Artı mı yoksa haç mı ilginize teşekkürler

mmyk

Kullanıcı

Merdivenli resim ayrı yerde üsdatlar yorumlarınızı benden esirgemeyin lütfen

Ekli dosyalar

• 1000007707.jpg
    1000007707.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 20
  • 1000007708.jpg
    1000007708.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 19

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
Yerler güzel
Figür ve işaretler de güzel.
Amma konu sunumu yetersiz.

Merdiven olan fotoğrafı sildim.
Burasını ayrı bir konu olarak açmanız daha doğru olur.

Tek bir işaret ve figür bakarak burada ne olduğunu, nerede olduğunu söyleyebilecek usta sayısı memleketimiz de ben diyeyim 9 kişi sen de 15 kişi. Bunlardan da en fazla sitelere gelenler ise en fazla 3 kişi.

Ahval bu olunca, acacaginiz konuyu aşağıdaki konuda anlatıldığı şekilde açarsanız size yardımcı olacak bilgiler gelir. Detaylar ortaya çıkar.

Tek fotoğrafa söylenecek şey Tek cümlelik şeyler olur genelde:
Bu artı burada gömü yapıldığını ifade eder, tek parça değil parçalı şekilde.
Başka yorumları da var. Emin olmak için cevreyi görmek lazım. Ayrıca burada mezarlar da var. Değişik zamanlarda farklı amaçlarla kullanılmış bir yer.

Bu açıklamam iş görür mü?⁉️
Bence görmez, yetersizdir.
👉Çevre gorulmeden olmaz.
👉Yön olmadan olmaz.
👉Metraj olmadan olmaz.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Define İşaretinin Fotoğraflanması Nasıl Olmalı.?/

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

mmyk

Kullanıcı
Yerler güzel
Figür ve işaretler de güzel.
Amma konu sunumu yetersiz.

Merdiven olan fotoğrafı sildim.
Burasını ayrı bir konu olarak açmanız daha doğru olur.

Tek bir işaret ve figür bakarak burada ne olduğunu, nerede olduğunu söyleyebilecek usta sayısı memleketimiz de ben diyeyim 9 kişi sen de 15 kişi. Bunlardan da en fazla sitelere gelenler ise en fazla 3 kişi.

Ahval bu olunca, acacaginiz konuyu aşağıdaki konuda anlatıldığı şekilde açarsanız size yardımcı olacak bilgiler gelir. Detaylar ortaya çıkar.

Tek fotoğrafa söylenecek şey Tek cümlelik şeyler olur genelde:
Bu artı burada gömü yapıldığını ifade eder, tek parça değil parçalı şekilde.
Başka yorumları da var. Emin olmak için cevreyi görmek lazım. Ayrıca burada mezarlar da var. Değişik zamanlarda farklı amaçlarla kullanılmış bir yer.

Bu açıklamam iş görür mü?⁉️
Bence görmez, yetersizdir.
👉Çevre gorulmeden olmaz.
👉Yön olmadan olmaz.
👉Metraj olmadan olmaz.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Define İşaretinin Fotoğraflanması Nasıl Olmalı.?/

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
Video paylaştım bakarsanız usta

Keban23

Kullanıcı
Şimdi hocam o kadar bariz güzel ve zengin bir nokta normalde bu tür yerlerin özelikle çevre fotoğrafları çok önemlidir çünkü ufak bir detay dan yada bir işareten bahsetmiyoruz bariz olması gereken ve çok kaliteli güzel bir işareten bahsediyoruz bu tür işaretlerin çevresi çok önemli şimdi gelelim mevzuya nedir bu öncelikle bu tür işaretler ev duvarına yapılanlar var bunlar evi korumakla yükümlüdür ama arazide bir kaya da hac işareti varsa ya parayı gösterir yada zengin bir mezarı işaret eder bu hac işaretinin kolarindan biri muhtemelen diyer 3 koldan farklıdır farklı olan kol istikametinde muhtemelen hazinenin saklandigi yeri temsil eder yani kol uzunluğu yada farklı bir işaret senin gideceyin yönü belirler normalde Yunan hac işaretlerinde kayanin hemen arka tarafına ya bir harita yada bir işaret bırakılır Merdiven ise gömünün kayalık bir yamaçta kademeli bir konuma sahip olduğunu, gizli bir girişi ya da manevi bir yükselişi simgeler yani o bölge bir kilise bölgesi orda çalişma yapabilirsen kazanırsın güzel bir alan tarama senin işini görür sonrasında güzel bir cihaz ile kazancını Katla derim bu tür noktalar tek atişlik yerlerdir yani bir kere git temiz cihazlarla tek seferde işinin karsiligini al kolay gelsin hocam

Üst Alt