Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ustadım anlamadıgım bır durum var acıklık getirirseniz sevinirim bu arazi toprak ve resimlerdede gördügünüz gibi hiç kaya ve taş yo sadece işaretli olan taş var oda var diyorsunuz iki odalı bu mezarlar neden yapılmıştır sonuçta arazide hiç taş kaya yok...
  2. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Tşk ustadım allah razı olsun verdiyin bilgiler içinnn
  3. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ustadım dogru söyluyorsun ama üçlemeye tam baktıgınsa bu gözükmıyor diyer fotolardan bunu görebilirsin senin sedîyin S sadecesadan bakıldıgında gözüküyor bunu hiç farketmemiştik tşk bide resimler için detaylı yorum yaparsanız sevinirim tşk ler
  4. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ustadım bu üç nokta S harfi diyosun ben üç noktayı S ye benzetemedim birazdaha aydınlatırmısın detaylı
  5. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ustadım hep diyorum bida soru sormayacıgım diyorum ginede soruyorum ama sizde cok güzel anlatıyorsunuz neyse sorum şudur ustam buyada tılsım veya konunaklı yani cin koruyor olabilirmi böyle şeyler varsa ne tavsiye edersinizz ilginiz için tşk
  6. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ustadım saolasın allah razı olsun. Verdiyin bilgilere ve iyi niyetine rabbim senden razı olsun
  7. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ustadım ben bu resim de definesohbet sitesindede bi forum açmıştım ve bikaç kişi şöyle dedi oymaların ustarafında üçtane nokta var bu yere üçleme yapmışlar dedi yani oralarda üç kaya var üçkayanı oralara biyerde araştır mezar var dedi. Bi kaç kişide burada...
  8. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ustadım kacak kazı ya karşıyım zaten eyerki kazarsam izinli olacak zaten ama ben bu taşın ustarafını cok eskiden yarım metre kazdım biley yoktu ustadım oda dan bahsetti bu oda heralde taşın dibine iniyor heralde
  9. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Tabiki kaçak kazı ya karşıyım ustadımm taşın tam olarak neresini kazmam gerekir ustadım da belirdi sizin görüşünüz nedrr
  10. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Ersan usadın siz ne düşünüyorsunuz son eklediyim resimler hakkında
  11. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Tşk ustadım hayırlı kandiller
  12. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar Yorumun için tşk ustadım mahsen var demişin oda var demişinn fıfın kafagı var. Demişin buları benim pek bilgim olmadıgı için göremiyorum bu mahsen oda bu taşın neresinde bu raya nasıl bi calışma yapmam. Lazım bi tavsiyeniz. Varmıdır ustadım. Şimdiden tşkk
  13. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar ]http://resim.defineforumu.com/?di=VQ6U[/IMG]
  14. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar
  15. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar
  16. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar
  17. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar http://resim.defineforumu.com/?di=EMMG
  18. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar ustadım bu kayada üç nokta var resimde görülüyor bunun anlamı ne dir sizceee bi bilginiz varmı bunun hakkında
  19. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar ustadım bahçeye yakın deyilim birkaçç resim var işini görürmi bilemem ama biraz daha detaylıı bugun yarın kesin resimleri koyarım yorum ların içinde cokk teşekkürler sana ce diyer ustadlara
  20. Dayı

    kayadaki entarasan oyuklar

    Cevap: kayadaki entarasan oyuklar http://resim.defineforumu.com/?di=VVG9
Üst Alt