci

    tarihi evden bulduklari colmekler

    Cevap: tarihi evden bulduklari colmekler fenerli usta diyorki,kaya mezarlarindan bahsediyor sunak icleri siyah ve beyaz olanlardan grek yani eski yunan,sana daha yardimci olayim, cömleklerden bahsetmiyor.selamlar
  8. gurbetci

    at üstünde savaşcı

    Cevap: at üstünde savaşcı gördügüm kadariyla 3 tane cerceve icinde at var,yanliz cerceveler degisik.birde resimler net deyil
  9. gurbetci

    tarihi evden bulduklari colmekler

    Cevap: tarihi evden bulduklari colmekler küp mezar
  10. gurbetci

    balık icin fikirler

    Cevap: balık icin fikirler bozkurt teprik edrim bunu herkez icin yazmissin,baskalarin yazmasina gerek yok. selamlar
  11. gurbetci

    3 lu basamak birde kanali.

    Cevap: 3 lu basamak birde kanali. velesbit güzelmi$
  12. gurbetci

    bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar

    Cevap: bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar bizans
  13. gurbetci

    bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar

    Cevap: bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar ersan kardes sana basimdan gecen olayi anlatayim.dagda makinay la gezerkene cep tlf düsürmüsüm eve geldim tlf yok.evden aradim caliyo ertesin gün kahveye gittim benimle gezmeye gelen varmi dedim,tam 6 kisi onlar sannetti gezmeye gidiyoz. hepsini saldim...
  14. gurbetci

    bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar

    Cevap: bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar ha ha ha beni güldürdün ersan allahda seni gürdürsün,hangi birini kazayim diyon ya birtanesini gözüne kestircen yada ne kadar arkadasin var hepsini toplacan hem mangal yani et pisircen onlarida calistircan iyi fikir demi,biraz masrafli olur ama ne...
  15. gurbetci

    bronzdan duvme bir tel.

    Cevap: bronzdan duvme bir tel. ersan o kadar cok konu acmisin birini bitir. sonucuna ulas ondan sonra ötekini ac yoksa hepsi yarim yarim kalcak, selamlar
  16. gurbetci

    bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar

    Cevap: bir mezr tas1 ve usundeki nisanlar sol taraftaki ayak isaretine ortadaki anahtar sagdaki ufak ayak gibi duruyor isaretlerin cok güzel bakalim ustalarimiz ne diyecek.
  17. gurbetci

    bir kaya mezar kapa ve ustundeki yar1m kalp

    Cevap: bir kaya mezar kapa ve ustundeki yar1m kalp ersan ma$$alahin var bütün gün daglarda geziyon,i$$allah aradigini bulursun
  18. gurbetci

    Mersin gülnar yoresi

    Cevap: Mersin gülnar yoresi iki tane konu acmi$ resimler diger konuda
  19. gurbetci

    bronzdan duvme bir tel.

    Cevap: bronzdan duvme bir tel. sakin beni yanli$ anlama,yazarkene (I) harfinin yerine bir(1) harfine basiyon veya tu$larda sorun var,bazen ben bile zor anliyom hem$erim oldugun halde .birde yerden cikan herparcayi not et ölc bir kagida yaz $imdi olmasa bile ilerde sana lazim olcak,yanliz yerin...
  20. gurbetci

    bronzdan duvme bir tel.

    Cevap: bronzdan duvme bir tel. bu olayi kagidin üzerine güzelcene cizip yükleyemezmisin,neden dersen resim yok cünkü veya bolca resim yükle,birde merak ettim antenle nasil 18 mrt verdi veya onu nasil hesapladin.bu cubuklar suyada gidiyor bunuda hesapla selamlar.
Üst Alt