Ayak Işareti ?

DeLiCebey

Vip Üye
ikizceli ustad güzel konuya değindii sana söylenenle gördüğün farklı olabilir?
bence gitmeden önce fotoğrafını isted öyle git derimm.
Ustam yer her zamanki gittigimiz bölgelerden birinde , hafta sonuda oraya gidecegiz 5 dk aşşağıya iner bakarım 300 mt altta

wolf_52

Kullanıcı
slm ustlarım ve kardeşlerim, yukarda sarı ikonalar yolanmış benim adıma benim haylaz kızım 5 yaşında daha onun işidir, yanlış anlaşılmasın silnmesini talep ediyorum,, herkeze hayırlı ramazan lar saygılarımla....

DeLiCebey

Vip Üye
slm ustlarım ve kardeşlerim, yukarda sarı ikonalar yolanmış benim adıma benim haylaz kızım 5 yaşında daha onun işidir, yanlış anlaşılmasın silnmesini talep ediyorum,, herkeze hayırlı ramazan lar saygılarımla....
sorun olmaz ustam kalsın yeğenimin de gözlerinden öperim :) hayırlı ramazanlar

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
bu yaşta ,onu başaran haylaza canımız kurban. biraz bilgilendirki başka yorumlarda bulunmasın. bu normalde ,delidir ne yapsa yeridir misali çocuktur sakıncalı paylaşım olmasın sakın:D karızma yı başkasında arasın.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Hayırlısı olsun ustam , gecen sene bi çoban dayımız söylemişti ayak işareti var diye , geçen hafta da bi abimiz söyledi aynı yerde işaretin oldugunu , artık sansımıza ayak mı cıkar oyma mı cıkar birseyler cıkar insallah
çobanlar söylerse orada işçilikli bir yer vardır. parmaklı isse ustalarımızın düşüncesi doğrultusunda ön istikametlerini incelersin. eğer çarık tipi çıplak ama parmaksızsa , topuk derinse ,10 m. üzeri geri yani topuk tarafı mahzen verecek. düzse, kayanın yan yüzeyinde ise,bakış istikameti eğer yön veren bulgu yoksa,
kayanın üstünde düz de ise ön yakın istikametine bakarsın. 5-10 m de dikkatli bak ve boşluk uygula.şansın bol olsun.

DeLiCebey

Vip Üye
çobanlar söylerse orada işçilikli bir yer vardır. parmaklı isse ustalarımızın düşüncesi doğrultusunda ön istikametlerini incelersin. eğer çarık tipi çıplak ama parmaksızsa , topuk derinse ,10 m. üzeri geri yani topuk tarafı mahzen verecek. düzse, kayanın yan yüzeyinde ise,bakış istikameti eğer yön veren bulgu yoksa,
kayanın üstünde düz de ise ön yakın istikametine bakarsın. 5-10 m de dikkatli bak ve boşluk uygula.şansın bol olsun.
sağol ikizceli ustam imkanlar el verirse yarına oradayım insallah

babahalit

Usta
Kullanıcı
bencede..dereyigec..örda..tek.dıkilıtaşi..ara..altinda.amaadı.tastir.birseye..benzetemeşşın

Üst Alt