yok usta arkadaslarin coku cok merakli videyo cekjimi yapacam sorun deyil ama birde icerden deyerli cikacak deye korkuyorum .ustam içimden geçenleri sölemişin agzına saglık
yok usta arkadaslarin coku cok merakli videyo cekjimi yapacam sorun deyil ama birde icerden deyerli cikacak deye korkuyorum .ustam içimden geçenleri sölemişin agzına saglık
sen biliyorsundur içinden ne çıkacağını mübarek yer altınıyok usta arkadaslarin coku cok merakli videyo cekjimi yapacam sorun deyil ama birde icerden deyerli cikacak deye korkuyorum .
degerlinin nesinden korkuyon ersan usta ha degerliden bıktıysan gönder bu taraflara her üyeye bir kasa :-Dyok usta arkadaslarin coku cok merakli videyo cekjimi yapacam sorun deyil ama birde icerden deyerli cikacak deye korkuyorum .
inşallah ustam Allah rastgetirsinde değerli bulasın bizde videoda izleyelim ustam yakışıryok usta arkadaslarin coku cok merakli videyo cekjimi yapacam sorun deyil ama birde icerden deyerli cikacak deye korkuyorum .
Ustam az çok ne çıkacağını biliyorsundur değerli değersiz olarakyok usta arkadaslarin coku cok merakli videyo cekjimi yapacam sorun deyil ama birde icerden deyerli cikacak deye korkuyorum .