Ahlat Agacı | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Ahlat Agacı

ertug

Kullanıcı
konuyu yanlış yere açmışsın fotaraflı şaretler bölümüne açacaksın

ilyaz

Kullanıcı
Saolasın abim fakat resim konusunu bi becere bilsem yükleme için tel. Den yukluyorum o yüzden hata demesin sakın bi bilgi sayardanda deniycem

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
ilyaz ustam sitemize hoş geldin hayırlara vesile olması dileklerimle inşAllah...
altta resim yükle ye tıklıyorsun resim seçbutonuna tıklıyorsun bilgisayarında yüklediğin resimlerden dilediğini seçip yüklebutonuna tıklıyorsun yüklenen resmin hemen altında bulunan forum linkini kopyalayıp çıkış yapıyorsun ve açmış olduğun konuna yapıştırıyorsun bir kaç kez yükleme yaptığında çokta zor olmadığını göreceksin iyi forumlar olması dileğiyle...

Son düzenleme:

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
hemşerim hoşgeldin öncelikle dikli taşa iyi bak üzerinde oyma bir şey yada çzgi halinda haç olacak buradan ayrılma dşikli taşın altında bir taş daha var malı kayanın içinde olur ikinci malını sonra derim biraz derindir ilk malı 1 metrekadar dan alman gerek şu var bu var işin hikayesi al eline kağıdı kalemi pusulayı aralarını adımla mesafeleri ölç yönleri belirt dediğn gibiyse paradan bol bişi yok orada ama işaretleri kırma beyaz taşta işaret yok demişşin yanların az aç oymayı göreceksin çivilere gelince yola yakın bir taşta atnalı işaretini bul sor soruştur bu nuhite yakın yada uzak yerine göre değişir mutlaka kilse yeri olacak tabiki yatır ziyaret evliyamezarı vs meşhur bir olacak

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Abim resim nasıl yuklerım buraya yukle basıyorum hata diyor bi ceşmem var önünde ceviz ağacı guneye bakıyor cevizde civiler dört tane ucu yarıya kadar biri sona kadar cakılı sona kadar cakılı olanın üstünden bir dal çıkıyor ve burde tel var bağlı cıvıler batıya bakıyor ceşmenin arkasında da bir yuvarlak taş buldum beyas taş uzerınde işaret yok

resım boyutları normalden yuksek ıse hata verır. önerılen boyutlara düşürüp tekrar dene.
ayrıca konuyu yanlıs bolume acmıssınız.
konuyu fotografsız bölüme taşıyorum.resım eklersen yonetıcı arkadaslar konuyu fotograflı bolume tasır.

ilyaz

Kullanıcı
Calkaya abi resmi yükledim bi gos at nereye gitti ama bulamıyom cahillime bagışlayın calkaya abim ahlattan yedi adım dıkıli taş ve güneyinde kesik dal ise batıya bakıyor abim

ilyaz

Kullanıcı
Ustalarım kimse yokmu icerıde yenı konu acıcam kilise önünde civiler

Üst Alt