Konuyu açan güzel şeyler yazmış. Ben yazmayım diyorumda bazen açıp bakınca alışkanlık hoş yazdığım itibar görmez, itibar içinde yazmam asla.
Az biraz ucundan yazayım yine.
Kaderinizde varsa ayrı bir konu değil din dil iman aklınıza ne gelirse gelsin Kaderle imanla ilişkilidir aslında , ŞANS diyede bir şey yoktur. Var diyen hem kadere iman ettiğini söyleyip Amentüyü okuyup, ne dediğini ne olduğunun farkında olmadan da iki dakika sonra bir muhabbete bizdede şans yokkii diyorsa o gafildir, ne dediğini hatta neye nasıl iman ettigini bilmeyendir. Kader varsa Tesadüf olmaz Sans olmaz.
Kaderinde varsa bulursun.
Kaderinde elindedir bir nebze, hepten değil. Allah kişinin önüne yollar koymuştur hangi yoldan gidersen bu seçimde senin elindedir yine bir nebze hepten değil. Dinle imanla ne alakası var diyende olur. İmanlımi define bulur diyende olur. Allah kimine verir dener kimine vermez dener. Kimine bu dünyada verir kimini öbür tarafa bırakır.
Önünde bir define var bu Kaderinde olsun istersen, oturtup duada şart, kalkıp aramakta gerek ilimde gerek bilgide gerek.
Bazen yazıyorum her şeyin bir frekansı var maddenin frekansını bilmek çözmek o maddeyi tanımak demek o maddeyi nasıl bulacağını arayacağını çözmek demektir.
Gökte ne varsa yerde O vardır. Hurafelerle yerine kişi oturup bunları araştırabilir.
Gökte gümüş vardır gökte Altının hası vardır yerede ordan gelmiştir. Ay gümüş Güneş Altındır. Bunlarda bir frekans tır. Dünyada ayrı bir frekans tır.
İnsanlarda ayrı ayrı birer frekanstır. Kimi zehirli kimi acı kimi tatlı hatta her renkten bir insan varken bilinenin otesindede renk cümbüşü vardır. Niye yazıyorum bunları ne alaka defineyle. Şurda açılan bir konu kimine define buldurmayacak kimine belki bulduracak kadar değil konu tek harf bile alakalı. Hatta bunu okurken hangi gün hangi saat yada hava sıcakmı sogukmu o bile alakalı. Peki hangileri desen o kadarını da bilmem.
Bir yerde on tane altın sikke olsa 22 ayar, diğer bir yerde bir küp dolusu aynı altından 22 ayar olsa bunların frekansı aynı değildir. Mekan farkı azlığı çokluğu bile frekans farkı demektir.
Cihaz yapmaya çalışanlar sanıyorki altının frekans farkı sadece ayardan olur. Ama değil. Altının sırrı çoktur bu arada yazsam şurda ortalık karışır ve yine ya konu kilitlenir ya kişi banlanır.
İnsanın Ruh halı ve Nefsiylede direk ilisiktir. Her insanın frekansıda aynı değildir. İnsan olanın frekansı zaten Altının frekansı ile tam zıttır. İnsan olan altınla aynı frekansta asla titreşmez, o rezonans o frekansta olmaz. İnsanı Kamil olan Gül kokar O koku 300-320 Hertz tır. Altının frekansıda burda şu desem çok büyük hata etmiş olurum. Çakal çok dünyada, Kafkaslı Üstad der bazen burda Emzik emen bebeye Bilav verilmez diye. Ancak konudan hissesine düşen aldı bile.
Ayarlarını bilmeyen adam Çubuk kullanamaz. Ne yaptığını bilmeyip yaparım bilirim diyen çoktur benim gibi ayrı.
Bir sır daha vereyim kadın erkekten daha kolay bulur altını. Nasıl niye diye soran olmasın, akla pustluk ta gelmesin. Hâlbuki Güneş eril. Kadın dişidir. Yine saçmalıyorum demi
Şu sizin takvimle tuttuğunuz zaman varya oda çok önemlidir önler seneler aylar saat bile önemli faktör ve ayrı bir frekanstır.
Bunların hepsini bir araya getirmek sadece Allah a mahsustur. Kişi bir şeyler bilse bilse saydığım yada sayamadığım bir çok seyi bir araya getirmesi imkansızdır. İlimse bu ancak zor olanı belki biraz kolay kılar. İlimde hiç bir şeydir aslında insanda kişide olan ilim yani. Allah ın İlmini demiyorum.
Kisideki ondandır Elbet ama en ilımli Hızırda olan bile zerredir. Kehf Suresindeki kıssa gibi, kuşun sudan aldığı bir damla gibi, kuş suyu tuzlu denizdenmi aldı gemideki Su Kabındanmı aldı aceba

