Asi Avcı Usta Vefaat Mi Etti? Trafik Kazası | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Asi Avcı Usta Vefaat Mi Etti? Trafik Kazası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Warning

Kullanıcı
:mad::mad::mad:Yaw böyle öküzlükmü olur bu ne saçma mevzu kafamı buluyorlar insanları üzüyorlar şimdi asiavci agabeyimde şaşkındım cidden kızacaktır tahminim böyle birşey kabul edilemez Yaw:mad::mad::mad::mad:

grasviti

Kullanıcı
Öz abim gibi yerine koydum yemin ederim inanmadim ama o şaka bile insani ruh sagligini bozuyor dua ettim ALLAHİM inşallh oyle bisey yoktur diye biz burda biz bir aileyiz gercekten cok kotu bir his birakiyor boyle bir şaka yapanada diyecek biseyim yok ama boylede şaka olmaz cidden cok sinirlendim sabahtan beri okumadigim girmedigim yer kalmadi neyse ustam ALLAH seni bizim başimizdan eksik etmesin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Çok şükür Usta yaşıyor da. Sabaha kadar uyku uyumadım kim verecek şimdi bunun hesabını.

sorma abi, @aliveli44 dostum aradı benı, böyle birşey var haberın oldumu dıye, gözlerim açıldı şok oldum. bayramda görüştüm köyünde sağ sağlim ailesi ile birlikte vs.. diye. tüm arkadaşlarını aradım , sosyal medyada kım ne yazdı ise hepsıne mesenger den yazdım, herkes bir şey uydurmuş. en son bır arkadaşa ulaştım, ailesini tanırım dedi. bende rica ettim, Allah rızası için saat geç meç ama, bir ara sor dıye. saolsun eşi ile görüşmüş, evde oturuyoruz yok öyle bir şey kım uydurmus vss. demişler.
asi usta telefona bakmıyor dıye, hala bir cvp alamadık ama, böylede bir bilgi aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt