Altın'ın Arazideki Tuzakları (eddy akımı) | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Altın'ın Arazideki Tuzakları (eddy akımı)

Leylim

Kullanıcı
A21MEDLİ güzel nikli adam konuya burnumu soktum herhalde kusuruma bakma. Arazide tuzak diye yazmışsın konu başında doğru tespit bunlar. Arazide çok altın var doğal olarak. Bitki ve ağaçlar arazideki zerrecik altınları emer. Öyle bir yerde normal gövdeli bir ağacın kendisi hele yaprakları bir ton kadar altın varmış gibi etki yapar. Otlarda bu pek böyle olmasada. Birde Güneşin Fotosentez olayı varya oda tüm bitkilerde doğrudan olmasada güneşin konumuna göre yine aynı etkiyi yapar. Güneş ışınları bitkiyle toprakla buluşurken hatta havada bile altının frekansı söz konusudur. GECE ASLA DEĞİL/ SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SAAT EN GEÇ 9-10 A KADAR KİŞİ CUBUKLA BAKIP TESBİT İŞLEMİNİ GERCEKLEŞTİRMELİ. Öğle sonuna kalmasa iyi kalırsa Güneş etkisini kaybettiği zaman olur Güneş batmadan öncesi olur batınca hiç Çubuk tutma :)

A21MEDLi

Admin
Konuyu açan güzel şeyler yazmış. Ben yazmayım diyorumda bazen açıp bakınca alışkanlık hoş yazdığım itibar görmez, itibar içinde yazmam asla.

Az biraz ucundan yazayım yine.
Kaderinizde varsa ayrı bir konu değil din dil iman aklınıza ne gelirse gelsin Kaderle imanla ilişkilidir aslında , ŞANS diyede bir şey yoktur. Var diyen hem kadere iman ettiğini söyleyip Amentüyü okuyup, ne dediğini ne olduğunun farkında olmadan da iki dakika sonra bir muhabbete bizdede şans yokkii diyorsa o gafildir, ne dediğini hatta neye nasıl iman ettigini bilmeyendir. Kader varsa Tesadüf olmaz Sans olmaz.

Kaderinde varsa bulursun.
Kaderinde elindedir bir nebze, hepten değil. Allah kişinin önüne yollar koymuştur hangi yoldan gidersen bu seçimde senin elindedir yine bir nebze hepten değil. Dinle imanla ne alakası var diyende olur. İmanlımi define bulur diyende olur. Allah kimine verir dener kimine vermez dener. Kimine bu dünyada verir kimini öbür tarafa bırakır.

Önünde bir define var bu Kaderinde olsun istersen, oturtup duada şart, kalkıp aramakta gerek ilimde gerek bilgide gerek.

Bazen yazıyorum her şeyin bir frekansı var maddenin frekansını bilmek çözmek o maddeyi tanımak demek o maddeyi nasıl bulacağını arayacağını çözmek demektir.

Gökte ne varsa yerde O vardır. Hurafelerle yerine kişi oturup bunları araştırabilir.

Gökte gümüş vardır gökte Altının hası vardır yerede ordan gelmiştir. Ay gümüş Güneş Altındır. Bunlarda bir frekans tır. Dünyada ayrı bir frekans tır.

İnsanlarda ayrı ayrı birer frekanstır. Kimi zehirli kimi acı kimi tatlı hatta her renkten bir insan varken bilinenin otesindede renk cümbüşü vardır. Niye yazıyorum bunları ne alaka defineyle. Şurda açılan bir konu kimine define buldurmayacak kimine belki bulduracak kadar değil konu tek harf bile alakalı. Hatta bunu okurken hangi gün hangi saat yada hava sıcakmı sogukmu o bile alakalı. Peki hangileri desen o kadarını da bilmem.

Bir yerde on tane altın sikke olsa 22 ayar, diğer bir yerde bir küp dolusu aynı altından 22 ayar olsa bunların frekansı aynı değildir. Mekan farkı azlığı çokluğu bile frekans farkı demektir.

