Eski ev yerleşim yerinde kaya mezarının ne işi var . Herşeyi kaya mezara bağlama ki sayın ustamUstam cubuklar da cok super son resme bakilirsa sahte kasa olan bir nokradasin 5 mt etrafinda bir kaya mezari olmali buyle usta doala benzetilmis catlaklar bulursa cok dikatli incele o tasi kim catlaklar ayni yilan kivrim sekli verilmis buyle guze tutulmayan isaretler tasin tam 1 mt kadar altinda ya da tam tasin altinda sivanmis vaziyete mujde yerleri olur.
Ersan senin kasalar ne oldu,unuttuğumuzu zannetme.Ustam cubuklar da cok super son resme bakilirsa sahte kasa olan bir nokradasin 5 mt etrafinda bir kaya mezari olmali buyle usta doala benzetilmis catlaklar bulursa cok dikatli incele o tasi kim catlaklar ayni yilan kivrim sekli verilmis buyle guze tutulmayan isaretler tasin tam 1 mt kadar altinda ya da tam tasin altinda sivanmis vaziyete mujde yerleri olur.
Bence ersan ustanın kasaları yalan olduErsan senin kasalar ne oldu,unuttuğumuzu zannetme. )
Haklısın ustam ) o çubukların olduğu kasayı kendi keyfime bulmadim çubuklar metal çekimi verdiği için buldum tuz ruhu döktüm temizledim ve o yuvarlak alan çıktı piyasaya bakalım ustam hayırlısı olsun. Yani demem o ki çubuklar buldu orayı ben değil. Tabi açmadan bilemeyizGülme komşuna inşaalah gelmez başına.