Aynı Bölge Karşılıklı Iki Yer Oymalar Ve Kabartma Domuz Oldugu Soylenen Devasa Taşlar.. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Aynı Bölge Karşılıklı Iki Yer Oymalar Ve Kabartma Domuz Oldugu Soylenen Devasa Taşlar..

zemigal

Kullanıcı

bu fotografı özellikle anlaşılmasın diyemi çektin...............
bu fotografta bir kartal sanırım uçar şekilde veya ölmüş yere yapışmış şekilde yapılmış düzenlenmiş.....
eğer baktığı taraftaki yığma yı anlatmamışsa göstermemişse bu alanda çalışmakta fayda var ..ama yinede bu alan boş değil.....

USTAM YÜZLERCE FOTOGRAF ATTIM VAR ORDA DÜZ HALİ GÖREBİLİRSİN

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
resmin çokluğundan konuya zor girdim.
muhterem kardeşim,kastımız seni böylesine yormak değildi. örnek resim atacak açıklama yapacaktım ama resmin çokluğundan yükleyemedim.
işaretli kayanın çevresinden, zeminle birleştiği bir kaç metrelik toprak kısımlarıda görecek şekilde olsaydı, giriş yerlerini tarif etme şansımız olurdu.
ilk yorumda okla gösterdiğim kısımları açıktan bir kaç foto yeterliydi.
bölgenin bir çok noktasının kullanılmış olduğu belli. bizim ise vermek istediğimiz,bulguların verdiği yönde kesin noktalar.
işaretli kayalarda kanalların meyil yönünde toprak zeminde,boşluk tespiti yapma şansın olursa, girişlerini tespit edebilirsin. sağlıcakla.

zemigal

Kullanıcı
İkizceli usta fotografta anlatirsan daha faydali olucak pek anlayamadim kusura bakma

Üst Alt