Altın'ın Arazideki Tuzakları (eddy akımı)

A21MEDLi

Admin
@A21MEDLi dostum hoş geldin...
Çok geçmiş olsun umarım ayrılıklar son bulur...
Çubuk konusunda bir hayli mesafe aldığımı düşünüyorum bir ara konuşalım.
Dostum insâallah düşüncende Haklı çıkarsın..
Altını,Soylu ve asıl kadın gibi Düşünün..
Onun belirlediği yönden yoldan gidilmezse,Onu elde edemezsiniz
Onun belurlediği yönden ve yoldan gitseniz bu defa size Tuzaklar kuracak Yıldırtacak sonunda Bıktırtacak Maalesef

A21MEDLi

Admin
Arkadaşlar sizlere bahsettiğim (üzüm bağı ve wi-fi modem) Örneğinin açılımını yapayım.
Altın içinde bulunduğu (küp-Mezar-oda mezar) iç orta merkezinde Bir Girdap dalgası oluşturur bu girdap tozu toprağı içine çeken değil...Dışa doğru yayılan girdap dalgası oluşturur içerdeki bu girdap dalgası
Bulunduğu boşluğun çapını,Derinliğini,içerdeki başka metalleri vs. hafızasına alarak (Bulunduğu boşluktan) 4 Ana yöne doğru Lazer çizgisi gibi ince çizgi olarak çıkar ve tuzaklarını bu 4 Ana yönün üstüne (Küp-Mezar- OdaMezarı ğibi bire bir aynı şeklinde çizer)
bu serpistirme aktarmalı olarak bir döngü oluşturur.(Kopyala/yapıştır) bu döngünün bir parcasıdır..
-Boşluktakı Altının kütlesi,4 Ana yöndeki döngünün mesafesini belirler...yanii Modemden 3 sokak mesafesi kadar öteye veya 3- 5 bina mesafesi kadar öteye serpistirir.
3 gr.lık Modeme 5m.yaklaşabiliyorsak..
? Kğ Modemi varın siz hesaplayın.
Güney-Kuzey-Doğu-Batı
Rabbimiz Tüm Noksanlardan Münezzehtir.
Yarattığı herşeyde Noksansızdır ve O'na Boyun eğmiş tır..Laaa ilahe,İllallah.

A21MEDLi

Admin
Yazdıklarım hayal veya baskasının yazdığı bilgi veya Makale ürünü değil
yaptığım sistemin ve testlerimin sonucudur...
(Şahsınızla alakası yok) elinizdeki sistemlerin,Frekanslı Alan taramalar ve Çubukların Bu döngüyü göremesi ve bilhassa Boşluktan çıkan O ince Dalga hattını fark etmesi Bence imkansız gibi birşey Allah'û alem.
Bazen görüyoruz çubuklar boşluğun iç sınırında fırıldak gibi döndüğünü....ince dalgayı göremeyen çubuk....Gider toz toprağın girdiği Girdap dalgasına yakalanır..
Daha açık açık yazmayı paylaşmayı inanın çok isterdim.
Mutlaka sizlerinde başına gelmistir.
Eskiden Sütü üflemeden içiyorduk
Günümüzde yoğurdu üfleyerek yiyiyoruz.
Maalesef Durum bu kadar vahim
Yazmayı unuttum,Çubuk satıcıları su Damacasını Alt kattaki daireyi Boşluk Zannediyor.. :) eskiden bende zannediyordum. :)

Son düzenleme:

wolçan30

Kullanıcı
Slm amedli ustad sizi anlıyorum bu kadar kapalı konuşmanız da haklı olabilirsiniz .ama bizim günahımız nedir acaba .biz birşeyler öğrenmek istiyoruz nasıl yapacaz acaba şaşırdık bizde saygilarimla

KaranLik

Kullanıcı
Arkadaşlar sizlere bahsettiğim (üzüm bağı ve wi-fi modem) Örneğinin açılımını yapayım.
Altın içinde bulunduğu (küp-Mezar-oda mezar) iç orta merkezinde Bir Girdap dalgası oluşturur bu girdap tozu toprağı içine çeken değil...Dışa doğru yayılan girdap dalgası oluşturur içerdeki bu girdap dalgası
Bulunduğu boşluğun çapını,Derinliğini,içerdeki başka metalleri vs. hafızasına alarak (Bulunduğu boşluktan) 4 Ana yöne doğru Lazer çizgisi gibi ince çizgi olarak çıkar ve tuzaklarını bu 4 Ana yönün üstüne (Küp-Mezar- OdaMezarı ğibi bire bir aynı şeklinde çizer)
bu serpistirme aktarmalı olarak bir döngü oluşturur.(Kopyala/yapıştır) bu döngünün bir parcasıdır..
-Boşluktakı Altının kütlesi,4 Ana yöndeki döngünün mesafesini belirler...yanii Modemden 3 sokak mesafesi kadar öteye veya 3- 5 bina mesafesi kadar öteye serpistirir.
3 gr.lık Modeme 5m.yaklaşabiliyorsak..
? Kğ Modemi varın siz hesaplayın.
Güney-Kuzey-Doğu-Batı
Rabbimiz Tüm Noksanlardan Münezzehtir.
Yarattığı herşeyde Noksansızdır ve O'na Boyun eğmiş tır..Laaa ilahe,İllallah.
Çubuk ile ana yönler dışında ara yönlerden mi ilerlemek lazım? Yoksa ara yönlerde de aynı salınımı yapıyormu? Bir markanın cihazları Kuzey doğu Güney batı istikametinde sinyallerin yollanması yapılıyordu. Acaba pusula ile girdabın içine girince yönlerde sapma oluşuyor ise kopyalama yapılan yerde de pusula sapmaya maruz kalır mı diye soru sorayım dedim ama orada da pusula da sapma olacak gibi geliyor şimdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

A21MEDLi

Admin
Çubuk ile ana yönler dışında ara yönlerden mi ilerlemek lazım? Yoksa ara yönlerde de aynı salınımı yapıyormu? Bir markanın cihazları Kuzey doğu Güney batı istikametinde sinyallerin yollanması yapılıyordu. Acaba pusula ile girdabın içine girince yönlerde sapma oluşuyor ise kopyalama yapılan yerde de pusula sapmaya maruz kalır mı diye soru sorayım dedim ama orada da pusula da sapma olacak gibi geliyor şimdi.
Ustam Ama yönlerden başka yol yok.
Okm kendine göre ara yönleri neye dayanarak baz almış bilmiyorum.
Pusulayı etkilermi bilemiyorum denemedim.

KaranLik

Kullanıcı
Ustam Ama yönlerden başka yol yok.
Okm kendine göre ara yönleri neye dayanarak baz almış bilmiyorum.
Pusulayı etkilermi bilemiyorum denemedim.
Pusulayı etkiliyor. İlk resim farklı bir oda ikinci resimde altın yüzün üstünde olduğun da olan sapma. Arazide denediklerim vardi resimler yok malesef. Sapma olması normal manyetik alan oluşturuyor. Arazide de sapma yapıyor. Aslında bu sapmaları not alıp boşlukta ve diğer metallerde ki sapmaları not alırsak diye düşündüm ama malzeme küp içinde oda içinde yada metal içinde olduğunda farklı sapmalar vereceği için ayrı ayrı deneme yanilmalar ile birşeyler olacak dedim ama o kadar ne zaman ne yaş kaldı 🙂

Ekli dosyalar

• 15907.jpg
    15907.jpg
    984.5 KB · Görüntüleme: 7
  • 15908.jpg
    15908.jpg
    990 KB · Görüntüleme: 7
Üst Alt