Aslanım benim... | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Aslanım benim...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Ustam senin bu kayadaki çizimi görünce aklıma bir anım geldi Bir gün davarın önündeyim kayalarda yosunlu can sıkıntısı bir şeyler çizdim kayaya bizim köyde bir kaç kişi görmüş gelip babama anlatıyorlar biri gelmiş hesap yapmış kayalara bir şeyler çizmiş 🤣🤣 sonra dedim nerde bu yer anlattılar falan yerde dedim onu ben cizdim 🤣🤣
Ustam resimde çok anlaşılmıyor bir çorba tası hacminde oyma ve içine çizilen şekil çoban işi değil beni buraya çubuklar getirdi içi ufak tefek taşlarla kapatılmıştı ben burada beş m. Derinlikte bir buçuk m. Çapında boşluk ve değerli tespiti yaptım burası burası onbeş m. Yüksekliğinde yüz m. Kadarda uzunluğu bulunan bir sırtın orta yerinde tünel tespitim olmadı çoğunlukla kayalardan oluşan bir yapı..

Reedmann

Vip Üye
Ustam resimde çok anlaşılmıyor bir çorba tası hacminde oyma ve içine çizilen şekil çoban işi değil beni buraya çubuklar getirdi içi ufak tefek taşlarla kapatılmıştı ben burada beş m. Derinlikte bir buçuk m. Çapında boşluk ve değerli tespiti yaptım burası burası onbeş m. Yüksekliğinde yüz m. Kadarda uzunluğu bulunan bir sırtın orta yerinde tünel tespitim olmadı çoğunlukla kayalardan oluşan bir yapı..
Emeğin boşa çıkmaz inşallah ustam hayırlısı olsun 🤲

TRUVA

Admin
Soyledigim noktaya test yaptin mi?

Üst Alt