Sevgili Define Mekanının Kıymetli üyeleri,
25 senedir tasavvuf mektebinde okuyorum.
Bu mektebe gelene kadar, müslümandım amma dinimi bilmiyordum.
Bundan dolayı; aralıksız 25 senedir Tasavvuf, Fıkıh, Hadis,Kelam başta olmak üzere hep okuyorum.
Bunları gurur-kibir olsun diye değil, birazdan yazacaklarımı nazara alasınız diye aktarıyorum.
1- Define işinde; filanca hoca diye bahsettikleri tüm hocalardan (cindar) uzak durmak lazım.
2- İstisnası olsa da -siz kimi istisna bilemeyeceğinizden- genel olarak hepsi yalancıdır.
3- Onları yalana sevk eden, "yanındaki arkadaşlarıdır" ve o arkadaşlar müslüman olsa da kolay yalan söylerler.
4- O hocaların böyle bir yeteneği olsa hepsi trilyoner olmaz mıydı? Çoğunun evi bile yoktur.
5- Bu kişilerin "kerametine" bile şahit olsanız, o keramet değil "istidraçtır". şeytanın dahli vardır bu işte.
6- Bunlara inananların ve uyanların asla yüzü gülmemiştir. Dünya ve ahireti kararır.
7- Ülkemizde, şehir ve köylerimizde bunların yazdıkları "muska", yaptıkları yarım yamalak "büyü" neticesinde bir çok ocak sönmüştür.
8- Tüm bu olumsuzluklardan kurtulmanın tek çaresi; bunlara bulaşmamak ve bunlara inanmamaktır.
Yaptıkları büyü ve yazdıkları muskayı boşa çıkaracak tek şey "İNANMAMAKTIR". Çünkü inanmaya başladığınız anda,
o yaptıkları ve yazdıkları "aktif" olmaya başlar. İnanmazsanız, boş verirseniz pasif halde durur, etkileşme başlamaz.
9- Yastığınızın içinde kendi elinizle bile bulsanız İNANMAYINIZ. Alın bir akar suyun içine atın veya yarım metre bir çukur açın gömün.
Asla yakmayın. Göreceksiniz inanmadığınız için size zerre kadar zararı olmayacaktır.
10- Bu kişiler size "muska-büyü" yapmışlar, 3 tane. Birisi X yerde, birisi Z yerde, birisi Y yerde dese, sizde gidip buralarda bunları
bulsanız, bu bulduğunuz yer yatak odanız bile olsa; """"asla inanmamalısınız."""
At, suyun içine veya göm bir çukura. Hayatına devam et. Bunları çözsün diye bir başkasına giderseniz; işte artık hayatınız
kararmaya başladı demektir. Korkmayınız, gücün tek Hakimi var, Kainatın tek sahibi var. Allah azze ve celle.
11-Dikkat ettiyseniz "muska-büyü" yoktur demedim. Vardır. Amma günümüzde ehli kalmamıştır. Bu işi yapanlar ise yarım yamalakçılardır.
Bunları bertaraf etmek de, benim yukarıda yazdığım şekilde hareket etmekle olur. Diğer usuller sıkıntılıdır.
Bu gibi işlerde, para alan her kim varsa, o şarlatandır. Yaparken de, bozarken de.
Bunların çoğu ölürken son nefes de kelime-i şahadet getiremeden giderler.
Bu genel bilgiden sonra gelelim akrep68 isimli arkadaşımıza.:
akrep68'in dolu dediği yerlerden birisi de bana ait. Evet, dolu dediği yerin dolu olduğunu bende biliyorum.
Hakikaten hemde çok dolu bir yer. Bu kardeşimiz bu işi ya arkadaşlarıyla yapıyor yada kendisi resme bakıp, o noktaya yoğunlaşıyor,
kafasındaki tüm düşüncelerden sıyrılıp; gönlüne düşenle "dolu" veya "boş" diyor.
Her 2 yöntemle de olsa; boş veya dolu demesi ile işlem yapılmamalı.
Zira "rüya ile amel edilmez" Her iki işlem de aynı rüya hükmündedir.
Rüya görüldüğü şekilde birebir tahakkuk etse dahi, görülen rüya ile amel olmaz.
Bu nedenle, her definecinin elinde:
1- İşaret/harita vb. olacak.(Piyasadaki haritaların çoğu da sahtedir)
2- Yeri; dedektör/alan tarama/çubuk vb. ile tespit edecek.
3- Yine de bir şey çıkmayacağı ihtimalini de düşünerek üzere işlem yapacak.
Bu şekilde bile başarı %50 yi geçmez. Defineci buna hazır olacak.
akrep68 kardeşimizin bir "yamuğunu" görmedik, gördük dersek iftira olur.
Lakin bu usülünü benimsemek büyük sıkıntılara sebep olur ve bu sıkıntı bitmez.
Dolu dediği yeri açmak, diyelim çok masraflı. İyice ianandı ya;
Gitti evini arabasını sattı ve işleme başladı. Bir şekilde "boş" çıktı. Ne olacak...?
Kardeşlerim, bir taş bulduk; 2 senedir karar veremedik, işlem yapalım mı yapmayalım mı?
Başlayınca durmak olmaz. Tüm masrafları göğüslememiz gerekecek.
Sonu sıkıntılı olan işlerden hep uzak durmak gerekir.
Yukarıda yazdığım usullerin dışında; Var mı başka bir usul....?
Yazım çok uzun oldu biliyorum. Sabrınıza teşekkür ederim.
Hürmetlerimi sunarım.