teşekkürler ustam saygılar bizdenDegerli olacagini dusunmuyorum saygilar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler ustam saygılar bizdenDegerli olacagini dusunmuyorum saygilar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır ustam eşeleme yapmadım mevki cok yüksek hakim tepede o tüneldediyiniz yeriz neresi ustam acebaUstam deliklerin icini olctunmu bilmem sana yon ve mesafe verecek fakat bulundugu yerde mezarlaz var az bi eselesen dahi incik boncuklar cikar yuksek yer olmasina ragmen bulundugu mevkide orulu duvar varmi birde tunelide var ustam asil malzeme odalarda
ustam gibide düşünmüyo değildim ama önemli olan bunu ne amaçla deldikleri kaya mezarımı var patlatmaya çalıştılar onun için sıkıntı resimler yetersiz onun için yorumsuz kalıyoruzöncelikle hayırlı cumalar
konu başlığı konu ile alakalı degıl, bu nedenle cokda ılgı gormeyebilir.
konuya gelecek olursak,
delikler bana sanki hilti deliği gibi geldi. çok muazzam ve aynı ölçüde oldugundan dolayı bu fıkre girdim.
kayanın önündeki mıcıra benzer taşlar ise işin farklı boyutu.
kayanın buyuklugu ise kucuk gıbı. neden hilti ile deneme yapsınlar sorususa aklıma takılıyor.
ustalar işcilik varmı daha detaylı bılgı verırler.
saolun teşekkür ederim bozkurt ustam saygılaröncelikle hayırlı cumalar
konu başlığı konu ile alakalı degıl, bu nedenle cokda ılgı gormeyebilir.
konuya gelecek olursak,
delikler bana sanki hilti deliği gibi geldi. çok muazzam ve aynı ölçüde oldugundan dolayı bu fıkre girdim.
kayanın önündeki mıcıra benzer taşlar ise işin farklı boyutu.
kayanın buyuklugu ise kucuk gıbı. neden hilti ile deneme yapsınlar sorususa aklıma takılıyor.
ustalar işcilik varmı daha detaylı bılgı verırler.
resmi yükleyemedim buyuzden böyle oldu kusura bakmayınsaolun teşekkür ederim bozkurt ustam saygılar