Cihaz yapmaya çalışanlar sanıyorki altının frekans farkı sadece ayardan olur. Ama değil. Altının sırrı çoktur bu arada yazsam şurda ortalık karışır ve yine ya konu kilitlenir ya kişi banlanır.

İnsanın Ruh halı ve Nefsiylede direk ilisiktir. Her insanın frekansıda aynı değildir. İnsan olanın frekansı zaten Altının frekansı ile tam zıttır. İnsan olan altınla aynı frekansta asla titreşmez, o rezonans o frekansta olmaz. İnsanı Kamil olan Gül kokar O koku 300-320 Hertz tır. Altının frekansıda burda şu desem çok büyük hata etmiş olurum. Çakal çok dünyada, Kafkaslı Üstad der bazen burda Emzik emen bebeye Bilav verilmez diye. Ancak konudan hissesine düşen aldı bile.

Ayarlarını bilmeyen adam Çubuk kullanamaz. Ne yaptığını bilmeyip yaparım bilirim diyen çoktur benim gibi ayrı.

Bir sır daha vereyim kadın erkekten daha kolay bulur altını. Nasıl niye diye soran olmasın, akla pustluk ta gelmesin. Hâlbuki Güneş eril. Kadın dişidir. Yine saçmalıyorum demi :)

Şu sizin takvimle tuttuğunuz zaman varya oda çok önemlidir önler seneler aylar saat bile önemli faktör ve ayrı bir frekanstır.
Bunların hepsini bir araya getirmek sadece Allah a mahsustur. Kişi bir şeyler bilse bilse saydığım yada sayamadığım bir çok seyi bir araya getirmesi imkansızdır. İlimse bu ancak zor olanı belki biraz kolay kılar. İlimde hiç bir şeydir aslında insanda kişide olan ilim yani. Allah ın İlmini demiyorum.
Kisideki ondandır Elbet ama en ilımli Hızırda olan bile zerredir. Kehf Suresindeki kıssa gibi, kuşun sudan aldığı bir damla gibi, kuş suyu tuzlu denizdenmi aldı gemideki Su Kabındanmı aldı aceba :) ama denizlerle Kuşun Aldığı bir yudum su kıyas edilir orda. Neyse

İnsan , insanda pil vardır pil :) bu pili neyle şarj ediyorsun ? Yiyeceklerle , kimi düşünür Zikirle Namazla vbs insan bir makina gibi düşün her pilde aynı degildir, her cihazda aynı pil konulmaz. Şimdi her insan aynıdır yine buda başka hem başka hem değil aslında. Neyle beslendiğin önemli aslında. Beslendiğin senin pilindirde bir manada birde ezeli pilin var buda başka. Altın arayan kişinin pilide önemli.

İnsanın yediği kendini şarj ettiği şeyin özü bile define arayan kişiyi iyi yada kötü yönde etkiler. Kişi biyo enerji ortaya çıkarır. Arasının genişliğinede bağlı olarak bir salınım yayar frekans olarak bak şu an bu yazıyı bile bir yayılım bir frekans la yazıyorum sizde oluyorsunuz bu frekans içine ya giriyor yada yazıyla zorlaşıyor çarpışyor yada kaçıyorsunuz. Neyse ne işte :)

Çok yazarım kimi anlamaz kimi kulak asmaz. Benim yazdığım ilede kimse define bulamaz. Kişi kendinden bilirse her ne olursa olsun ziyan içindedir. Ben yazarken benden bilirsem. Siz ararken sizden bilirseniz de bu böyledir.

Nerde kaldım nereye girdin yine. Kişi biyo enerji salar kimi dünyanın öbür ucunda kimi bir metre ileriye zor. Mesafe de önemli faktör yani. Altın sadece Herz cinsinden ölçülmez, insanın biyo enerjisi ile , bu günün teknolojik aletlerindeki ölçüm teknikleri ve birim degerleride farklıdır. Bu konuyu varya başlı başına yazsan değil bir Roman binlerce Roman olur. Sonunda lafda şu olur Allah verirse olur Vermezse olmaz :) ama biz yinede bazılarında bazı şimşeklerin çakması için boşu boşuna zaman harcıyoruz Belkide. Yada biri tek bir cumleden neler alacak bilmiyoruz.

