Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. divan

    BABACAN dan selamlar

    Cevap: BABACAN dan selamlar babacan hoş geldin selamlar
  2. divan

    Görsel(AUGUSTUS TAPINAĞI)

    Cevap: Görsel(AUGUSTUS TAPINAĞI) bende cumartesi günleri öyle namazına giderim. Hiç düşünmedim tüvaletler medinenin tüvaletleri gibi yürüyen merdiven olmuş diye seviniyordum kolay gelsin
  3. divan

    Vefat LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir.

    Cevap: LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir. başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin makamı cennet olsun
  4. divan

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Cevap: Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler tatlarlı usta hepsini bir nefeste okudum çok güzel bilgiler eline sağlık göç esnasında yollarda yaptıkları işaretlerde varmı kolay gelsin
  5. divan

    Vefat cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım

    Cevap: cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım başınız sağolsun
  6. divan

    süper mezarlar

    Cevap: süper mezarlar sayın ustam eskiden bizim için bunlar taşdı şimdi deyişti bunlar taş deyilmiş
  7. divan

    Mevlid Kandili Mesajları

    Cevap: Mevlid Kandili Mesajları bütün üyelerin kandilini kutlarım
  8. divan

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler çok güzel bilgiler ellerine sağlık
  9. divan

    sadece sizler için gezdim iyi seyirler

    Cevap: sadece sizler için gezdim iyi seyirler güzel resimler eline sağlık
  10. divan

    lahit acılışı

    Cevap: lahit acılışı ustam helal olsun hem işinde çalışıyorsun hem bizlere birşeyler göstermek için çaba sarfediyorsun tahminim günde 23 saat çalışıyorsun ALLAH yardımcın olsun
  11. divan

    2013 Yılında Avcılığa Gelen Zam ve Vergi Fiyatları

    Cevap: 2013 Yılında Avcılığa Gelen Zam ve Vergi Fiyatları avcılık odasından sonra maliyeye yatan para her senemi yatacak geçen sene 115 .oo tl yatırmıştım
  12. divan

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi asiavcı ellerine sağlık bu sitede de mesutuz hoşgörü ve sevgi burda daha çok çalışmalarınıda takip ediyoruz sağolun
  13. divan

    Selam tüm arkadaşlar ve admin arkadaşlar

    Cevap: Selam tüm arkadaşlar ve admin arkadaşlar safkan fenerli sizde hoşgeldiniz sefa getirdiniz
  14. divan

    cantar ve metin usta hakkında

    Cevap: cantar ve metin usta hakkında mevlam acil şifalar versin
  15. divan

    koltuk hemde 3 lü..görsel

    Cevap: koltuk hemde 3 lü..görsel ustam hakikaten çok güzel yapılmışlar eline sağlık
  16. divan

    buda benim kuşum

    Cevap: buda benim kuşum asiavcım senin çubuklar iyiymiş definenin üstüne gelince ötüyo selamlar
  17. divan

    Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler

    Cevap: Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler memleketimin boş yeri yok Bize zahmet edip çektiğin resimleri aktardığın için ellerine sağlık
  18. divan

    8 sayısının sırrı

    Cevap: 8 sayısının sırrı kanas ustam eline sağlık çok güzel bilgiler sayenizde arazide nasıl gezeceğimizide öğreniyoruz
  19. divan

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Cevap: Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri tatlarlı bunlar çok güzel bilgiler eline sağlık
  20. divan

    s.a

    Cevap: s.a ufuk14 sende hoş geldin
Üst Alt