ama denizlerle Kuşun Aldığı bir yudum su kıyas edilir orda. Neyse
İnsan , insanda pil vardır pil

bu pili neyle şarj ediyorsun ? Yiyeceklerle , kimi düşünür Zikirle Namazla vbs insan bir makina gibi düşün her pilde aynı degildir, her cihazda aynı pil konulmaz. Şimdi her insan aynıdır yine buda başka hem başka hem değil aslında. Neyle beslendiğin önemli aslında. Beslendiğin senin pilindirde bir manada birde ezeli pilin var buda başka. Altın arayan kişinin pilide önemli.
İnsanın yediği kendini şarj ettiği şeyin özü bile define arayan kişiyi iyi yada kötü yönde etkiler. Kişi biyo enerji ortaya çıkarır. Arasının genişliğinede bağlı olarak bir salınım yayar frekans olarak bak şu an bu yazıyı bile bir yayılım bir frekans la yazıyorum sizde oluyorsunuz bu frekans içine ya giriyor yada yazıyla zorlaşıyor çarpışyor yada kaçıyorsunuz. Neyse ne işte
Çok yazarım kimi anlamaz kimi kulak asmaz. Benim yazdığım ilede kimse define bulamaz. Kişi kendinden bilirse her ne olursa olsun ziyan içindedir. Ben yazarken benden bilirsem. Siz ararken sizden bilirseniz de bu böyledir.
Nerde kaldım nereye girdin yine. Kişi biyo enerji salar kimi dünyanın öbür ucunda kimi bir metre ileriye zor. Mesafe de önemli faktör yani. Altın sadece Herz cinsinden ölçülmez, insanın biyo enerjisi ile , bu günün teknolojik aletlerindeki ölçüm teknikleri ve birim degerleride farklıdır. Bu konuyu varya başlı başına yazsan değil bir Roman binlerce Roman olur. Sonunda lafda şu olur Allah verirse olur Vermezse olmaz

ama biz yinede bazılarında bazı şimşeklerin çakması için boşu boşuna zaman harcıyoruz Belkide. Yada biri tek bir cumleden neler alacak bilmiyoruz.
Elinde Çubuk tutup yada frekans jeneratölu bir radar yaptın. Yapan çok tabi ne yaptığını bilen yok ayrı. Ama cahil defineci çok, süsle birazda yalanla, bu piyasada Cahil defineci üzerinden para kazanmak gibi kolay bir sektör yok, ama cehennemdede Ateş çok ayrı mesele değil elbet. Kananmı hak etti Kandıranmı hak ediyor, yada kim kimi kandırıyor neden oluyor bilmeyiz. Cehaletten kurtulmak iyidir. En azından define bulamasanda paran cebinde kalır. Karıştı yine kafam konu niye geldi buraya. Konuda karıştı
Neyse Bismillah de Al eline iki Çubuk kendini küçümseme, güven kendine, bünye kendini ayarlar sen çok şey bilnmesende. Çok bilen zaten bazen bildiğini zanneder. Sen temiz niyetli ol, bilmesende olur yazdığım yada yazmak istemediğim şeyleri, Zaten Sende saklı bende ne varsa yada bir başkasında. Niyetine göre Ortaya çıkar yada çıkmaz bilmem ben. Bismillahirrahmanirrahim de eline al çubuğu yürü işte. Olursa olur olmazsa üzülme. Onca yazdığım şeye kafa yormak yerine son yazdıklarımı anla yeter. Altın Alevdir Yakar bunuda Unutma.
Uykusuzum okudum ucundan yazdığımı gramer kelime cümle bir sürü hata olmuş zaten cahilin biriyim düzeltin okurken,
Şu Çubukcular Şunu iyi bellesin. Çubuğun metali önemli değil. Ağaç parçasıda olur. En En En Önemlisi Şudur. Çubuk DEMİRDEN OLMASADA, CUBUKLA DEFİNE ARAYAN KİŞİ UZERİNDE MUTKAKA BİR DEMİR BULUNDURSUN. BUNU YAPANIN ÇUBUĞU DAHA VERİMLİ ÇALIŞIR ŞAYET KERAMET CUBUKTAYSA

Kİİ asla çubukta keramet yok , olmaz . Ama siz deneyin en azından arazide Çubuk tutarken üzerinize Demir alın, daha stabil ve verimli kullanırsınız çubuğu. Bakırda olur Demir iyidir. Hatta demirden bilyeyi agzınıza alın.l