Daha detaylı anlatirmisin kralarkadaşım bu 9 taş işareti deyil bu kare oda işareti
Daha detaylı anlatirmisin kralarkadaşım bu 9 taş işareti deyil bu kare oda işareti
dediğim gibi bu işaret kare dir yani oda mezar der orda bu işaretin odası var orayı bulmanız lazım bulunduğunuz kayalıkta etrafındada normal mezarlar olmalı kısaca o kayalıkta bu yerin girişini tespit etmeniz gerek başka birşeyle uğraşmayın ustalarımızda baksın fikirlerini yazarlar selametleDaha detaylı anlatirmisin kral
Çok teşekkür ederim abi sizin gorusleriniz benim için çok önemlidediğim gibi bu işaret kare dir yani oda mezar der orda bu işaretin odası var orayı bulmanız lazım bulunduğunuz kayalıkta etrafındada normal mezarlar olmalı kısaca o kayalıkta bu yerin girişini tespit etmeniz gerek başka birşeyle uğraşmayın ustalarımızda baksın fikirlerini yazarlar selametle
Bu 9 taş değil yanlış bilgi verilmiş veya yanlış biliyorsunuz. SiyahBeyaz gerekeni söylemiş zaten. Orası mezarlıkta değil. Üç adet mezar üçüde işinize yaramaz boşa el atmayın. İşaret tam temizlenip belirginliği tamamlanmalı. Konu her ne olursa olaun derinlik sizi başlıbaşına hem yoracaktır hem bezdirecektir. Kısacası bu sizin harcınız değil. Kaynakta ne olduğunu bilmiyorsunuz şayet kontrollü işlem olmadan açmaya kalksanız dahi bi sonuca varamazsınız. Burası berberle kuaförle olacak iş değil. Mental açıdan da kebdinize zarar vermeyin. Burası dışında dört noktada malı var gidin onlara dadanın.
Selametle
Ben çizim işaret yapamıyorum telefondaki sorundan dolayı. Özelden de destek vs vermiyorum. Mezar kaya ucuna çıktığında aşağı bakar halde biri sağ tarafında hemen kaya eşiğinde diğeri sağ omuz hizası arkanda üçüncüsüde sol ayak serçe parmağı ucu hizasında hemen önde.Saygılı değerli abim goruslerin için çok teşekkür ederim yazdığın görüşte 4 nokta var demişsin oralar nereler özelden yada burdan bilgi verirmisin
Tesekkur ederim abi en yakın zamanda dediğin yerlere bakicamBen çizim işaret yapamıyorum telefondaki sorundan dolayı. Özelden de destek vs vermiyorum. Mezar kaya ucuna çıktığında aşağı bakar halde biri sağ tarafında hemen kaya eşiğinde diğeri sağ omuz hizası arkanda üçüncüsüde sol ayak serçe parmağı ucu hizasında hemen önde.
Diğer noktalara gelirsek biri yığma altında diğeri su gözesinde bir diğeri işarete çıkıp aşağı bakar halde tam istikamet hafif sola düşen kayalık alanda sonuncusuda sırt istikamette ya ağaçta yada dibi kayalıklı olan ağaç dibinde. Selametle.
Bu arada çizerek gosterseydin yarın bile gidip müdahale edebilirdim oraya malesef telefonun bozukmus sağlık olsun ama bana biraz daha detaylı anlatma şansın varmidirTesekkur ederim abi en yakın zamanda dediğin yerlere bakicam