- Katılım
- 27 Mart 2021
- Mesajlar
- 902
- Beğeni
- 2,536
- Puanları
- 93
Evet Ustam, aynı bölgede, farklı yerde dedi.Bunlar farklı yerler. Basamak eksik ve kırık iniş istikametinde mi kırıldı çıkış istikametinde mi. Mezar uçucaydı zaten
Evet Ustam, aynı bölgede, farklı yerde dedi.Bunlar farklı yerler. Basamak eksik ve kırık iniş istikametinde mi kırıldı çıkış istikametinde mi. Mezar uçucaydı zaten
Eyvallah Ustamİlaveten üçgenler biri kapak yada örülü duvarın arkasını anlatır ikinci üçgen de net olarak kuyunun içinde Mahsuni anlatır.
Aleyküm Selam Ustam, Allah razı olsun.Sa.değerli ustam bu işaretin çıktığı yerde kuyu bul merdivenle in burada aile mezarı statüsü yüksek kişilerin mezarı var merdivenler tuzaklı olabilir dikkat et .
Sevdiklerine merdivenlerde inerek ulaşırsın diyor.
Son resim mezarsitili(mezar taşı).
Şimdilik bu kadar.
Ustam, mezarı bulmamış, taşı yarım m. Toprağın altında bulmuş, işaretli olmayan bir kısmı sonradan kırılmış, , basamak tarafı ise çıktığında öyleymiş.Bunlar farklı yerler. Basamak eksik ve kırık iniş istikametinde mi kırıldı çıkış istikametinde mi. Mezar uçucaydı zaten
Ustam adam da benim gibi acemi biri .Öncelik Şudur. Toprak altından çıkan gizli gömülü üzeri örtülü yada kapalı magara içinde vbs olan işaretlerde sahtedir gercektir olayı yüzde beşlere kadar iner. Yani yüksek oranda hatta yüzde yüz gercek işarettir. Ancak yanıltıcı işaret olma olasılıgı her zaman yine vardır.
İki piramit üçgen ortasındaki daire Güneşi yani O halkın kralı kralicesini imgeler. Halka ışık verendir o.
Yine gömü degil Mezar işareti olup, Mahsen içerisindeki Dogu ve Batı yönündeki iki ayrı odayı verir sana.
Giriş bariz ortadadır girişi tarif etmeyecegim zaten bu işareti bulan yolu bulmuş girişin üzerini açıp işareti görmüştür.
Bu işaretten sonra yüzde kırk beş meyille güneyden kuzeye merdiven yada meyile düz aşagı inecekleri. Batı koridoru kısa Dogu koridoru uzun bir yere gelecekler. Sadece bu koridorlardaki harfiyatı almaları cıkarmaları yıl sürer.
Sol koridor sonunda boş oda olup duvarda bir haç yada istavroz gibi işarete baksınlar o yön verir ordaki al git parası işin kolayıdır.
Sag koridor ve sonunda ne var yazmayacagım zaten ulaşamazlar ısrar etmesinler o tarafta tuzak felan bir sürü iş cıkar ordanda giremezler emek sarfiyatı olur. İşi bilen tecrubeli kişiler varsa ekip içinde yaz dersende yazarım. Acemilerin altından kalkacagı iş degil orası.
Ne diyeyim o vakit bir acemiyi tehlikeye göndermek yerine hayırlısı başka kapıdan rızık versin Rabbim diyelim. Bilmek başka şey , hani ben bilirimde demiyorum. Ancak bilmeyeni bildigin tehlikeye göndermek te olmayacak iş. Desenki ekipte tecrubeli nereye bastıgını bilen kişiler var deseydin üzerinde konuşurduk. Ama inan sistemli ve zor bir mezarın işareti O. Para olacak cebinde uzun zaman ugraşmak içab ediyor hem. hadi bir gün iki günle olmaz orası. Zaten mezara izin alınmaz kaçak yapsa bizim ülkede üçüncü gün çok sıkıntı. Olmayacak duaya amin demeyelimmi diyorum.Ustam adam da benim gibi acemi biri .
kendi köyü ,Çubuk tutmasını bile bilmiyor.
Sa üstad yanlış varsa düzeltebilirsınız.Buyur ustamiz bize atmıştı bende buraya atim burda aradigin var gibi
Haklısınız Ustam,Teşekkür ederim.Ne diyeyim o vakit bir acemiyi tehlikeye göndermek yerine hayırlısı başka kapıdan rızık versin Rabbim diyelim. Bilmek başka şey , hani ben bilirimde demiyorum. Ancak bilmeyeni bildigin tehlikeye göndermek te olmayacak iş. Desenki ekipte tecrubeli nereye bastıgını bilen kişiler var deseydin üzerinde konuşurduk. Ama inan sistemli ve zor bir mezarın işareti O. Para olacak cebinde uzun zaman ugraşmak içab ediyor hem. hadi bir gün iki günle olmaz orası. Zaten mezara izin alınmaz kaçak yapsa bizim ülkede üçüncü gün çok sıkıntı. Olmayacak duaya amin demeyelimmi diyorum.
Aleyküm Selam abi, bana sorduysaniz, ben işaretlerden anlamıyorum.Sa üstad yanlış varsa düzeltebilirsınız.
Yok ustam size demedim.Sağol abi, ama burda yok.