Elinde Çubuk tutup yada frekans jeneratölu bir radar yaptın. Yapan çok tabi ne yaptığını bilen yok ayrı. Ama cahil defineci çok, süsle birazda yalanla, bu piyasada Cahil defineci üzerinden para kazanmak gibi kolay bir sektör yok, ama cehennemdede Ateş çok ayrı mesele değil elbet. Kananmı hak etti Kandıranmı hak ediyor, yada kim kimi kandırıyor neden oluyor bilmeyiz. Cehaletten kurtulmak iyidir. En azından define bulamasanda paran cebinde kalır. Karıştı yine kafam konu niye geldi buraya. Konuda karıştı :)

Neyse Bismillah de Al eline iki Çubuk kendini küçümseme, güven kendine, bünye kendini ayarlar sen çok şey bilnmesende. Çok bilen zaten bazen bildiğini zanneder. Sen temiz niyetli ol, bilmesende olur yazdığım yada yazmak istemediğim şeyleri, Zaten Sende saklı bende ne varsa yada bir başkasında. Niyetine göre Ortaya çıkar yada çıkmaz bilmem ben. Bismillahirrahmanirrahim de eline al çubuğu yürü işte. Olursa olur olmazsa üzülme. Onca yazdığım şeye kafa yormak yerine son yazdıklarımı anla yeter. Altın Alevdir Yakar bunuda Unutma.
Uykusuzum okudum ucundan yazdığımı gramer kelime cümle bir sürü hata olmuş zaten cahilin biriyim düzeltin okurken,

Şu Çubukcular Şunu iyi bellesin. Çubuğun metali önemli değil. Ağaç parçasıda olur. En En En Önemlisi Şudur. Çubuk DEMİRDEN OLMASADA, CUBUKLA DEFİNE ARAYAN KİŞİ UZERİNDE MUTKAKA BİR DEMİR BULUNDURSUN. BUNU YAPANIN ÇUBUĞU DAHA VERİMLİ ÇALIŞIR ŞAYET KERAMET CUBUKTAYSA :) Kİİ asla çubukta keramet yok , olmaz . Ama siz deneyin en azından arazide Çubuk tutarken üzerinize Demir alın, daha stabil ve verimli kullanırsınız çubuğu. Bakırda olur Demir iyidir. Hatta demirden bilyeyi agzınıza alın.l

Hoşgeldiniz ilim çin,dende gelse alınır
İlmin bilimin sınırı yok,kimse buna bir sınır koyamaz,Ben şu ilmi buldum yazdım çizdim tamamdır diyemez,O sadece bir şeyin açığa çıkmasına Rehber olmuştur.

(Edison-Nikola tesla vb.)
Bu insanların "ilim konusunda"şans Kader olayı yoktur...Bu Kısmen doğru bir yaklaşımdır
Şundan dolayı:Allah azze ve celle Tüm Noksanlar'dan Münnezehtir,Yarattığı herseyde eksik,yanlış,Kusur barındırmaz.....Dolaysıyla O'nun herhangi bir Kanununa (havacılık-uzay-Denizcili- Yeraltı Madenciliği- Teknoloji- Tıp) Ulaşmak için Önce O kanunu tanıyıp gerekli sartları getiremeyen insanlar O'kanuna ulaşmak için hiçbir başarı elde edemez,
Fakat O' kanuna boyun eğip kendini gelistirirse ARGE ker sonucunda başarıya ulaşır ...
Konumuz Define Altın olduğu ve
Bu işin sonu Zenginlik le bittiği için burda nasip kısmet olayı gerceklesir.
Burda'da ilmi bilmi bir tarafa bırakilsa başarı oranı sıfır kadardır.
Haa adam temel açar bulur.yol yapımında bulur,Nasibinde vardır bulur.
Allah azze ve celle bir insana bir şey Dilemisse O'na sebebe gerek duymaz verir.

