0 (312) 401 16 62 | Define işaretleri ve anlamları

0 (312) 401 16 62

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Türk telekom adıyla arayıp kampanya süresi bitmiştir falan filan diyerek dolandırıcılık yapıyorlar. Bu ve bunun gibi numaralara dikkat ediniz. Bu tür aramalarda telefonu açmanız halinde kesinlikle onay ifadeli kelimeler kullanmayın.

örneğin; evet kullanıyorum , evet kullanıyordum , evet ama, evet biliyorum , doğrudur kullandım veya kullanıyorum. Benzeri ifadeleri onay almışcasına işleme alıyorlar.
Dikkat ediniz ve eş dost yaşlı bireyleri uyaralım.

selametle.

türk telekom yada diğer kurumsal firmalar telefon aramalarını 444 ???? Numaralardan yapmaktadır.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Uyarı için çok sağol abi bilinçlenilmesi açısından önemli bir konu ama başlık hiç te önem arz etmiyor. Şahsen ben hatalı konudur sileyim diye girdim 🙃🙃🙃

Reedmann

Vip Üye
Geçen de biri aradı Yardım kampanyası için aradım diyor Yok gerek yok dedim Bozuldu 😄

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Ben anlamam abi reklam botu gibi başlık girmiş. Google amcadaki gibi niye UYARI dememişsin 😂😂

En aon ben düzeltecem 😂😂

bu numara beni aradığında ilk olarak direk numarayı google a yazdım. sonuç vermedi. bende, ben nasıl google araması yaptıysam başkaları da böyle arayacaktır dedim. kolay sonuca ulaşılsın diye böyle bir başlık seçtim. amacım wc duvarına telefon numarası yazmak değildi :D

evet farklı bir başlık olabilirdi. :)

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
bu numara beni aradığında ilk olarak direk numarayı google a yazdım. sonuç vermedi. bende, ben nasıl google araması yaptıysam başkaları da böyle arayacaktır dedim. kolay sonuca ulaşılsın diye böyle bir başlık seçtim. amacım wc duvarına telefon numarası yazmak değildi :D

evet farklı bir başlık olabilirdi. :)
Sonuç alınan şey doğrudur sen bakma Roni'ye :)

Üst Alt