aylardır peşindeydim kaçırırmıyımANKARALI USTAD SEN BULDUĞUNU HACIMI EDİYOSUN İNSAN GİDER KARAKOLA YADA ORADAKİ GUVENLİĞE YANİ ASİAVCIYA TESLİM EDER HİÇ YAKIŞTIRAMADIM ŞİMDİ![]()
aylardır peşindeydim kaçırırmıyımANKARALI USTAD SEN BULDUĞUNU HACIMI EDİYOSUN İNSAN GİDER KARAKOLA YADA ORADAKİ GUVENLİĞE YANİ ASİAVCIYA TESLİM EDER HİÇ YAKIŞTIRAMADIM ŞİMDİ![]()
afiyiyet olsun herkezee yarsınn... görünce canım çekmedi değil neysee ... bende kirmit kavurması yaptırayım bariii bol soğanlı... ikizceli hemşerimde üzlmesin senin yernede yerim ben abiisevgili karanar ustam ve sempatik kardeşim,yokluğunuzu hissetmedik değil.aramızda olmanızı çok isterdik.
xneon ustamız ev sahibi olarak,iki yakınını ayarlamış, karanar ustam bilir ,diğer evin yanında ızgara yaktırdı. sizi görüpte hayıflanmasın diye ,o aşamayı hiç çekmediler.
birlikte hoş bir gün geçirmek nasip oldu. ben arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
inşallah bir daha'ki sefere usta.sevgili karanar ustam ve sempatik kardeşim,yokluğunuzu hissetmedik değil.aramızda olmanızı çok isterdik.
xneon ustamız ev sahibi olarak,iki yakınını ayarlamış, karanar ustam bilir ,diğer evin yanında ızgara yaktırdı. sizi görüpte hayıflanmasın diye ,o aşamayı hiç çekmediler.
birlikte hoş bir gün geçirmek nasip oldu. ben arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
ha bir de ızgara vardı öylemiiii???sevgili karanar ustam ve sempatik kardeşim,yokluğunuzu hissetmedik değil.aramızda olmanızı çok isterdik.