A21MEDLi

Admin
A21MEDLİ güzel nikli adam konuya burnumu soktum herhalde kusuruma bakma. Arazide tuzak diye yazmışsın konu başında doğru tespit bunlar. Arazide çok altın var doğal olarak. Bitki ve ağaçlar arazideki zerrecik altınları emer. Öyle bir yerde normal gövdeli bir ağacın kendisi hele yaprakları bir ton kadar altın varmış gibi etki yapar. Otlarda bu pek böyle olmasada. Birde Güneşin Fotosentez olayı varya oda tüm bitkilerde doğrudan olmasada güneşin konumuna göre yine aynı etkiyi yapar. Güneş ışınları bitkiyle toprakla buluşurken hatta havada bile altının frekansı söz konusudur. GECE ASLA DEĞİL/ SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SAAT EN GEÇ 9-10 A KADAR KİŞİ CUBUKLA BAKIP TESBİT İŞLEMİNİ GERCEKLEŞTİRMELİ. Öğle sonuna kalmasa iyi kalırsa Güneş etkisini kaybettiği zaman olur Güneş batmadan öncesi olur batınca hiç Çubuk tutma :)
Tesekkür ederim
Estağfurullah hepimiz kardeşiz Görüş farklılığıda olabilir Görüş birliğide olabilir Normaldir.

_Trakyalı_

Vip Üye
Bu akımlar, manyetik alan değişimleri ile birlikte yan lobların (near lobe) oluşmasını sağlar. Üzüm bağı örneğinin terim olarak karşılığı "yan lob" tur.

Örneğin en basit haliyle tarif etmek gerekirse, hedef yakın çevresine çakılan bir bakır çubuk, etkileşime girerek bir çok farklı yan lob ürettirir.
Ana yol kenarlarındaki yan yollar gibidir. Yan yola girdiğinde bir daha ana yola çıkmak zorlaşır veya imkansızlaşır.

Yan loblar, kapasitesi yetersiz bir çubuk için çekici sıcak noktalardir. Çubukçular genellikle bunlara tutunur ve yanılır.
Bu loblarin oluşması için illâ sonradan bir müdahaleye de gerek yoktur. Hedefin bulunduğu ortamdaki diger manyetik etkilesimler de aynı lobları oluşturur.
Topraktaki doğal manyetik çizgiler, yer altı mineralleri ve hatta nem farkı, enerji akışını ana yönden saptirir.
Bu problemin en bilindik ismi yansimadir.
Hedefin önünde, arkasında, yanında, çaprazında her yerinde görülebilir.

Özellikle bir sistem inşa eden kişi, mevcut düzene müdahale ettiği için, aynı bakir cubuk saplamak gibi, bu yan lobları ciddi şekilde tetikler.
Hatta, daha önceden topraktan çıkarılmış bir soy metalin bıraktığı iz bile bu yan loblari oluşturabilir.
Bazı yerlerde yazılan, çubuklar alınmışıda görür cümlesinin failidir. Ki buna "gölge anomali" denir.
Gölge anomaliler maximum 12 ay içerisinde silinir.

Çubukçunun sisteminin oluşturduğu haleye, rezonans kabuğu ya da iç zonda denir. Dışarıdaki halesine algı zonu denir. Algı zonu, hedefe ulaştığında olay en çetrefilli haliyle vuku bulur.

Sistemin iyi ya da kötü olduğu anlaşılmaya test edilmeye çalışırken, test sahasındaki denemelerde genelde yan loblar ile daha az karsilasilir. Veya ilk karsilasmalarda pek bir şey anlaşılmaz. Çoğu zaman tamam oldu denerek gercek araziye çıkıp yanılgı tekrarlandiginda ve bu tekrarlar arttığında yapılan sorgulamalarda tanımlanmaya başlar.

Yan loblar kısmen veya tamamen asildiginda, derinlik zonu problemi ortaya çıkar. Derinlik kadar yaklasabilme, üstünden geçirip geri döndürme, bazılarının kutsal kare diye tabir ettiği, derinlik baslangic noktasını sınır baz alıp, çubuğun bu kareyi sonsuz sayıda tavaf etmesine kadar uzanır.

