ARICILIK | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

ARICILIK

bahtiyar20

Kullanıcı
babama kanser tanısı koyuldu, propolisin kanserde yardımcı olduğu yönünde bilgiler var. internet ortamında alışveriş yapmak malesef pek güvenli değil, sahtesi var, katkılısı var vs.. . emin olduğum güvenilir bir yakından temin edebilirsek faydası olur diye düşündüm. bulabilirmisin propolis.
Abi çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Acizhane bir kaç tavsiyem olacak evet propolis bağışıklık güçlendirici doğrudur alternatif olarak Acıbadem ve kayısı çekirdeği de iyi geldiği söyleniyor bunu bir paylaşımın altında hemşire bir kardeşimiz yazmış orda okudum annemi o şekilde tedavi ettik çok iyi geldi yazmış sonra başka bir yerde uzman birisi kanserin sebebi b17 vitamini eksikliğidir b17 vitamini de acı badem de ve kayısı çekirdeğinde mevcut demişti yanlız üç adeti geçmeyecek fazlası dokunur diyorlar

bahtiyar20

Kullanıcı
Bir de abi yıllardır frekanslar üzerine kafa patlatıp araştırma yapıyorum çeşitli sebeplerden dolayı organların ve hücrelerin frekansı bozulduğu Zaman orda fiziki bozulmalar oluyor deniyor kanser gibi o bölgenin hücresinin frekansı bozulduğu için hastalıklar meydanda gelir deniyor. Çeşitli araştırmalar da her ayetin her duanın farklı frekansları var olduğu tespit edilmiş durumda söylemek istediğim aslında Eymen Özdemir diye bir arkadaş var Instagram da sayfasında zikir ve dualar paylaşıyor kanser için 300 fil süresi 100 defa haşr süresi 21. Ayet 40 gün okunacak yazmış başka okunacak ayetler zikirler de var tavsiye ettiği Okuyanlar şifa bulanlar çok fazla yorumlarda incele istersen abi cok polipleri küçülen tahlilleri düzelen var

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
babama kanser tanısı koyuldu, propolisin kanserde yardımcı olduğu yönünde bilgiler var. internet ortamında alışveriş yapmak malesef pek güvenli değil, sahtesi var, katkılısı var vs.. . emin olduğum güvenilir bir yakından temin edebilirsek faydası olur diye düşündüm. bulabilirmisin propolis.
Rabbim şifa versin inşallah

Üst Alt