Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. P

    Topal manol eşkiya

    Cevap: Topal manol eşkiya bu belgenin gercekligi varmı varsa nerden belli oluyo aıklama yaparsan sevinirim
  2. P

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi dragon ustam bu belgede gebze geciyormu sence
  3. P

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi çalkaya ustam magrada bekleyen askeri bilirmi ozaman
  4. P

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi cok güzel yerler varmış orda
  5. P

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi bide kandırayı iyi bilirmisin uta
  6. P

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi valla usta bende gebzedeyim gecerken beni alın olurmu :)
  7. P

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi gidip görmek araştırmak lazım usta gittinmi
  8. P

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi kadıkoy cıvarındamı usta buralar
  9. P

    KALP işareti

    Cevap: KALP işareti selam ustam benim bildigim kalp işareti var derenin sol ve sag tarafında sol daki kalbin ortasında yıldırım işareti var bide burası eskibi yerleşim yeriymiş harcsız yapılmıs kalıntıları var dere kenarında karsılıklı dizilmiş evler
  10. P

    Difine için hocaya gittik 3 harfli var sende dedi.

    Cevap: Difine için hocaya gittik 3 harfli var sende dedi. ustam ben 13 yasındayken gözlerimle gördum bizim evde hoca falan geldi eve ve evde define oldugunu söledim ama bulamadılar evde yanlız kaldıgımda geceleri hissediyorm evde oldugunu şu an 30 yasındayım beş altı aydır hergece uykudan...
  11. P

    Difine için hocaya gittik 3 harfli var sende dedi.

    Cevap: Difine için hocaya gittik 3 harfli var sende dedi. selam arkadaşlar banada musallat olmuş bi hocadan duydum sizdeki belirtiler nelerdir ben geceleri uyamıyorum tam uykuya daldıgım zaman biri beni kaldırıyor hissediyorum birde hic yapmıycagım şeyler geliyo aklıma vesvele gibi sizce...
  12. P

    gladiator

    selam arkadaşlar gladiatör alan tarama verimli bi ciyazmı ustalardan yorum bekliyorum tesekkurler şimdiden
  13. P

    Define Nerede ve Nasıl Aranmalıdır?

    Cevap: Define Nerede ve Nasıl Aranmalıdır? guzel paylasım usta tesekurler
  14. P

    bizim koy

    Cevap: bizim koy izzin alma konusuyla bilgilendirirsenz birde nasıl bi ciyaz almalıyım yardımcı oulurmusunuz şimdiden teşekrlr
  15. P

    bizim koy

    Cevap: bizim koy resimler vardı silind gittigimde cekip paylascam
  16. P

    bizim koy

    Cevap: bizim koy ciyaz arıyorum nasıl bi ciyazmalıyım yardımcı olursanız sevınırım
  17. P

    bizim koy

    slm arkadaslar bizim koyde eskı bi yerlesim yeri var akarsu kenarında tavuk işareti var bide kalbe benzer işaret elektiriktehlike iişareti var yuvarlak oyma var tek oyma derin burda nasıl calışma yapa biliriz
Üst Alt