- Katılım
- 26 Kasım 2024
- Mesajlar
- 17
- Beğeni
- 17
- Puanları
- 3
Tam karşı aşağısında dere var derede büyük taşlar varDeğirmen var mıymış yakınlarda?
Bu kafaya sırtını verdiğinde karşı da kayaliklar var mı? Ve yön güneybatı mi?
Fotoğraf varsa bu alanı gösteren yukleyiniz.
Kafanın sağındaki adamın gözleri de kapalı.
Hocam tam karşısı yuvarlak içine aldığım yerler. Okla belirttiğim yerde de dere var, yukarıdan akar su geliyor ama kurumuş. Derenin oraya doğru inerken sağlı sollu büyük taşlar var. Şu an elimde oranın fotoğrafı yok gidince net olarak çekeceğim.Değirmen var mıymış yakınlarda?
Bu kafaya sırtını verdiğinde karşı da kayaliklar var mı? Ve yön güneybatı mi?
Fotoğraf varsa bu alanı gösteren yukleyiniz.
Kafanın sağındaki adamın gözleri de kapalı.
Değirmene uygun değil alan.Hocam tam karşısı yuvarlak içine aldığım yerler. Okla belirttiğim yerde de dere var, yukarıdan akar su geliyor ama kurumuş. Derenin oraya doğru inerken sağlı sollu büyük taşlar var. Şu an elimde oranın fotoğrafı yok gidince net olarak çekeceğim.
Hayır derede şelale yok. Doğu yönünde. Ben teşekkür ediyorum.Selamün aleyküm
Arkadaşım derede şelale varmıdır bu hayvan Kaya'nın kuzey yuzeyindemi
Teşekkür ediyorum
Arkadaşım ayı kendi kayasindan ayrilmaz işaret ayı ise benzemeye benziyor bu kayanin kuzey tarafında giriş olabilir kuzey tarafini geniş açılı fotoğlayin uygunmudur diye teşekkür ediyorumHayır derede şelale yok. Doğu yönünde. Ben teşekkür ediyorum.