ARICILIK | Define işaretleri ve anlamları

ARICILIK

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Aleykümselam, her türlü abi :)
Sarının metal olmayan hazinesidir arıcılık

babama kanser tanısı koyuldu, propolisin kanserde yardımcı olduğu yönünde bilgiler var. internet ortamında alışveriş yapmak malesef pek güvenli değil, sahtesi var, katkılısı var vs.. . emin olduğum güvenilir bir yakından temin edebilirsek faydası olur diye düşündüm. bulabilirmisin propolis.

pelteks

Kullanıcı
Abim,Öncelikle Rabbim şifa versin..rahmetli babam da akciğer kanseriyle gelen diğer sebeplerden vefat etti..
Tecrübem odur ki,kahvaltısında mutlaka salgı balları olsun 《çam-meşe》ciğerde bulunan lekenin küçüldüğü gözükecektir.Özellikle meşe balı kadar mikrop öldürücü özelliği olan hiçbir bal yok.
Ayrıca,yaş polen vücut direncini en üst seviyeye getirir,buda kanserle olan savaşa ciddi destek sağlar.
Bunlar saf olarak bulunabilir.

Propolis konusuna gelince bende yok.etrafımda sorayım.
artı uğraş gerektiriyor..propoliste pek insan katkısı olmaz.alkol veya zeytinyağı ile çözdürülüyor..

Bunu alırken ormanlık-yeşillik alanda arıcılık yapan birinden tedarik etmeye çalışın..zira ağaçların sürgün-filizlerinden yapılanı muteber.
ağır kimyasal ile ilaçlanmamış,yerleşimden ve pis sudan uzak bir noktadaki arıcıyı bulmak yerinde olur.

Reedmann

Vip Üye
babama kanser tanısı koyuldu, propolisin kanserde yardımcı olduğu yönünde bilgiler var. internet ortamında alışveriş yapmak malesef pek güvenli değil, sahtesi var, katkılısı var vs.. . emin olduğum güvenilir bir yakından temin edebilirsek faydası olur diye düşündüm. bulabilirmisin propolis.
Rabbim şifasını versin ustam Geçmiş olsun Tanıdık var maraştan ona sorayım

pelteks

Kullanıcı
ALLAH cc acil şifalar versin inşaAllah🤲
ben uzun yıllar kestane balı tükettim. çok faydasını gördüm. kansere iyi gelirmi bilmiyorum fakat hücre yenilediğini duymuştum doktorlardan.ilk defa bu sene bal yerine andız pekmezi kullanıyorum. balın eksikliğini hissetmeye başladım.yazın yine kaliteli kestane balı bulabilirsem tüketmeye devam edeceğim inşaAllah.
Abi sahsen kestane balı da üretiyorum ve tüketiyorum,tükettirdim.solunum yolları için süphesiz iyi..lakin hedef kematerapide de olduğu gibi hücre yenileme değilde,ciğer nodülünün temizleyip,küçülmesi..
Arıcı ve kullanıcı olarak tavsiyem bu yönde..

Üst Alt