VeAleykümselam Sayın ustam çok teşekkür ederim ama benim bir sorunum var oda şudurki ben yüzmede bilmiyorum boğulur giderim MaazAllah boğulursamda bu genç yaşımda ölür giderim.Saygılarımla.Sayın Tevfik usta buradan yakin bir nehir var aramızda gel beraber gideriz
S.a. sayın ustam işte bu habere çok sevindim Allah razı olsun bakalım sayın ersan ustam bizi kabul edecekmi hele beni.. ben gittiğim yeri kurutuyorumda.Ben bot ayarların gideriz tevfik usta gerçi bulgaristana bot lazim olmaz nehir yok
Ersan parayı buldunmu haber ver yanina gelicem
giderken beni unutmayın Sayın ustam.
S.a. Sayın Ustam siz yinede çok iyi tahmin ettiniz aksine 15 yıl değilde tam 25 sene evvel olacaktı''''ki... ..hah işte o zaman daha iyi olurdu derim.ben O' zaman yayan ile koşturarak giderdim.15 sene kadar geç kaldınız bu iş için
S.a. Sayın Ustam siz yinede çok iyi tahmin ettiniz aksine 15 yıl değilde tam 25 sene evvel olacaktı''''ki... ..hah işte o zaman daha iyi olurdu derim.ben O' zaman yayan ile koşturarak giderdim.
ammada attım Dimi. Saygılar.
S.a. Evet sayın ustam evet kesinlikle söz sözdür.babam bana derdi giyemiyeceğin ayakkabıyı ayağını sokma diye.bende gidemiyeceğim ve yapamıyacağım bir sözü veremem şayet verirsemde sözümün arkasında durur uçakla giderim.evet ben verdiğim sözü yerienede zevk ile getireceğim.Ersan Ustamada ayrıca çok çok teşekkür eder.İnşallah zebun ustamlada geliriz....Г-н ersan майстор.Поздрави.zebun---usta Tefik abinin suzu var parayi bulursa misafirim olacak burda ikimiz gezecez cubuklarlan
Bulgaristana gelirse ben bunlarla gezdirecegim onuzebun---usta Tefik abinin suzu var parayi bulursa misafirim olacak burda ikimiz gezecez cubuklarlan