Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. I

    eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

    Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar taşın köklü olup olmadığını bilmiyorum. ama dediğinizi dikat alacam tşk.
  2. I

    bu mezar olabilirmi

    Cevap: bu mezar olabilirmi arkadaşlar acıkcası fallos u ilk defa sayenizde ne olduğunu öğrendim. cevresinde işaret derken mezarın baş taşının üst tarafında yaklaşık 20 m mesafade taşın kovuk yapan iç kısmında kabartam tek civcive benzer bir şey var ama şu varki hiç bir murç izi falan yok...
  3. I

    bu mezar olabilirmi

    Cevap: bu mezar olabilirmi sadece taşın altında cubuklar boşluk gösterdi ama emin olamıyorum cubukcu arkadaş boşluğun 2.5 m sonra başladığını söyledi.
  4. I

    eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

    Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar değirmenci arkadaşım dün sorup soruşturdum anlatığınız gibi yerde cıkma su ve hemen ilerisinde eski yerleşim kalıntıları var ve patika yol geçiyor yanlız değermen konusunda bilgileri yok.allah nasip ederse bayramdan sonra gitsem oraya öncelikle...
  5. I

    bu mezar olabilirmi

    Cevap: bu mezar olabilirmi başka yorum yokmu arkadaşlar
  6. I

    eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

    Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar allah izin verirse bayramdan sonra ordayım yanlız dediğin yerde cıkma su sadece bahar mevsiminde akıyor havalar ısınınca kuruyor. dediğin yerleri iyi bir gözlem yapacağım saygılar.
  7. I

    eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

    Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar değirmenci arkadaşım dediğin gibi sağ tarafı bayır aşağı eyer doğuya doğru bakıyor. patika yol var ama değirmen e hiç rastlamadım birde üzengi yerini hiç fark etmedim.
  8. I

    bu mezar olabilirmi

    arkadaşlar bu bir mezar olabilirmi eğerki mezarsa ne tip bir mezardır ve ne gibi bir işlem yapılmalı saygılar.
  9. I

    eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

    arkadaşlar at eyeri dediğim taş ve karşısındaki dikili taş ayrıca eyerin arka kısmındada yerde düz üçgen taş onun hemen yanında üzeinde yuvarlakca bir kabartma gibi duran ve yere doğru inen v harfine benzer işaret var. fotoğraf acemice çekilmiş bayramdan sonra nasip olursa kendim gidecem ama...
  10. I

    Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz

    Cevap: Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz balığın 30 40 m altrafında dere geçiyor
  11. I

    Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz

    Cevap: Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz başka yorum yokmu arkadaşlar
  12. I

    Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz

    Cevap: Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz balığın olduğu taş ve arazi yapısı
  13. I

    Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz

    Cevap: Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz
  14. I

    bu kayadaki daireler neyi ifade ediyor

    arkadaşlar resimde görülen kayada toplam 6 adet daire şeklinde işaret var üst sağ köşesinde iki bölmeli kare oyma var sol üst köşesinde teraziyi andırır bir işaret var. işaretin cevre fotusu elimde yok hafif yamaclı bir yerde duruyor ön tarafı düzlük değerli yorumlarınızı bekliyorum birde taşın...
  15. I

    Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz

    SLM .Arkadaşlar yeni üye oldum. gerçekten sizleri tebrik ediyorum. arkadaşlar resimlerde gördüğünüz üzere hilal yada U şeklinde duran balık ve kuyuruk tarafına bakan domuz işareti. bu işaretin olduğu yerde yazın karsuyuyla beslenen dere var balığın karşı istikametinde yaklaşık 200 m. ilerisinde...
Üst Alt