9taş isareti | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

9taş isareti

MustafaReis16

Kullanıcı
Tesek
@Roni ustanın dediği gibi ayak ucundaki sizin oyun dediğiniz işarete yakın üçgen dediğiniz yerin çevresindenboşluk vermiyor ise iş burda olmayabilir. Bence burada bu arkadaşlar gözcülük yapıyorlar. Yattıkları yerin arka tarafında 200 metre civarında uzaktaki kayalıklar bence çok önemli burada. Bence burada bir tane Yapı olmalı bu bir kilise ya da başka bir yapı mutlaka olmalı burada. Bu kayaya oyma olarak da yapılmış olabilir. Birde şunu denersiniz onlar gibi onların üzerine uzanın tam baktıkları noktaya sizde bakın........Sanki bakışları üstünde durduğunuzda biraz sağa doğru gibi.Unutmadan o kaynağın tam yerini keşke bilseniz

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör

Siz değerli abilerimin yorumlarını bekliyorum saygılar

Bu dediğiniz yer olamaz. Çünkü o işaretin olduğu yerde böyle bir kaya şekli olmaz. Farklı yerse konuyu yeni konu olarak açın. Konu içinde konu olmaz. Ben @GÜLBAHÇELi ustayı etiketliyorum o konunuzu taşısın ama bir dahakine konu içinde konu açmayın. Selametle

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Siz böyle konu içinde farklı bir alandan resim eklerseniz bizlerde yanılgıya düşeriz. En azından belirtse idiniz keşke.öbür alana çokmu uzak bu yer .

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Olmaz bu farklı bir konu o zaman yeni konu olarak açmanız gerek @Roni ustam doğru söylemiş

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Ozur dilerim tam kullanmayı bilmiyorum siteyi hatam affola
Her bölge veya aynı bölgede farklı farklı her emare için ayrı konu açılır. Şöyleki silsilede hata göze zaten çarpıyor ama bu şekil olursa alacağınız yorumlar görüşler sizin akıbetiniz açısından hem çok sağlıksız olur hemde sizin hatanız yüzünden ustalarda sizin günahınıza girmiş olur. Kimsenin kazancı bir başka kimsenin kesesine faide sağlamadığından herkes gönlünce yorum katar. Kendinizi üzüntüye düşürecek hallerden uzak durun. Birde sizden ricamdır şu kral kelimesini pek kullanmayın. Maş’ALLAH oldukça da saygılı birisiniz sizin saygınızın baya aşağısında duruyor. Hepimiz abi kardeşiz sende abi de kardeşim de usta de ama kral deme. Hem hitabı nahoş hemde burada herkes bir kral peşinde sende temelli psikoloji bozma 🙃🙃🙃🙃🙃

Üst Alt