AĞAÇ hakkında fikirler ? -2- | Define işaretleri ve anlamları

AĞAÇ hakkında fikirler ? -2-

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
Cevap: AĞAÇ hakkında fikirler ? -2-

harbici dostum koskoca alanda bir meşe ağacı hemde pelit meşesi bence iyiye delalet mezarı belli edecek taşıda var ama zengin mi onu bilmem müneccim olmadım daha....
koca alanda bir tane taş oda bana ters...

DRAGON-34

Kullanıcı

HARBİCİ Ustam ben mezar dan anlamam fazla yanlız bir karadenizli olarak ağaçtan anlarım CANTAR ustanın da dediği gibi kimi yerlerde meşe bizde ise pelit dediğimiz kerestesi çok sağlam kolay kolay çürümeyen çok hızlı da büyümeyen bir ağacın var yaşı en az 200 senenin üzerinde ayrıca kesilen dalın gerçek manada usta biri tarafından kesildiği bir sanat harikası olduğu da bilen arkadaşlar tarafından taktir edilecektir bence kesik dal tarafında birşeyler olmalı eğer bu uzun taş bu kesik yer tarafındaysa mezarın var senin taşın aynısı ERSAN ın taş yığma mezarı konusunda var bana cv olarak sonradan açılmış veye biraz kazılmış olarak yüklemiş taşı görünce bana esanın taşını hatırlatdı bir bakıver

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

dostlar evet burayı geçen sene gezmiştim. ağaç çok enteresan geldi bana, ve kesik yeri görünce ağaca karşı bir aşk doğmuştu içimde.

tabi yıl yılı tutmuyor. şu anki aklım olsa daha başka gözle de bakardım. belki yıldırım nikahı da kıyardım ama ne yapalım. o zamanlar daha bir çömezmişim demekki :)

en çok merak ettiğim gümüş çubuklar burda çıldırıp 4-5 tane yer verirmi acaba? çünkü kilise yeri yaşantı yeri 3 yol ayrımı dere yatağı kervan yolu hepsi buraya çok yakın mesafede. ne varsa yakınlarda olmalı...

çok uzağa gitmesek de bu yakınlarda dursak bu ağacın parası varmı yokmu bunu düşünsek acaba bulunurmu?

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

bu arada bu ağaç tek olmaz iki ağaç daha olmalı birde çöküntü yapmış yer

Son düzenleme:

ankara

Güvenlik
Kullanıcı

BU fındıklıklar var ya ne gizemler saklıyor .

Üst Alt