Derinlik zonu problemi olan, çubuğun hedefe kilitlenmesindeki uçların baktığı yönde, genellikle derinlik baslangic bitim noktasi olur. Yani hedef ile tam olarak göz göze gelemezler. Ki aslolan göz göze gelebilmek ve göz göze gelindiğinde de çubukların hicbir falso vermeden kilitlenebilir olması elzemdir.
Derinlik zonu problemini aşan, yan lob sorununu da ortadan kaldırır. Sonra diğer aşamalar gelir vs vs..
Sistem oluşumunda minimum100 kere oldu diyerek, 100 kere yanilmayan süreci kafasında canlandiramaz. Ki bu sadece canlandırma safhasidir.
O yüzden bu sefer oldu, bu sefer tamam laflarının genel anlamda müsebbibi bu merettir.

Kopyala yapıştır dediginiz için eddy akımı terimini sahaya sürmüştüm.
Üzüm bağı örneğiniz de hoşuma gittiği için near lobe terimini literatüre sunuyorum.

Başka güzel örnekler görürsem, başka terimleri sahaya sürerim :)
Rast gelsin..

Ekli dosyalar

• 20250820_204524.jpg
    20250820_204524.jpg
    74.5 KB · Görüntüleme: 8

Leylim

Kullanıcı
Konu açmam dedim sözümü tutayım:)

Senin konuyla alakasız kusura bakma Medli usta.
Üç beş güne İnternet ağını hatta telefonu bile hayatımdan Silecegim bu yazdıklarım da son şeyler.

Arazide her geçenin gördüğü şeyler define işareti değildir. Define işaretleri gizli olanlardır, ya cobanların bildiği yada arazinin dilini bilenler tarafından bulunur bunlar. İşaret gizlenmemiş ise o bir define işareti değildir. Ancak bir husus hariç bilinenin göz önünde olanın içine gizlenmemisse.
Bir bütünün hatta eksizsiz olanın definesi olmaz. Define işaretinde eksik parça varsa aradığın o dur.

İkinci işareti olmayan yüz guldurmez. İkinci işaret toprak altından gizden çıkmalı.

Doğayı araziyi hayvanları insanı bilmeyenden hatta gökyüzünü bilmeyenden hatta geçmiş inanç ve kültürleri tarihi bilmeyenden yine defineci olmaz. Cihaz define bulur diye cihazlara güvenen bu işin zır cahilidir. Bu demek değil ki tecnoloji bu işlerde kullanilmaz demek değil. Bu işte kullanılan tecnolojinin işlevini çalışma prensibini bilmeyenden defineci olmak yerine keriz çıkar. Dünyada dört metre derinden fazlasına inen gören hiç bir cihaz Yoktur aksini iddia eden Cahile ahkâm keser. Eski metotlar elden bırakılmamalı, yeni teknolojininde yapacağı işlev bilinmeli. Uydudan yer bakanlar daha çok bakar. Huraferden uzak az olan gerçeklerle arayın. Kendinizede iyi bakın. Define bulmak Zordur. Kırk gün kar yağar bir gün av olur o günde çarık yırtık olur unutmayın. Dağ taş altın gömü dolu değil. Bir insan kırk yıl dağda gezse ömrü boyunca ya bir ya iki gerçek define yerinden geçer. Gerisi tüm gördükleri zandan ve ortada dolaşan saçmalıktan ibadettir.

Son düzenleme:

Leylim

Kullanıcı
Çubukta sağ el eksi sol el artı yüklüdür. Kişinin elleri varya çok derindir, kişinin eli o kişinin kendisidir aslında bir bakıma. Sağ eldeki Çubuk sağ elin baş parmağına temas etmiyorsa, o Çubukçu sadece minarel bulur. Benim Çubuk Suya gidiyor diyen varsa aranızda O kişi define değil ilim peşinde gezsin. Bu kadar Yeter. Kendinize iyi bakın. Çartlı curtlu çubuk hiç bir şey bulmaz, insanda her şey yüklüdür zaten , sadece açığa çıkarmaya uğraşın o gücü o frekansı. İyilik arayana iyilik kötülük arayana kötülük, altın arayana o frekans vardır insanda. İnsanda neler vardır neler.

