Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. ulaş

    olağan üstü bir yer.

    Cevap: olağan üstü bir yer. ikizceli kardeş burdan çok şey çıkar. ama resmi kazıya izin verilmez.nedenini zaten siz bizden dahada iyi biliyorsunuz. kayaların önlerinden başlayıp buyuk kayalığın altına gidien odalrınız mahsenleriniz vardır. hem önleyicidir hemde engelleyicidirler girişleri. çok...
  2. ulaş

    Bişey çıkarmı bundan

    Cevap: Bişey çıkarmı bundan aynen katılıyorum:rolleyes:
  3. ulaş

    yeni işaretler....

    Cevap: yeni işaretler.... kaya mezarına uygun olup.diğer yterleride es geçmemenizi tavsiye eder hakkınızda hayırlı olması dileği ile. kolay gelsin.
  4. ulaş

    s.a sevgili arkadaşlarım,dostlarım kardeşlerim.GÖRSELDİR.

    Cevap: s.a sevgili arkadaşlarım,dostlarım kardeşlerim.GÖRSELDİR. saygıdeğer iron kardeş elinize sağlık.çok güzel kareler sunmuşsun bizlere. birinci resim kıral mezarını betimler.mezarda odada olur içinde lahit çıkma olasılığı çok yuksektir. ikinci resim ise tam bir profesyönellik bir çalışa...
  5. ulaş

    kabartma

    Cevap: kabartma ozaman çevreyle donat vede bizleri bilgilendir..
  6. ulaş

    tavuk kaya

    Cevap: tavuk kaya tek diyebilrimki delikten gördüğğün yere dikkatini ver.yoksa işae yaramaz bir kayalık alan. zaman aşımöına uğramış bir kaya yapısı..
  7. ulaş

    bayrak görüntülü işaret

    Cevap: bayrak görüntülü işaret ilginç bir işaret dah önce böle vbir işaretde denk gelmemiştim..umarım çözen birileri çıkar.kafa karıştırıcı bir yer..
  8. ulaş

    tavuk isareti ve ununde de 3 tane murc isareti.

    Cevap: tavuk isareti ve ununde de 3 tane murc isareti. tavuğ,a benzetilsede tavuk değil. mezar alanı yada kasalık yer
  9. ulaş

    kale ve resımler

    Cevap: kale ve resımler çubukları kullan gerisi gelir.
  10. ulaş

    farklı işaretlerin olduğu kayalık bölge

    Cevap: farklı işaretlerin olduğu kayalık bölge işçiliği agırdır usta..
  11. ulaş

    bu işaret ne işareti

    Cevap: bu işaret ne işareti ana işaretteki malzemeye varmamamk için kullanılan bir tür yöntemdir.
  12. ulaş

    oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru

    Cevap: oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru kardeş mezarı ya hemen önundedir yada hamaen arkasıdır.saygılar.
  13. ulaş

    kale aslan kare oyma

    Cevap: kale aslan kare oyma kale varsa yolda var.kale varsa merdivelerde var.kale varsa manzarada var.kale varsa sarayda var.ama işçiliği çok zor.şayet o kapı gibi görünen yer oada kapısıysa işin rahatlar ama sanmıyorum., genelde alt rafalarda olur girişleri..gizlidir..
  14. ulaş

    mezar tasinin ustunde bir oyma isareti.

    Cevap: mezar tasinin ustunde bir oyma isareti. mezaarı hemen yanıbaşında dır.
  15. ulaş

    Arkadaslar resım yetersız belkı ama fıkırlerınıze ıhtıyacım varrr

    Cevap: Arkadaslar resım yetersız belkı ama fıkırlerınıze ıhtıyacım varrr fazla bel bağlama derim..
  16. ulaş

    sayma sitemimi .dogal sayımı .harfmi .yoksa.yön işaretimi ölcüleriyle..

    Cevap: sayma sitemimi .dogal sayımı .harfmi .yoksa.yön işaretimi ölcüleriyle.. yanıltma amaçlıda kullanılmış olabilir.boşluk siistemi en iyi çözüm olur..
  17. ulaş

    yeni işaretler....

    Cevap: yeni işaretler.... tevfiik usta sen bu işi çözmüşsün heralde yoksa bana mı öle geliyor..
  18. ulaş

    bir mezar tasinin ustunde bir ,,kare isareti,,

    Cevap: bir mezar tasinin ustunde bir ,,kare isareti,, altında yada hemen onunden alta doğru giden bir yolun olacak ordanda oadaya odandan mezara inersin kolay gelsin..
  19. ulaş

    kabartma

    Cevap: kabartma sadece görebildiğim baklava dilimi ok işareti E harfi vs...
  20. ulaş

    bu yazıları okuyabilirmiyiz acaba

    Cevap: bu yazıları okuyabilirmiyiz acaba okutsanda fayda vermez.ha dersen biz bunu topraktan çıkardık ozaman iş başka. sadece bu haliyle sadece süs geçerliliği oluır..
Üst Alt