arkadaşımız kolay işi düşünüyor. parayı sormuşdeğerli ustlarım güzel yorum yapmışlar yürklerine sağlık.. bende naciz ane gördüklerimi arz edim...çarplı yer g iriş olma ihtimali çok yüksek bir mezar odası baklava dilmi var... girşin ağzın a kurt ve farklı bri bekçi beklyor her 2 side girşe bakar vaziyetde ve haç ve omega işreti yanı sıra A harfide var.. kantimce her bir betimleme birbirni tamlar vaziyetde... ikizceli ustmın dediği gibi.. işciliği ağır bri yer... taşın diyer tarfı yani solu bu resmin soru işreti yaptığım yerleri yoklamakda fayda var... özliklee kara taş da ... boşluk arayın... 2 ci soru işreti zayif bir ihtimal dere içndeki kare taş yoklamakda fayda var.... buralar kapalı alanları verdim .... bri tane daha yer varr.... o da ban a kalsın...saygılarr sevgilerr...
ahhhhhhhhh ustam çok güzel yine çizimlerde bulunmuşsunuz bu renkli çizimlerin birde anlamı bilsek! hangi renk neyi ifade ediyor?
yer güzel bekir kardeşim. tek kelime ile banko.
çok emin olamadığım,giriş belli olmasın diye,birden fazla yön verir görünümmü verilmiş,yoksa birden fazla girişlimi.
işçiliği bayağı zorlar. zaten onun için suyla ilişkilendirilmiş.
suyun içinde kırmızı ç,izginin ,derin kısmı yani ok istikameti biraz düşürülse ve suyun az olduğu yaz mevsiminde,çizginin kaya tarafı kuruda kalma şansı olurmu. bence olmalı.
geçm,işte boşaltılmadıysa,iyi bir tespit ve resmiyetle devam edilmesi gerekir. sağlıcakla.
bana yakın olsa zevkle gizemini çözmek amacıyla gelebileceğim bir yer.