Bu her halde senin Anjelika usdaSenin Anjelika hamile olmasın...![]()
Bu her halde senin Anjelika usdaSenin Anjelika hamile olmasın...![]()
Beni hiç düşünme usda ,Anjelika enaz 500 yıllik bir konu, Sen yeni duymuş olabilirsin,Bence bunlar hikaye ustam düne kadar anjela yoktu buda yeni çıktı Her okumam da yeni bir belge ortaya çıkıyor Elle tutulur bir şeyler yoksa Emeğine yazık derim
olayların hepsi, hikaye ustam=)) önemli olan hikayenin kahramanları=)) benim görüşüm şu okuduğumuz bilgiler okunduğu gibi değil yani köy değirmen veya diğer yazanlar yazan gibi değil ne kara hasan köprüsü kuru derede ne çerkez eğeri gerçek boyutlarında eğer her bilgi okunduğu özellikleri taşısa bizim millet çokdan bulurdu.. adaö öyle yazmışki bilgileri okuyanı zihnen bile yönlendiremiyor örneğin şöle orda bir ibrik var der ibriği nasıl ararız normal boyutlarda ya ibrik 4 katlı bina yüksekliğinde desem bunu kimse bulamaz=)) saylılar bakış açısını değişmek lazım=))Bence bunlar hikaye ustam düne kadar anjela yoktu buda yeni çıktı Her okumam da yeni bir belge ortaya çıkıyor Elle tutulur bir şeyler yoksa Emeğine yazık derim
@drapeta selam,olayların hepsi, hikaye ustam=)) önemli olan hikayenin kahramanları=)) benim görüşüm şu okuduğumuz bilgiler okunduğu gibi değil yani köy değirmen veya diğer yazanlar yazan gibi değil ne kara hasan köprüsü kuru derede ne çerkez eğeri gerçek boyutlarında eğer her bilgi okunduğu özellikleri taşısa bizim millet çokdan bulurdu.. adaö öyle yazmışki bilgileri okuyanı zihnen bile yönlendiremiyor örneğin şöle orda bir ibrik var der ibriği nasıl ararız normal boyutlarda ya ibrik 4 katlı bina yüksekliğinde desem bunu kimse bulamaz=)) saylılar bakış açısını değişmek lazım=))
yo estafurullah ustam yanlış anlaşılmıyorsun.. aynı anlattığın gibi hepsi sırayla önüne çıkıyor bir ucunu yakaladığın zaman benim konulara hikaye dememdeki sebep.. bilgi eksikliği piyasadaki bilgilerin çok eksik olduğu orjinal bilgilerinse çok fazla ortaya dökülmediği gerçeğidir.. yani örnek veriyorum karahasan köprüsünün bilgisine bakıyorsun 4 satır oysa ben 8 sayfa okuduğumu bilirim bi amcanın elinde.. birde şu laf beim faklı yerlerde aramama sebep oluyor ne diyor adam benim bölgelerm yerlerim herkesin bildiği yerler değildir... bakalım ustam o şifreleri çözen osmanlı çocuğu kim olcak =))) aslında bilgilerle alakalı çok ayrıntı var ama burda dile getiremiyorum.. yaradanım herkezin gönlüne göre versin..@drapeta selam,
Yanlis anlasilmak isdemem usdam , Hiç öyle degil, Bu isaretin bir tanesini buldugunda hepsi sırayla önünde usdam,
SOL AYAK ILERI SAG AYAK GERIDE diye yazmışdı @nik usda, Bir gece sonrasida Yıl başı idi Bende Agir bir Grip geciriyordum ,Bu yaziyi yattigi yerde bir okudum ,Yaziya göre nerde olduginu anlamisdim ,Yerler hep buz oldugu halde cok soguk oldugu halde gityim vevresimleyip getirdim, Yani neyin nerde oldugunu zaten yazıda ima etmişdi, Demem oki onemli olan o sagada olmasidir ,ve bu hikayelerde ne yaziyorsa dogrudur yerin altindaki meblayi bilemeyiz tabiiki, belkide hicbir tanede yokdur bunu biz bilemeyiz ,Ama disardakileri bulabiliriz onuda jendi sahasinda aramak gerekir, Heryerde degil,