Ali ağanın gerçek belgesinden kayıtlar | Define işaretleri ve anlamları

Ali ağanın gerçek belgesinden kayıtlar

Eli bey

Kullanıcı
eşkiya belgeleri konusunda size belirtmek istediğim bazı konular var birincisi bu konularda aşırı hata var . Size vereceğim bileğiler kesin ne nettir haritadan alınmış kısa bilgiler bölgede hamam olacak hamamda devamlı sıcak su bulunur bölgede 3 kale olacak hangisine ciksanız diğer ikisi uzaksa olsa görünür seyran tepe nalbant alanı bu hamamdan çok uzak değil ve hamamın dogosuna düşer ikisi birbirine yakın 3 gemi vardır gemiler taş heykel halindeler( not küçük oyma gemiler vardır ama üç gemi metrelerce büyüktürler ve kaybolmazlar) nalbant alanıda 3 taş var birbirine yakın bu taşlarda şifreler w işaret koltuk haç ve birçok şifre 300 adım yakınında Çeşme nalbantın olduğu yer yüksektir iki derenin çatak yaptığı yerin üst tepesindedir. Buraya sarımızın 40 metre olan mesarıda uzak değildir( mezar 40 metre uzun yapılmış ) bölgede kuyu göl mezarlık hamam hepsi mevcut olmalı ali ağam nerdesin gel be abi sana neler söylüyecemde kayıpsın zenci kızdan haber var

Son düzenleme:

balkaya34

Kullanıcı
eşkiya belgeleri konusunda size belirtmek istediğim bazı konular var birincisi bu konularda aşırı hata var . Size vereceğim bileğiler kesin ne nettir haritadan alınmış kısa bilgiler bölgede hamam olacak hamamda devamlı sıcak su bulunur bölgede 3 kale olacak hangisine ciksanız diğer ikisi uzaksa olsa görünür seyran tepe nalbant alanı bu hamamdan çok uzak değil ve hamamın dogosuna düşer ikisi birbirine yakın 3 gemi vardır gemiler taş heykel halindeler( not küçük oyma gemiler vardır ama üç gemi metrelerce büyüktürler ve kaybolmazlar) nalbant alanıda 3 taş var birbirine yakın bu taşlarda şifreler w işaret koltuk haç ve birçok şifre 300 adım yakınında Çeşme nalbantın olduğu yer yüksektir iki derenin çatak yaptığı yerin üst tepesindedir. Buraya sarımızın 40 metre olan mesarıda uzak değildir( mezar 40 metre uzun yapılmış ) bölgede kuyu göl mezarlık hamam hepsi mevcut olmalı ali ağam nerdesin gel be abi sana neler söylüyecemde kayıpsın zenci kızdan haber var

@Eli bey selam Bilgin usdam,
Toparlandım İNSAALLAH ,Boş ver,, Gelip bize yardimci olacak ,Bilgi becerisiyle katkida bulunacak olanada ,Sadece bizi geriden sessiz sedasız izleyenede çok teşekkür ederlim,
Artık o yerlerinde resimlerini buraya taşima zamanı geldi, O deredede kısmetimizde SU içmek varsa bizde bir adım ileri atarız ,En azından hedefe dahada yaklaşmış oluruz,
Şu bir gercekki Bilgi İLİM dir, Nerde görürsek almak isderiz, Amaçimizda o yöndedir, ALLAH Muaffak eylesin İNSAALLAH,
Konuyu guncel tutmak icin bu bir kac satırı yazdım.,Herkese selamlar,

oymak beyi

Kullanıcı
Bu eşkıya ve harıta işinde hiç bilgim yok ama okuması çok keyifli geliyor bana. Bide resim oldumu müthiş oluyor. Mesela o gemi kayala nasıl yapılmış görmeyi çok isterdim. İşiniz rast gelsin

balkaya34

Kullanıcı
Bu eşkıya ve harıta işinde hiç bilgim yok ama okuması çok keyifli geliyor bana. Bide resim oldumu müthiş oluyor. Mesela o gemi kayala nasıl yapılmış görmeyi çok isterdim. İşiniz rast gelsin
@oymak beyi Resimlerini kendi elimle çekeceğim ALLAH izin verirse ,
Gemileri, Ayna kayayı, Kucaginda çocukla hamama giden kadını, Balkayayi ( bu balkaya ilk defa resimlenece )
366 Rakamı ki hangi dilde onuda öğrenmiş olacağız, KURU DEGIRMENİ ,Velhasıl burda cok resim cekecegiz ,Tabi derman yeterse yetdigi kadar resim alacağız, ALLAH izin verirse tabiiki,

Son düzenleme:

balkaya34

Kullanıcı
@Kader25 usdam selam ,,
Burda sizin bilgi ve becerinize çok ihdiyacım var, Eger bu isaretlere bir takım gömuler konmuşsa bunu bulmanin yolu aslinda sizin becerinizle ,Ve @Lacivert24 ustamın yada her ikinizin becerisiyle kolalaşacak,
Bazan hesao ediyorum mesela HAMİLE KADININ parasi enaz 600 adım mesafede,
İsin garibi o dedigi nokdada bir manda buyuklügunde YIGMA BIR hamile sekli var ama cok enteresan bir.olay burası TURBE TEPENİN önünde düzlükte bir nokda,
Bir baska ornekde ,Karahasan köprüsünun malzemesi nerde,
YATAN 2 ökuzun emaneti nerde ,SIRTINI YALAYAN okuzun emaneti nerde, Bunların etrafini cihazla tarayip gidersin amma bısey bulamazsiniz ,Çünki bu gömulerın yeri yazilanlar gibi degil,
Isde burada koc yigit gerekiyor,

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
@Kader25 usdam selam ,,
Burda sizin bilgi ve becerinize çok ihdiyacım var, Eger bu isaretlere bir takım gömuler konmuşsa bunu bulmanin yolu aslinda sizin becerinizle ,Ve @Lacivert24 ustamın yada her ikinizin becerisiyle kolalaşacak,
İsin garibi o dedigi nokdada bir manda buyuklügunde YIGMA BIR hamile sekli var ama cok enteresan bir.olay burası TURBE TEPENİN önünde düzlükte bir nokda,
YATAN 2 ökuzun emaneti nerde ,SIRTINI YALAYAN okuzun emaneti nerde, Bunların etrafini cihazla tarayip gidersin amma bısey bulamazsiniz ,Çünki bu gömulerın yeri yazilanlar gibi degil,
Insallah abi, elimizden geleni yapacağız.
Niyet etmişiz romanın 100 kiloluk sarikizini alacağız. 😀
Bize 100 kilo olan lazım. Diğerlerini kim alırsa alsın.
Şu söze kesinlikle inandim;
Kul plan yaparmış,
Kader gülermiş.

Yine bana yollar gözüktü.
8 ay sonra tekrar eşyaları topladık, yeni ikametgaha yelken açtık, iş vesilesiyle.
Yarın ev bakmaya gideceğim nasip olursa. Tasinayim. Yerleşelim. İlk maaşı alayım. Bir planlama yapalım sonrasında Allah cc izin verirse. Insallah senin tespitlerin vakti saati gelmiştir ve nasip bizedir. Askerde bir assubayim vardi;
Oglum nasipsiz dayak bile yenmez, gelin bakayım sizi bir güzel döveyim derdi. 😀😃🙂🙃😊😇

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
@Kader25 usdam selam ,,
İnşallah diyelim ya nasip...

Üst Alt