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin
Öyle diyorsan öyledir abi. Ben fırsat buldukça köşelerini bulduğum boşluğun üstüne görüntüleme ile bakıyorum. Metal varsa devam yoksa denemeye devam. Allah kolaylık versin
Arazide çubuklar boşluğa girince,Duvar hareketi yapıyormu?
Boşluk içinde kemik varsa? Bununda çevrede Tıpatıp Çakmaları vardır.

A21MEDLi

Admin
Konu açmam dedim sözümü tutayım:)

Senin konuyla alakasız kusura bakma Medli usta.
Üç beş güne İnternet ağını hatta telefonu bile hayatımdan Silecegim bu yazdıklarım da son şeyler.

Arazide her geçenin gördüğü şeyler define işareti değildir. Define işaretleri gizli olanlardır, ya cobanların bildiği yada arazinin dilini bilenler tarafından bulunur bunlar. İşaret gizlenmemiş ise o bir define işareti değildir. Ancak bir husus hariç bilinenin göz önünde olanın içine gizlenmemisse.
Bir bütünün hatta eksizsiz olanın definesi olmaz. Define işaretinde eksik parça varsa aradığın o dur.

İkinci işareti olmayan yüz guldurmez. İkinci işaret toprak altından gizden çıkmalı.

Doğayı araziyi hayvanları insanı bilmeyenden hatta gökyüzünü bilmeyenden hatta geçmiş inanç ve kültürleri tarihi bilmeyenden yine defineci olmaz. Cihaz define bulur diye cihazlara güvenen bu işin zır cahilidir. Bu demek değil ki tecnoloji bu işlerde kullanilmaz demek değil. Bu işte kullanılan tecnolojinin işlevini çalışma prensibini bilmeyenden defineci olmak yerine keriz çıkar. Dünyada dört metre derinden fazlasına inen gören hiç bir cihaz Yoktur aksini iddia eden Cahile ahkâm keser. Eski metotlar elden bırakılmamalı, yeni teknolojininde yapacağı işlev bilinmeli. Uydudan yer bakanlar daha çok bakar. Huraferden uzak az olan gerçeklerle arayın. Kendinizede iyi bakın. Define bulmak Zordur. Kırk gün kar yağar bir gün av olur o günde çarık yırtık olur unutmayın. Dağ taş altın gömü dolu değil. Bir insan kırk yıl dağda gezse ömrü boyunca ya bir ya iki gerçek define yerinden geçer. Gerisi tüm gördükleri zandan ve ortada dolaşan saçmalıktan ibadettir.
Hayırdır ustam nereye daha beraber karpuz keseceğiz
Çobanlarda bu işin peşine düşünce arazide isaretmi kalır.hep kırıldı kala kala oyma sunular.
Haaa birde bu Nenenin Dedenin sakladığı altın efsaneler.
Bunların peşine vermeye kalksak evin yolunu unuturuz..

A21MEDLi

Admin
Cubukların Duvar hareketi yapması için bir sebep yokki.Bos bir havuzu düşünün, zaten etraf dolgu toprak...
boş olan kısım sadece Havuzun kendisidir.
Bunu bilir buna inanırım,s
Sizlerin çubukta ki içerikten dolayı farklı olabilir.
İçinde kemik metal olan Mezarın,odanın bile çakması vardır,

A21MEDLi

Admin
Bu akımlar, manyetik alan değişimleri ile birlikte yan lobların (near lobe) oluşmasını sağlar. Üzüm bağı örneğinin terim olarak karşılığı "yan lob" tur.

Örneğin en basit haliyle tarif etmek gerekirse, hedef yakın çevresine çakılan bir bakır çubuk, etkileşime girerek bir çok farklı yan lob ürettirir.
Ana yol kenarlarındaki yan yollar gibidir. Yan yola girdiğinde bir daha ana yola çıkmak zorlaşır veya imkansızlaşır.

