Aslan Vs Ayagi Yaninda Ceylan Ayagi | Define işaretleri ve anlamları

Aslan Vs Ayagi Yaninda Ceylan Ayagi

ero

Kullanıcı
Selam arkadaşlar iri bir kayanin üzerinde aslan veyahut kurtta olabilir ayak izi ve onunde ceylan ayak izi oyma olarak. Bu isaret hakknda Bilgi sahibi olaniniz varmi?

demirkıran

Kullanıcı
arkadaşım senin bir mezarın vardır aslan veya kurt ise savaşçı asker vs. anlamına gelir ama fotoğraf atsan senin için yarar dır selametle :) :)

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
detaylı resim atarsın, kısmetse parasını gösterebiliriz.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
kurt ayak izine nereye olsa gidilir ama aslanla kurt izini iyice ayırt etmen lazım

ero

Kullanıcı
Selam. Gecen gun bu isarete rastladm fakat rrsmi bir turlu yukleyemiyorum siteye hata veriyor neyapmaliyim??"HARBİCİ, post: 75209, member: 1570"]detaylı resim atarsın, kısmetse parasını gösterebiliriz.[/QUOTE]
Selam

Farazi

Kullanıcı
Selam. Gecen gun bu isarete rastladm fakat rrsmi bir turlu yukleyemiyorum siteye hata veriyor neyapmaliyim??"HARBİCİ, post: 75209, member: 1570"]detaylı resim atarsın, kısmetse parasını gösterebiliriz.

Kardeş büyük ihtimalle resim boyutundan dolayı hata veriyor. Google'dan image resizer yaz codeplex.com'dan programı indir. Fotoğrafı yeniden boyutlandır öyle dene. Daha kolay yöntem istiyorsan tapatalk ile yükle küçültme derdiyle uğraşmazsın.

ero

Kullanıcı
dediğin şekilde yapamadım fakat profil resmi olarak yükleyebildim resme tıklayınca daha detaylı görünür. bu sekil hakkında bilgilendirirsen çoksevinirim şimdiden teşekkür ederim.

ero

Kullanıcı
resmi ancak profil resim olarak yükliye bildim tıklayınca dah detaylı görülebiliyor bu şekil hakkında yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.

ero

Kullanıcı
selam profil resmimdeki işaret hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt