Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. T

    çözemedim

    Cevap: çözemedim Dere boyu kaleden bahseden oldumu.
  2. T

    eşek işareti

    Cevap: eşek işareti Defıneyle alakalı bır durum yok.
  3. T

    Mitolojideki Bazı Hayvanlar

    Cevap: Mitolojideki Bazı Hayvanlar Tesekkurler sunar.paylasımlarının devamını beklerız.
  4. T

    Işaretler ve mezarları

    Cevap: Işaretler ve mezarları Elınde bastonlu sahısı tanır gıbıyım.
  5. T

    DOĞAL mı? DEĞİL mi? YARIŞMA BAŞLASIN :]

    Cevap: DOĞAL mı? DEĞİL mi? YARIŞMA BAŞLASIN :] Dogal.
  6. T

    Defıne mezar ilıskısı

    Arkadaslar defıne gömu alakalı kaya cesitlerı.mezarlar hangı tür kayalara yapılır.resımlı olarak bu başlik altında konuya devam etme sansımız olurmu.ornegın roma bızans vs.mezarda kullandıkları unsurları ısaretlerını.paylasmak mumkun olursa ne guzel.
  7. T

    görsel define1

    Cevap: görsel define1 Guzel parcalar.tesekkurler.
  8. T

    yeni tema hakkında

    Cevap: yeni tema hakkında Cok guzel.tesekkurler.
  9. T

    s.a mubarek ustalar uyeler.inanılmaz bir işaret var elimizde.bakabilirmisiniz..

    Cevap: s.a mubarek ustalar uyeler.inanılmaz bir işaret var elimizde.bakabilirmisiniz.. Ana kaya uzerınde olmalı bu kaya buyuk olmalı.eski bır yoldan gelırsin.bu kaya mezara uygundur.
  10. T

    oda mezar define,görsel

    Cevap: Ada mezar define,görsel Vay be.bu ne guzellık.domuzda super ha.
  11. T

    KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu

    Cevap: KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu Mıcırlada guzel ha.ne dıyelım.
  12. T

    erivandan bir görsel

    Cevap: erivandan bir görsel Eh be bu olacak ya bu.
  13. T

    Anıt mezar.mı

    Cevap: Anıt mezar.mı Cok guzeldır.mezardır mezar.
  14. T

    yapı

    Cevap: yapı Mezardır mezar.
  15. T

    Sizce Doğal mı?

    Cevap: Sizce Doğal mı? 1.resmin sag tarafında basamak mı var.4 tane.
  16. T

    Yuvarlak oyma

    Cevap: Yuvarlak oyma Tartısmaya gerek yok arkadaslar evet mezar ama mezar burda uzaga atmaz.5 metre cevreyı dolan.kuyudan bahseden oldumu bu cıvarda.daha cok resım.ama benım suphem bu kaya alti mezardır.tartısmada bıter herhalde.dere mere isini gecin.gobekten isemeyın yav.mezar mezardır...
  17. T

    arkadaşlar bi anlamı varmı

    Cevap: arkadaşlar bi anlamı varmı Yav sen mezarlıga varmişsın .alacagını almişsın bu kitabeyi bıze soruyorsun.seni yaramaz seni.
  18. T

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... Yav oldumu simdi.bu ne guzellık.
  19. T

    Vefat cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım

    Cevap: cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım Başınız sagolsun.takdiri ilahi ne demek kalır bizlere.vefat edenlerın ve sızın akrabanız mekanları cennet olsun.gecmiş olsun.
  20. T

    örnek kaya mezarları

    Cevap: örnek kaya mezarları Hay yaşa usta bu ne guzellik ya.
Üst Alt