Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Ustam batısı müslüman mezarlığı, doğusu dere, güney ve kuzey taşlık taşlara çok dikkatli bakmadım. Bu işaretlere odaklandığım ve acele ettiğim için çevre araştırması da yapmadım yol kenarı olduğu için direk 3. resimdeki çembere porçöz döküp horasan olup olmadığını konrol...
  2. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Ustalarım bu resimde farklı bir açıdan. http://imagizer.imageshack.us/a/img834/9885/ce4q6.jpg
  3. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Ağrı güzel kardeşim.
  4. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Ustam bu işin ehli sizsiniz siz daha iyi bilirsiniz. Dediğiniz gibi sıradan işaretler değiller. Benzer işaretleri daha önce görmüştüm. Size zahmet birde 3. resimdeki çembere bakabilir misiniz ben kasa olduğu düşüncesiyle porcöz döktüm ancak hiç köpürmedi.
  5. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Üç oymanın batısı mı kurban?
  6. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Ustam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Haç dediğiniz işaretin kısa çizgisi yosun olabilir fotoğraf net olmadığı için tam seçemedim. En yakın zamanda haç olup olmadığını teyit edeceğim. Hangi v işareti yönünde araştırma yapayım? Kırmızı mı sarı mı? Çok özür...
  7. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Ustalarım acizane benim gördüklerimi yazdım. Yorumlarınıza çok ihtiyacım var kitlendim kaldım. Burası benim için çok önemli. İmageshack linki http://imageshack.com/a/img838/2820/0xl9.jpg
  8. Farazi

    Kaplumbağa

    Selamun aleyküm ustalarım, Bugün arazide gezinirken bu kaplumbağayı bulduk. İncelediğim konularda kasadan bahsedildiği için hemen kasa aramaya koyuldum. Ama ne yazık ki yine avucumu yaladım. Ne yapmam gerektiği konusunda bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür...
  9. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Merhaba değerli ustalarım ve arkadaşlarım, Birkaç senedir definecilik ile ilgilenmekteyim. Yasal olarak çalışmayı düşünüyorum. Henüz kazı yapmışlığım yok. Vakti zamanında internette varolan bir çok define sitesine üye oldum. Ancak buradaki samimiyeti, dürüstlüğü ve...
  10. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Cevap: Ayak, kılıç vs. Özür dilerim ustalarım imageshacke yüklemiştim fotoğrafları boyutlarını küçültüp hemen atacağım
  11. Farazi

    Ayak, kılıç vs.

    Merhaba değerli ustalarım ve arkadaşlarım, Birkaç senedir definecilik ile ilgilenmekteyim. Yasal olarak çalışmayı düşünüyorum. Henüz kazı yapmışlığım yok. Vakti zamanında internette varolan bir çok define sitesine üye oldum. Ancak buradaki samimiyeti, dürüstlüğü ve paylaşımı açıkçası hiçbir...
Üst Alt