Yan loblar, kapasitesi yetersiz bir çubuk için çekici sıcak noktalardir. Çubukçular genellikle bunlara tutunur ve yanılır.
Bu loblarin oluşması için illâ sonradan bir müdahaleye de gerek yoktur. Hedefin bulunduğu ortamdaki diger manyetik etkilesimler de aynı lobları oluşturur.
Topraktaki doğal manyetik çizgiler, yer altı mineralleri ve hatta nem farkı, enerji akışını ana yönden saptirir.
Bu problemin en bilindik ismi yansimadir.
Hedefin önünde, arkasında, yanında, çaprazında her yerinde görülebilir.

Özellikle bir sistem inşa eden kişi, mevcut düzene müdahale ettiği için, aynı bakir cubuk saplamak gibi, bu yan lobları ciddi şekilde tetikler.
Hatta, daha önceden topraktan çıkarılmış bir soy metalin bıraktığı iz bile bu yan loblari oluşturabilir.
Bazı yerlerde yazılan, çubuklar alınmışıda görür cümlesinin failidir. Ki buna "gölge anomali" denir.
Gölge anomaliler maximum 12 ay içerisinde silinir.

Çubukçunun sisteminin oluşturduğu haleye, rezonans kabuğu ya da iç zonda denir. Dışarıdaki halesine algı zonu denir. Algı zonu, hedefe ulaştığında olay en çetrefilli haliyle vuku bulur.

Sistemin iyi ya da kötü olduğu anlaşılmaya test edilmeye çalışırken, test sahasındaki denemelerde genelde yan loblar ile daha az karsilasilir. Veya ilk karsilasmalarda pek bir şey anlaşılmaz. Çoğu zaman tamam oldu denerek gercek araziye çıkıp yanılgı tekrarlandiginda ve bu tekrarlar arttığında yapılan sorgulamalarda tanımlanmaya başlar.

Yan loblar kısmen veya tamamen asildiginda, derinlik zonu problemi ortaya çıkar. Derinlik kadar yaklasabilme, üstünden geçirip geri döndürme, bazılarının kutsal kare diye tabir ettiği, derinlik baslangic noktasını sınır baz alıp, çubuğun bu kareyi sonsuz sayıda tavaf etmesine kadar uzanır.

Derinlik zonu problemi olan, çubuğun hedefe kilitlenmesindeki uçların baktığı yönde, genellikle derinlik baslangic bitim noktasi olur. Yani hedef ile tam olarak göz göze gelemezler. Ki aslolan göz göze gelebilmek ve göz göze gelindiğinde de çubukların hicbir falso vermeden kilitlenebilir olması elzemdir.
Derinlik zonu problemini aşan, yan lob sorununu da ortadan kaldırır. Sonra diğer aşamalar gelir vs vs..
Sistem oluşumunda minimum100 kere oldu diyerek, 100 kere yanilmayan süreci kafasında canlandiramaz. Ki bu sadece canlandırma safhasidir.
O yüzden bu sefer oldu, bu sefer tamam laflarının genel anlamda müsebbibi bu merettir.

Kopyala yapıştır dediginiz için eddy akımı terimini sahaya sürmüştüm.
Üzüm bağı örneğiniz de hoşuma gittiği için near lobe terimini literatüre sunuyorum.

Başka güzel örnekler görürsem, başka terimleri sahaya sürerim :)
Rast gelsin..
Eyvallah ustam vallahi siz bu işin ilim ve bilimini yutmussunuz.
Bende ilim yok.Sadece sistemi biliyorum.
Kopyala/yapıstır dediğim üzüm bağı ile aynı gibidir.. yanii bir üzümden yüzlerce eşit aralıkta olusan üzümler gibidir

Altın küpün içindeyse çevresinde (altının kilo ve çapına göre) yüzlerce küp bagları oluşuyor.hakeza Mezarda,Oda Mezarda aynisıdır...
Mezarda kemik varsa buda aynı şekilde bağ olusturuyor...
Şöyle bir örnek versem daha doğru olur
GÜNEY-KUZEY boylamında (uzunluk değişebilir) onlarca sıralı çakma üzüm..
DOGU-BATI enleminde onlarca eşit sıralı çakma üzüm...
Ara yönlerde Bu çakmaları göremiyorum
Sadece Ana yönlerde bulunuyor...

Üst Alt