Üstüme düşen neyse yaparım abiAllah sifalar versin insallah. @pelteks kardesim bu konuda bayagi bir yol almis. Usdat sizede yakin sayilir.
Üstüme düşen neyse yaparım abiAllah sifalar versin insallah. @pelteks kardesim bu konuda bayagi bir yol almis. Usdat sizede yakin sayilir.
Öyle Abi, maalesef zor, temizini bulsan bile çözeltisi zor, alkol ile yapılıyor, zeytin yağı tam cozeltmiyor ama yinede bulursan zeytinyağı ile çözeltilmis olanı tercih et.Allah c.c hepinizden razı olsun, Rabbim tüm ümmeti muhahmmede sağlık sıhhat versin inşAllah. Propolisi henüz bulamadım. okuduklarımdan anladığım kadarıyla doğru ürünü bulmak oldukça güç gibi.
Abi öncelikle rabbim şifa versin İnş’ALLAH.babama kanser tanısı koyuldu, propolisin kanserde yardımcı olduğu yönünde bilgiler var. internet ortamında alışveriş yapmak malesef pek güvenli değil, sahtesi var, katkılısı var vs.. . emin olduğum güvenilir bir yakından temin edebilirsek faydası olur diye düşündüm. bulabilirmisin propolis.
Ustam keskinlikten kastın nedir?Abi öncelikle rabbim şifa versin İnş’ALLAH.
Baba dedin içim parçalandı
Abi bana kalırsa biraz hata yapıyorsun derim. Yaşlılarda besinler farklı reaksiyon gösterir. Meşe balı en keskin olanıdır yapan üreten iyi bilir. Eğer bal yerine mevsiminde ilk yeşeren taze açık renkli meşe yaprağını yıkayıp demletip içirirseniz bu dünyanın en doğal kenoterapisidir. Hem virüsü öldürür hem göçük ve hasarlı hücreleri ergenlik çağındaki günkü gibi yeniden onarıp gençleştirir. İlk bir aydan sonrada yine mevsiminde dalından toplanmış taze sığır otu bitkisinin tomurcuklarını yıkamadan üfleyip tozunu alıp yesin. Dilerse kurutup çayını içsin buda akciğer ve karaciherdeki tüm hücreleri yenileyip diriltecektir. İllaki bal ararsan ağaç içinde doğal yolla yuva yapıp bal üretmiş arıların balını bulan birini bulun. Bu batmanda ve hakkaride yaygındır. Geçim kaynağıdır ama hasını bulmanız lazım. Bildiğim kadarıyla da biraz pahalı.
Ustam keskinlikten kastın nedir?