2 balta,kama,tabanca,halka | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

2 balta,kama,tabanca,halka

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
@pelteks kardeşim merhaba. Şayet bu işaretler orijinal ise bunları destekleyen çevrede olması gereken bazı şeyler olmalıki bunlar orijinal olsunlar. Şimdi bunları yazıyorum. .çevrede olması gerekenler.1. Çeşme yada kaynak .2.değirmen.3. Merdiven. 4. Bunların yukarısında mağara. 5.Tabanca namlusu hizasında 50 adıma kadar mesafe içinde küçük yığma taşlar.6.O yönde ki kayaların üzerlerinde renk farklılıkları.7. Mezar. 8. Kilise yada kale.9 tabancanın namlusu hizasında dizili kayrak taşlar.10. Merdivenin yerini biliyormusun.

İşte böyle size saçmalık gibi gelebilir lakin buranın ne olduğunu burada saydıklarıma göre çözebilirsiniz. Bu define kime ait????..

Siz bildiklerinizi yazın yada araştırın

pelteks

Kullanıcı
@pelteks kardeşim merhaba. Şayet bu işaretler orijinal ise bunları destekleyen çevrede olması gereken bazı şeyler olmalıki bunlar orijinal olsunlar. Şimdi bunları yazıyorum. .çevrede olması gerekenler.1. Çeşme yada kaynak .2.değirmen.3. Merdiven. 4. Bunların yukarısında mağara. 5.Tabanca namlusu hizasında 50 adıma kadar mesafe içinde küçük yığma taşlar.6.O yönde ki kayaların üzerlerinde renk farklılıkları.7. Mezar. 8. Kilise yada kale.9 tabancanın namlusu hizasında dizili kayrak taşlar.10. Merdivenin yerini biliyormusun.

İşte böyle size saçmalık gibi gelebilir lakin buranın ne olduğunu burada saydıklarıma göre çözebilirsiniz. Bu define kime ait????..

Siz bildiklerinizi yazın yada araştırın

Ustam estağfurullah. Saçmalık diye birşey yok..ben bölgemi gezip görmek için dolanıyorum..daha da çok şey varda heryere gitmiyorum..nasipse görsel için değirmen ve şelale kısmını da Birgün fotolarım.

.1. Çeşme kuzey yakada.
2.değirmen..1km batıda..derenin sesi geliyor.
3. Merdiven. Kaya üstünde
4. Bunların yukarısında mağara..mağara yok..60-70 mt üstü çayır
5.Tabanca namlusu hizasında 50 adıma kadar mesafe içinde küçük yığma taşlar.
yok..varsada zamanla kaybolmuş.
8. Kilise yada kale.kilisede kuzey yakanın üstünde.hisar-karakol kuzey batı.
9 tabancanın namlusu hizasında dizili kayrak taşlar...yok..zira namlu ucundan yanına ulaşıyoruz.

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
O çeşmenin yanındaki ağaçların oralardaki taşlardan birinde küçük bir oyma olan taşın altına. O merdivenden çıktığını kabul edip sağa doğru patika var ise sen sol yana doğru git o yöndeki büyük kayalık var ise o kayalığın oradan senin yok dediğin belkide kapalı olan yerin girişini ara. Bu bir mağara sığınaktır. İçi iyidir.

pelteks

Kullanıcı
O çeşmenin yanındaki ağaçların oralardaki taşlardan birinde küçük bir oyma olan taşın altına. O merdivenden çıktığını kabul edip sağa doğru patika var ise sen sol yana doğru git o yöndeki büyük kayalık var ise o kayalığın oradan senin yok dediğin belkide kapalı olan yerin girişini ara. Bu bir mağara sığınaktır. İçi iyidir.
Ustam,Çeşmeyi kontrol ederim..Sol tarafı dere yatağı ve kayalık yok..biraz daha teday bakıp fotolarım ustam.

Üst Alt