Asılı Duran Kaya...

hattuşalı

Kullanıcı
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
66
Beğeni
114
Puanları
33
Kıymetli ustalaram geçenlerde boş boş arazi keşifi yaparken bir yer dikkatimi çekti ve kaya yandaki kayaların üztüne basmış havada duruyor. değerli yorumlarınızı almak isterim.




Yanındaki kaya


Bu fotolar zirveye yakın yerde. Buranın 50-100 mt. Aşağısında bir çalışma olmuş ve 'C' şeklinde örülü duvar bulmuşlar, orayı incelediğimde duvardaki taşlardan biri farklıydı
 

hattuşalı

Kullanıcı
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
66
Beğeni
114
Puanları
33
Son foto meza tasi icinden birsey cikmissa coktan gitmistir hediyeler

Son foto 3,5- 4 mt. Derinlikte Başkaları tarafından kazılmış ilk fotolara yakın 50-100 mt uzaklıkta 'C' şeklinde örülü duvarın alt sırasında çıkmış, herhangi bir malzeme alınmamış taşı ben çıkardım yerinden. C nin açık ucunda 3 mt. Uzağında 8,5 mt derinliğinde çubuklar kıymetli gösteriyoda ... 8-9 mt. Kazmak için müsait ortam değil. Benim işim orayla değilde taşı fikir vermesi açısından koydum. Benim işim yukardaki mezarlıkla... Oralara çubuk tutmadım henüz.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
sevgili hattuşalı kardeşim,
dikkatini çekmesi çok isabetli. özel konulmuş kayalar. bir kısmı traşlanmış bazı oymalar konulmuş vs. bakmış olsaydın boşluğu da görecektin. bir noksanın bizlerin şudur şuradan girişi başları anlamamızı vermeyen çekimlerin olmuş.
bu kayaları açığından bir kaç metreden ,en az alt iki yönden gösteren çekimler olmalı idi. varsa paylaşırsın. yoruma ihtiyaç duyarsan çekmen gerekecek.
konuyu okuyan arkadaşlarımızın da dikkat etmesi gereken durum,
resim alırken evin duvarına geldiniz bir kaç resim aldınız. resmi gören bu ev duvarı diyecektir. ondan ileri bina hakkında fikir sahibi olamaz. bunun açığına giderek bir kaç cepheden çektiğinde ;
kaç kat olduğundan binanın girişine kadar görülecektir.
sadece sana özel yazmıyorum. resimli yorum isteyen her arkadaşım hatasız ve noksansız yorum almasının önceliği budur. sağlıcakla.
 

hattuşalı

Kullanıcı
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
66
Beğeni
114
Puanları
33
Saygıdeğer @ikizceli ustam, ne demek istediğiniz anladım, birazda genele hitap etmişsiniz. Aslında video koyabilsek daha iyi olur sanırım, yakınından uzağından önünden arkasından... Ozaman rüzgarın yönünü daha iyi hesaplayabiliriz...
Bu yere yakın zamanda gitme şansım yok, birde ustalarımdan biri yeni bir çubuk hazırlıyor onu beklemeliyim, bir kaç çubukla daha iyi eleme yapabilirim. Gittiğimde yeni çekimler yaparım. Teşekkürler.
 
Üst