Ustam ozaman buraya bu yerlere hic baslama tam isini bilen profesiyoneler bilem bu isin ustunden zor kalkilir yerlerin hepsi medeniyet gumuleri
burda bi mezar var gibi çakıl yığınına dikkat et boşluk bak işleme ondan sonra devam edersin
85817913İlk attığın resimlerde anlatılan;Tünelle gelinebilinen zeminaltı mezarlar var,Çok ağır,uzun ve yorucu iş direk mezara girmeye çalışmak istersen böyle,Tünel girişini bulman gerekiyor,Yılan senbolü,V harfi vs işaretleri ki bu işaretler kayanın kendiside olabilir bulman gerekir
İlk attığın resimlerde anlatılan;Tünelle gelinebilinen zeminaltı mezarlar var,Çok ağır,uzun ve yorucu iş direk mezara girmeye çalışmak istersen böyle,Tünel girişini bulman gerekiyor,Yılan senbolü,V harfi vs işaretleri ki bu işaretler kayanın kendiside olabilir bulman gerekir
Ersan Ustam Biz Edirne deyiz bi gelseniz olur mu bir yardımcı olsanız Elimizde yer var ama bizde iş yokUstam ozaman buraya bu yerlere hic baslama tam isini bilen profesiyoneler bilem bu isin ustunden zor kalkilir yerlerin hepsi medeniyet gumuleri
O zaman bizim çok ekmek yememiz lazım Ustalarım gelse bi yardımcı olsa. Ersan Ustam da bize pas vermiyor. Ne olacak halimiz. Ya Rabbi Sen Yardim EtKardasim,
Bu yerlerde degil acemi, ustalar bile en az 100 kere dusunurler. Bence beklemeye al buralari. 6 ay ugrassan hedefe varamazsin.
Sizden once burasini bulanlar ve gorenlerde bu sebeplerle el degememislerdir.
Yanlışlık ile basmıştır @ersan ustamız"kanunsuz" şeklinde etiketlenmek de neyin nesi? Ben tümülüs açtım demiyorum, açılmış yeri gezdim diyorum hem de oradaki kolluk kuvvetinin kendisi benim, yani kendi kışlamda asker olarak bulunuyorum orada! Bunun neresi kanunsuz, @ersan usta?
Nasip Ustam ama anlamadığın daha iyi olmuş onun tadı yeter sanaEdirne'nin neresi? Ben 96 da Kestanelik kışlasında yaptım askerliğimi, Lalapaşa mekanize piyade tugayına bağlı. Su depomuz yani nöbet yerlerinden biri de açılmış tümülüsün üzeri idi ama o zamanlar tümülüsü nereden bileceğiz.içerdeki odaları trene bakar gibi gezerdik