4 delik ve L şeklinde kesik.

KANAS_USTA

Vip Üye
Cevap: 4 delik ve L şeklinde kesik.

paşam ben sadece senın ıfadenı baz alarak bır ıkı kelam ettım sonucta dogru dusunmusuz cok sukur.
1.si yerın zır delı bir yer mukayyet ol
2. işaretler oldukca muazzsam ve dırek hedefe goturecek işaretlerın var
3.işaretlerı sudan arındır kuru halını net bır sekılde çek cevreyı yonlerıyle bırlıkte ıyı ezberle siteye dön.
imposibleman kalkındırma vakfı adı altında sitemiz degerli tecrubelı ustalarımızla el bırlıgı ıcerısınde ALLAH ın ıznıyle tereyagından kıl ceker gıbı hallederiz.

gomut teknıgını şu halıyle devam ettırmek ıstemıyorum yeter yoruldugumuz
once emek sonra yemek kardeşim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

impossibleman

Kullanıcı

Kalpler temiz olunca bazı kelimeler ağızdan çıkmadanda anlaşılır ustam. Çok teşekkür ederim. Ayaklanır ayaklanmaz bir tur düzenleyeceğim zaten mamados'a. Doğan kayada oradaymış. Hatta bir düğün halayından ve Görünür görünmez zincirli halkadan bahsediyor arkadaşım bu bölgede. Sırlı sanırım. Köyden sadece 3 kişi belli bir saatte görmüş bu halkalı zinciri. Ama Önce ayaklanayım. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

araştırma yapan arkadaşlara bakar vaziyetteki
iki adet yanyana murç deliklrinin anlamı (su kaynağından)
bahsediyor.suyun içine gizlenmiş ufak kare oymanın anlamı
ise zenginlik işareti.
çanak oymanın anlamı ise mahsen veya oda anlamında
en güzel en muhteşem işaretler suyun gizlediği işaretlerdir
ben sizlere şu sözle önünüzü açacak şifreli bir sözden
bahsetmek istiyorum.
1...DÜNYA DÖNDÜKÇE BİZİM MALIMIZI KİMSE ALAMAZ
2...SU AKAR .....ÖKÜZGİBİ BAKAR nokta koymak zorunda kaldım yanlış
anlaşılabilir manasında.
sizlere küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum
bu envareyi bulmak istiyorsanız suyun aktığı yerlerden ayrılırsanız
hata etmiş olursunuz. çift murç izi işaretine yakın araştırma yapın
videodaki yeriniz güzel akıllı definecilerin arayıpta bulamadıkları
yerlerden birtanesini siz bulmuşsunuz inşallah hayrını görürsünüz
bu işaretlerin olduğu noktada size bir cihaz şart

paşam ben sadece senın ıfadenı baz alarak bır ıkı kelam ettım sonucta dogru dusunmusuz cok sukur.
1.si yerın zır delı bir yer mukayyet ol
2. işaretler oldukca muazzsam ve dırek hedefe goturecek işaretlerın var
3.işaretlerı sudan arındır kuru halını net bır sekılde çek cevreyı yonlerıyle bırlıkte ıyı ezberle siteye dön.
imposibleman kalkındırma vakfı adı altında sitemiz degerli tecrubelı ustalarımızla el bırlıgı ıcerısınde ALLAH ın ıznıyle tereyagından kıl ceker gıbı hallederiz.

gomut teknıgını şu halıyle devam ettırmek ıstemıyorum yeter yoruldugumuz
once emek sonra yemek kardeşim.

kardeşim sen beni boşver bak bu iki üstadı dinle. ben sadece tahmin ettim ama emin olamadığım için su aktı bende baktım :mad: amma tahminimi diyemedim :eek: onlar ise tasdik ettiler. şükürki böyle abilerimiz var. buraya yönel. ustalar neyi nasıl yapmanı istediler ise kağıda mı not alırsın. laptop ilemi gidersin. bu sana anlatılanların ve soruların tamamını orada dene ve sorulanlara kesinlikle net cevaplar ile gel. al şu parayı al kardeşim. hediyesini bile düşünmek güzel. ;)
ben ise sadece dere yatağı değil kuru duvarın civarından da çok ümitliyim. ama ana malını onlar dediler.,,,,,,,

birde üstteki mesajından biraz sallanarak yapıcağını tahmin ediyorum :D çok bekletme kaparlarrrrrrr !!!! suyu bulmuşken abdestini al kardeşim. göz kırpgöz kırp

