Akrep | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Akrep

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
madem akrep çakma işaret,, gerçekle ilgisi yok,, o zaman tam akrebin olduğu yerde boşluk testi uygula boşluk sesi gelen yeri de benim için kırıver gitsin ustad,, çok yakınında ilk parayı ara... belki yere sarı bişeyler de dökülür...

murayt23

Kullanıcı
hocam yorumlar için çok tşk ederim ... işaret orjinal değilse hiç uğraşmayayım bana resim geldiğinde gidip bizzat kendim baktım ama sahtemi orjinalmi anlamıyorum.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
iki yol çatalına in orada da deredeki değirmeni bul yol çatalında 50 metrelik alanda yapısı farklı bir taş olacak

demirkıran

Kullanıcı
Ustam ben bu tür işaretlere inanırım ama ben bu tür işaretleri vanda bitliste ve bir çok doğu bölgelerınde
görmüştüm ama çoğu arkadaş sahte deyip geçti ama bunların bazılarıda gerçek herşey işçilikte biter işçilik desen tınne :D
yanlış anlama ama boşuna uğraşıyon gibi geldi bana ama bu sadece benim görüşümdür ustalarım da bir görsün herşey ortaya çıkar sağlıcakla,, kolay gele :) :)

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
sevgili Cantar amcamızın deyimi ile,,,,,

ORADA BEN OLSAYDIM, BENCE KENDİMCE,,,,

sahtemi değilmi bunu forumda tartışaduralım, senin yerinde olsam ben gider ve tariflenenleri orada gözlemlemeye çalışırdım,, hiçbirisi de tutmuyorsa bile, o güzelim kanal o işlenmiş kaya, kayayı delerek açılan bir kuyu,,, sadece bunları düşünür ve akrep sahteyse bile devamındakileri çözümlerdim,, erkenden havlu atmazdım...

Oradaki AKREP İşaretini belki de bir çoban belki de oyalamak amaçlı biri yaptı,, ama o KANALI VE DEVAMINI ne çoban nede şaşırtmak için bir işgüzar yapmadı... ORASI OLAY YERİDİR......

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
işaretin sahte olacağını zannetmiyorum bu akrebin başı yok akrep in başına benzeyen kayayı bulmalı akrebin bir çok yeri v yapmakta ozaman burda v ler yön vermiyor murç işaretlerini yön bilgisi olarak alalım benim burdan anladığım 1 mezar ve 3 farklı gömüsü var akrebin parası oldukça zordur vede oldukça tatmin edicidir bu işaret için harcanacak zamana değer

Üst Alt