9taş isareti | Define işaretleri ve anlamları

9taş isareti

MustafaReis16

Kullanıcı
Bulunduğun konumda sabit büyük bir kayanın üzerinde 9taş işareti buldum uzaktan bakınca iki tane kafa birbirine yaşlanmış şekilde duruyor soldan bakınca yatarak mevzi almış bir asker şekli alıyor bu işaretin üzerine çıkıp baktığımızda onu yüksek uçurum arkası ise düz arazi 500m alan içerisinde eski yerleşim olduğu biliniyor sağ alt tarafından eski dere yani şu geciyormus kayanın sol tarafında taş yigintilari var sanki kaya devrilmiş gibi yigintilar var bilgi verirseniz çok sevinirim herkese bol şans

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
@Kader25 abimiz bizi eklemiş sağolsun varolsun. Eğer anlattığıniz gibiyse külçe deposudur. Altında külçe odası vardır, ve tünelle odaya ulaşır. Ortalama derinliği 10 metre ile 15 metre civarındadır. Bilginin kaynağı çok sağlamdır. Alışılmışın dışındadır bu bilgi. Abim etiketlemiş madem açıklamak boynumuzun borcudur. Yoksa başka bir nedenden hiçbir konuya yardımcı olmuyorum. Hatta bu yüzden sitem eden abilerim de mevcut. Bunlardan birisine sebebini izah ettim. Allah yardımcınız olsun...

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Gördüm ayrı görmek ayrı. Biz görmeden yorum yaparsak sağlıklı olmaz. Evvela görselinizi ekleyin biz de teğit edelim ki ne olduğuna emin halde cevap verelim.

MustafaReis16

Kullanıcı
Bulunduğun konumda sabit büyük bir kayanın üzerinde 9taş işareti buldum uzaktan bakınca iki tane kafa birbirine yaşlanmış şekilde duruyor soldan bakınca yatarak mevzi almış bir asker şekli alıyor bu işaretin üzerine çıkıp baktığımızda onu yüksek uçurum arkası ise düz arazi 500m alan içerisinde eski yerleşim olduğu biliniyor sağ alt tarafından eski dere yani şu geciyormus kayanın sol tarafında taş yigintilari var sanki kaya devrilmiş gibi yigintilar var bilgi verirseniz çok sevinirim herkese bol şans

Ekli dosyalar

• IMG-20240801-WA0014.jpg
    IMG-20240801-WA0014.jpg
    560.2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20240801-WA0013.jpg
    IMG-20240801-WA0013.jpg
    356.7 KB · Görüntüleme: 23
Üst Alt