Asker Kabartması Yardım | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Asker Kabartması Yardım

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
öylesine blinçsizce kayaları kırmışlarki. ana sınıfına dahi başlamamışlar.
sevgili kardeşim iki yerde de kaya mezarı var. yerleride çok net belli. lakin yer tahrip olur sende sıkıntıya düşersin. müzeye ,bildirsen açmaya çalışılıyor diye ihbarlı kazı yapabilirler ve burayı ülkeye kazandırmış olursun.

askere benzetemedim sakalı var . her neyse bir adama bak birde burada yatana bak.
buralar değerli odaları barındıran tarihi değerlerimiz. sahip çıkmakta bizim görevimiz. sağlıcakla.

MAVRAN

Vip Üye
İkizceli abim ve diğer ustalar yazmış yazilacakları anca zor bir yer zaten kolay yerde kalmadı ancak çozulmeyecek yer yok. Şimdi askarin üzerinde kırılan yer muhtemelen çok güçlü bir ihtimal kartal başı vardı. O bölgeye çık kartal olarak bak nereyi göreceksin. Yakınlarda mağara varmı. İçime doğan bir his bu yer tılsımlidir. Ancak yine söylüyorum çozulmeyecek yer yoktur önemli olan zaman ayırmak ve inanmak. ALLAH yardımcınız olsun.

esrarengiz2828

Kullanıcı
resimlerin yetersiz olduğu için diğer ustaların yorumlarına katılıyorum ama açık olabileceğinide düşünmüyor değilim çatlaklara dikkat et bu resimlerle ancak böyle bi yorum yaabilirim ama daha detaylı resimlerin çevre ve işaretli kayayı dört bi yandan beraber alacak şekilde resimlersen yorumlar değişir haberin olsun saygı vede sevgiler tıklama ve boşluk konturolu ile devamı bakılabilir girişide en fazla kalınlığı veya sıvalı yerin kalınlığı tahmini bir veya bir buçuk karış olacağını düşünüyorum daha fazla değil boşlukla rahat anlaya bilirsin

Turkishlion

Kullanıcı
resimlerin yetersiz olduğu için diğer ustaların yorumlarına katılıyorum ama açık olabileceğinide düşünmüyor değilim çatlaklara dikkat et bu resimlerle ancak böyle bi yorum yaabilirim ama daha detaylı resimlerin çevre ve işaretli kayayı dört bi yandan beraber alacak şekilde resimlersen yorumlar değişir haberin olsun saygı vede sevgiler tıklama ve boşluk konturolu ile devamı bakılabilir girişide en fazla kalınlığı veya sıvalı yerin kalınlığı tahmini bir veya bir buçuk karış olacağını düşünüyorum daha fazla değil boşlukla rahat anlaya bilirsin
yorumunuz için teşekürler

Turkishlion

Kullanıcı
İkizceli abim ve diğer ustalar yazmış yazilacakları anca zor bir yer zaten kolay yerde kalmadı ancak çozulmeyecek yer yok. Şimdi askarin üzerinde kırılan yer muhtemelen çok güçlü bir ihtimal kartal başı vardı. O bölgeye çık kartal olarak bak nereyi göreceksin. Yakınlarda mağara varmı. İçime doğan bir his bu yer tılsımlidir. Ancak yine söylüyorum çozulmeyecek yer yoktur önemli olan zaman ayırmak ve inanmak. ALLAH yardımcınız olsun.
teşekürler ustam tekrar gidince oldukça fazla resim çekeceğim.

ergenekon60

Kullanıcı
bu tür işaretlerde yanında yöresinde sunak ve mihrap yoksa işaretin yanında hiç oyalanmayın işaretin önünden mutlaka ince bir patika yol geçer bu yolun devamında (50-100 adım civarında) araziye hakim bir noktada bi harman yeri olacak burada bir veya iki adamın kaldıramayacağı büyüklüklerde 3-4mt uzunluğunda yarım mt yüksekliğinde tatlı bir yığma olacak buranın zemini anakayaya aittir üstü doldurma toprak olur etrafı iri kayalarla çevrilmiştir anakayaya yarma atıp oda mezar işlenmiştirişarete baktığınızda sağa doğru devam edeceksiniz roma dönemi asil mezarıdır ...etrafında 4-5 adetde boş ve basit mezar vardır...saygılar...

esrarengiz2828

Kullanıcı
Sana şunu da söyleyeyim adamın yapıldığı yere dikkat edilecek olursa mihrap şeklinde buda hemen altı der alt tarafın resmi olursa anlaşılır ve 5'6metre geridende resimle bakalım açılacak yeri veya açılmış yeri

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt