1kişi Haricinde Hakkınızı Helal Edin | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

1kişi Haricinde Hakkınızı Helal Edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Warning

Kullanıcı
Tevfik ağabey nere gidiyorsun hele dur seninle çok iş var mübarek :) benden yana hakkım varsa helali hoş olsun bizde istemeden gönül kirdiysak bize de hakkınızı helal eyleyin insaallah

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
@TEVFİK abim beni tek bırakmaz
Hacivert abimin eline
Herhalde gözü seyirdi
Kara toprak sinyal mi yeriyor diye korktu herhalim :D
Nolur nolmaz diye helallik istiyor :D
Bir yere gittiği yok
Bir hakkımız varsa genede helal olsun
Sen de helal et abi
Beni hacivert abinin eline tek bırakma :D
@Lacivert24

SEYFO28

Kullanıcı
site değirmene döndü habire birileri gidiyor hayırdır ağalar darbe olduda haberimizmi yok,:D:D:D teyfik abinin en sevdiği resim onun için seçtim yoksa iç halimz böyle:(helal olsun üstad.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Sevgili dostum varsa Hakkım ana sütü gibi helâl olsun İNSANLAR SEVİLDİKLERİ YERDE OLMAYI TERCİH EDERLER...bizde seni ALLAH cc. için seviyoruz ve ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz.. sende bizi öyle görmüyormusun...

metin77

Kullanıcı
Peki o 1 kisi kim acaba. Tevfik abimi sinirlendiren o usta kimse onu bulalim sorun cozulur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolf_52

Kullanıcı
S.a. Beni tanıyan ve tanımayan Tüm Kardeşlerime ve Ustalarıma Bilmiyerek bir Kusur İşlemiş isem Af'fınızı İster Hakkınızı helal etmenizi isterim Sizleri çok seviyor ve Saygı duyuyorum Kalın Sağlıcakla.Saygılarımla.
herdayim helali hoş olsun sayın abim, lakin sebebi nidir diyede sormadan edmeycem, hem sen gidersen rüşdü ustamız yanlız kalır hezimet olur, sen ustamızı yanlız bırakma, seni seviyoruz...

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Helalı hoş olsun Tevfik ustam keşke bu kararı almasaydın diyor gönlümüz ama bilmediğimiz şeyler var galiba açıklayabilirsen bir çözüm yolu bulabiliriz belki

TEVFiK

Vip Üye
S.a. 1 kişi hariç Tüm Ustalarıma Cuma'nız Mübarek Olsun derim.
neden ben bu şekilde gittim.?
benim memleketimde çok sevdiğim ve bir o'kadarda değer verdiğim,Öz kardeşim bildiğim kişi.!!!!..
içimi döktüğüm kişi.!!!!..ve elimden gelen her türlü imkanları sağladığım gibi yanımada gelip evindeki gibi buradada hizmet ettiğim
benim yanıma gelipte ve bir o kadarada İkaz ettiğim halde özellerimi tekrar okuyan kişi yetmiyormuş gibide facebook'ta abisinin bana k,f,rlü hitamlarda bulunup ve bende tam karşılığını yazacakken Bu kişi ben abisinin yazdıklarını görmiyeyim diye hemen kaldırıp abisine cevap veremediğim gibi ve buda yetmiyormuş gibi beni buradaki ADMİN'lere kötüleyen KİŞİ.!!! yi yüzünü değilde İsmini dahi görmek istediğim için burayı bırakmak zorunda kaldığım içindir.kedinin ulaşamadığı ciğere mundar dediği gibi benide buradan gitmeme vesile yaptı aceba beni kötüleyipde elline ne geçti ? ben bu kadar darbeye karşı ben yapmadım İşte görünüz'ki kişi kendini belli ediyor
bir İnsanda..!!!!
Onur,şeref,haysiyet olmadımı O insandan Uzak durmakta fayda var Allah'ım bildiği gibi yapsın derim
Ben bunca sene hiç bir kişinin kalbini İncilmemeiştim ama bu bardağı taşıran son <adamla oldu ve böyle bir hidamda bulunduğum içinde Sizler'den çok Özür dilerim.Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt