'' Arkadaşlar lütfen yardım''

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Cevap: '' Arkadaşlar lütfen yardım''

bana o kalasları oradan çek yerin genişlesin diye akıl verenler çook teessüf ederim çok :mad: ben kırk yıllık defineciyim o devasa kütükleri oraya süs olsun diye koyduğumumu düşünüyorsunuz :confused: hayıır hiç sanmam... bu vesileyle dostumuzu düşmanımızı tanıma imkanı bulduk... o kalasları pardon devasa kütükleri oradan aldığımda benim yerimmi genişleyecek yoksa sizin yerinizmi emin değilim...:mad:protestosomurtuk

TEVFiK

Vip Üye

bana o kalasları oradan çek yerin genişlesin diye akıl verenler çook teessüf ederim çok :mad: ben kırk yıllık defineciyim o devasa kütükleri oraya süs olsun diye koyduğumumu düşünüyorsunuz :confused: hayıır hiç sanmam... bu vesileyle dostumuzu düşmanımızı tanıma imkanı bulduk... o kalasları pardon devasa kütükleri oradan aldığımda benim yerimmi genişleyecek yoksa sizin yerinizmi emin değilim...:mad:protestosomurtuk

koptum koptum koptum...yazıııkkkk..
gerçi biz sizin daha rahat çalışmanız için el ayak olmasın diye söyledik ama.bak ben bunu düşünememiştim.:confused:
Saygıalrımla.Sayın Ustam.;)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

Tevfik ustam herkes neysede senden hiç beklemiyordum ben senin için ne emekler çekiyorum bişeyler bulursam ustama da şöyle anlı şanlı bir düğün yaparız takar takıştırırız evini barkını yapar yakıştırırız fıstık gibi hayallerimi yedin bitirdin...
Bende senin çıraklığında yaptıklarını herkeslere anlatıyimde gör oh olsun...

Tevfik usta çocukluğunda bir terzinin yanında çıraklık yapıyormuş.
Bir gün ustası dükkana bir kase bal getirmiş. Bir iş için dükkandan ayrılırken de tevfik ustaya "Bu kâsede zehir var. Aman yerim deme; ölürsün yoksa!" diye sıkı sıkı tembihlemiş.
tevfik ustada "Benim neyime?" demiş ama usta gider gitmez elindeki yamanacak elbiseyi sarrafa okutup bir somun ekmek almış ve afiyetle balı yemiş.
Ustası dönüp de yamanacak elbiseyi sorunca tevfik "Dövmezsen doğruyu söylerim. Dalgınlığıma geldi, elbiseyi çaldırdım. Beni dövmenden korktuğum için şu zehiri yiyip öleyim dedim. Kâsedeki zehrin hepsini yedim. Ama hala yaşıyorum... Gerisini sen bilirsin artık!" demiş. yaa.. sevgili dostlar bu tevfik ustanın nasıl biri olduğunu anladınız demi...

Üst Alt