Son düzenleme:

KANAS_USTA

Vip Üye

harbici alemsin kardeşim yav
tum ıctenlıgımle soyluyorum ınsallah nasıbınde vardır ve sana haktır inşallah bu define.
ve sana aracı olmayı cok ısterım kardesım.
gevseklık var sende bu sıralar eskı hareketlılık yok gordugum kadar.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

harbici alemsin kardeşim yav
tum ıctenlıgımle soyluyorum ınsallah nasıbınde vardır ve sana haktır inşallah bu define.
ve sana aracı olmayı cok ısterım kardesım.
gevseklık var sende bu sıralar eskı hareketlılık yok gordugum kadar.

haklısın abi. malesef gevşedim. elde olmayan sebeplerden. sana yazarım birazdan

impossibleman

Kullanıcı

Bu sitedeki arkadaşlarıma bayılıyorum. İçtenlikleri beni öldürüyor tabiri caizse. Parayı bulmasakda dostca düşünen insanlar içindeki zenginlik mutlu ediyor insanı. Tekrardan teşekkür ederim.

Harbici kardeşim, ustam, bende kelebekler gibi uçmayı, teke gibi dağlarda gezmeyi, çakal ve kurtlar gibi inlere girmeyi, ceylan gibi zıplamayı özledim. Ama Şu an yatmakta olduğum için mecbur bekliyorum.
Beni tanısanız eğer bugünün işini hayatta yarına bırakmam. Sabaha kadar uyumamda yine giderim oralara. Şimdilik mecburum. Dedim ya trafik kazasından beri yatıyoruz. Tabi sürünerek git derseniz o başka :)
Arkadaşlarımın yapabileceği bir iş değil burası. Yıllardır uğraşmışlar bişey yok. İş bizi bekliyecek mecburen.
Elbette varsa nasibimiz kimse alamaz tabi :)

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Bu sitedeki arkadaşlarıma bayılıyorum. İçtenlikleri beni öldürüyor tabiri caizse. Parayı bulmasakda dostca düşünen insanlar içindeki zenginlik mutlu ediyor insanı. Tekrardan teşekkür ederim.

Harbici kardeşim, ustam, bende kelebekler gibi uçmayı, teke gibi dağlarda gezmeyi, çakal ve kurtlar gibi inlere girmeyi, ceylan gibi zıplamayı özledim. Ama Şu an yatmakta olduğum için mecbur bekliyorum.
Beni tanısanız eğer bugünün işini hayatta yarına bırakmam. Sabaha kadar uyumamda yine giderim oralara. Şimdilik mecburum. Dedim ya trafik kazasından beri yatıyoruz. Tabi sürünerek git derseniz o başka :)
Arkadaşlarımın yapabileceği bir iş değil burası. Yıllardır uğraşmışlar bişey yok. İş bizi bekliyecek mecburen.
Elbette varsa nasibimiz kimse alamaz tabi :)

istemeden pot kırdık o zaman kardeşim. çok özür dilerim. çok uzun zamandır bu kaza olayını konuşmadık. bende unuttum açıkcası. seni o video çekenlerden biri sandığımdan bu şekilde yorum yaptım. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur kelebekler gibi uçarsın, ve şu güzel yerden ağzının tadıyla yersin.

LebregoN

Kullanıcı
S.a kardesim bu dediginz isaretler alanli sinirlari icerisinde mi guneykoy sinirlari icersinde mi kaliyor..

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
MAJÖR -BÜYÜK- HATA:
Video da neden yüzlerinizi ve isimlerinizi deşifre ettiniz?
50 liraya adam öldürülen, bir bilezik için yaşlı kadınlara saldırılan vb.vb. işler olan bir memlekette bu cesaret fazla.
Böyle hata yapılmamalı, kazı işi yapanların asla yapmaması gereken bir hata.
Herkes bizim bu işlerle meşgul olduğumuzu bilse bile - ki bilinmemesi çok iyidir, veya ne kadar az bilinse o kadar iyidir- Bu işleri yaparken kimse görmemeli.
Baş ağrısı için aspirin yeter amma migren ağrısı için asla yetmez.

Kimse bu hataya düşmemeli. Ben olsam hemen o videoyu You Tubeden kaldırırım. Hatanın neresinden dönsek kardır.
Bir kardeşiniz olarak ikaz etmeye kendimi mecbur hissettim. Lütfen alemi kendimiz gibi sanmayalım, tedbir her zaman çok iyidir.

Üst Alt